Not good!

Idag är det valborg och meningen var ju att solen skulle skina för fullt!!! Och att Lina skulle komma ikväll, nu blir det inte så med nått av det. Lina ligger i storstaden och är sjuk sedan en vecka tillbaka, och solen, ja den vet jag inte var den är?? Kankse drog den till Rhodos för att vänta på oss där? ;) Tråkigt är det i allafall, men Lina får krya på sig och komma nån annan helg framöver så får vi ta igen det då!

Nu sover Nellan och sen ska vi dra in till stan och fika med carro och Malin, gå till systemet, byta kläder, hämta resväskor och lite sånt. Sen ikväll vet jag inte vad som händer, Malin har hoppet uppe och tror att det kommer bli strålande väder ikväll men jag är tveksam, blir det inte fint så blir det ingen grill, inge kul då! Men det är ju valborg så man måste ju hitta på nått. Vi får gå bort till majbrasan här i skattkärr kanske?


Nelly är oxå sur över vädret


Bra sagt!

"Mammor är hjältar som jobbar i det tysta"

Det sa nyss killen i lyxfällan när han prata med en tjej vars mamma hade 2 jobb för att hjälpa sin dotter ekonomiskt. Fy vad jag skulle skämmas om jag var hon! Han har nog väldigt rätt, de flesta mammor gör ALLT för sina barn och det finns nog många som utnyttjar det, som hon i programmet, hon måste ju skämmas när hon förstår att mamman jobbar häcken av sig för hennes skull!!??


Booooring!

Nu sitter jag själv här igen för 4 dagen, Jocke är ute med jobbet och de andra kvällarna har han jobbat över till sent eftersom han ska va borta 1 vecka så behöver han få klart saker och det är ju skönt att va ensam ibland men nu börjar det bli tråkigt. Vi kommer ingen vart med Nellys rum då jag är själv heller, men det får vi ta efter vår utvilande semster :)

Idag har vi pysslat, tvättat mm här hemma, och sen kom Malin och Maria hit på fika, och precis då kom solen så det blev fika ute, härligt! Vi har även planerat för lite grill imorn så nu håller vi tummarna för vädret.





Sen ringde Carro förut och vi bokade in en fikadate imorn, blir trevligt, har inte sett henne på länge nu! Sen ska jag lämna tillbaka lite felinköpta kläder imorn, köpen går lite fort ibland ;) Tur att man kan lämna tillbaka! Nu är bara frågan vad man ska ha på sig på lördag? Köpte en klänning att ha på mig men det är den jag ska lämna tillbaka, den va inte så fin som jag trodde. Men jag ska nog i allafall ha mina nyinköpta spetsleggings, sen får jag hitta en klänning här hemma tror jag?


Leggings från Gina



Nellan sover efter ett långt bad och jag ska bara sitta i soffan resten av kvällen!

Go kväll!


Good morning!

Ingen sol idag heller! :( Hade ju beställt det?? Hade även bestält fint väder till imorgon för då kommer Lina hit och ska sova här eftersom på lördag är det Carro och Johans inflyttningsfest som vi ska på, ska bli kul! Men imorgon i allafall tänkte vi ju ha grillkväll här men jag var inne på yr.no och det såg inge bra ut :( Hoppas de har fel!

Hittade passet igår, tur! Och så fick jag se att flyget går halv 6 på söndag så det var ju skönt, då kan man ju ta några glas vin på festen :)

Nu ska vi fortsätta vårt tv-mys i soffan!


Packa!

Idag har vi börjat packa, och jag inser vad svårt det är! Vad ska man ha med sig, hur varmt kommer det vara? Jag var inne och kollade på en 14 dagars väderprognos, and it looks gooooood! ;) ca 90 % solchans och ca 23 grader, och det är ju bara ett medel så sola och bada kommer vi ju garanterat göra, frågan är ju bara hur kvällarna är och så? Till mig själv är det ju ingen fara men till Nellan tänker jag på...Kommer nog säkert inte använda 1/3 av det jag lagt fram men det får nog åka med för att va på den säkra sidan??

Nellys packning (sen tillkommer blöjjor och allt sånt där)




Nelly speglar sig med solhatten, den funkar tyckte hon :)




Min teeini weeini bikini som jag hade när jag var liten åker självklart med och ska användas
i allafall 1 gång på playan :)




Fint linne till Nelly som jag hittade på H&M idag och kostade bara 29 kr!


Today!

Idag ska vi vara hemma på förmiddagen och grejja, lägga fram kläder inför resan, planera vad som ska med, svårt! Kommer säkert glömma nått viktigt! Som vanligt så hittar jag inte mitt pass, skräll! Så är det alltid när jag ska resa någonstans, men jag hade det för några veckor sen så jag hoppas att jag kan leta fram det!!!!!

Sen efter lunch ska vi dra in till stan och träffa Malin, shoppa lite på H&M, kolla om trehjulingen som jag skulle köpa igår är monterad, vill ju se hur den ser ut innan vi köper den. Sen ska Nellan på sitt första tandläkarbesök, spännande!

Sen ska jag försöka planera ut hur Nellans rum ska bli, har ju typ allt klart för mig men vi slog ut den där garderoben och där vill jag göra nått kul, koja eller liknande, vi får se om jag får till nått häftigt!

Har ni föresten några tips inför första resan med lillplutten så tar jag gärna emot dem :)

Have a nice day!


Älskar denna bilden! Malin har tagit den med sin mobilkamera, och ändå så skarp!


Härlig dag!

Varje dag som solen skiner är en härlig dag! Gud va härligt det är! :) Vi drog in till Malin vid lunch och köpte med mat från oliven. Sen drog vi in till stan för lite shopping. Men först fastnade vi på barnens hus för jag skulle köpa en trehjuling som Nelly har fått pengar till, men det slutade med att jag köpte en ny vagn till Nellan, snacka om impulsköp, men jag är nöjd. Vi invigde vagnen på stan och den funkar bra som bara den. De är en smidig, lätt vagn som kommer bli stads/sommarvagn, plus att det var bra förvaring under, och inte att glömma så var det drickhållare och annat fack för småsaker uppe vid handtaget, det var jag saknat på den vi har idag så där blev jag såld ;)



Vad är felet?

Det är något som är fel med Nelly, känner inte igen henne, och jag har hela tiden sagt tänder men jag vet inte???

Symptom:

- Det började med kvälls och nattfeber i onsdags och har hållt i sig tills söndag kväll typ.

- Hon är/var sig själv på dagarna för det mesta, bara att hon kunde bli helt galen om vi försökte lägga henne för att sova. Hon gav liksom inte med sig som hon alltid gör eftersom hon är trött. Men hon var segare än en seg råtta!

- På nätterna så skriker hon rakt ut, kastar iväg nappen och bara gråter. Och är typ otrösterlig för en liten stund, och så håller hon på flera gånger per natt. Nu är det bättre men inte bra, hon vaknar fortfarande och gråter ibland.

- Hon har mycket mindre tålamod och är mer hysterisk än vanligt, kastar ofta i väg nappen och gråter och gapar!?


Min första teori var ju då att det var tänderna, att det kliar och därför gråter hon och kastar nappen. Men då är det ju konstigt att det inte är på dagen utan mest på natten, samma med febern. Cissi trodde kanske hon hade ont i halsen? Om det är tänderna, är det vanligt att de olika tändera gör så olika ont..?? Hon har ju inte betett sig så här några andra tänder, plus att jag ser inga tänder när jag tittar, den lilla kiken man får då. Aja, jag vet inte, nu är det ju bättre så jag hoppas det snart är över nu, och att det aldrig kommer tillbaka!


Sen sist!

Nu var det länge sen jag skrev men har ju vart i Ed hela helgen så då har man tagit semester från blogg, facebook mm, lite skönt ibland! Sen sist har vi i alla fall:


- Ätit frukost på det nya stället kaviar och det var hur gott som helst, ska snart göras om!

- Nelly fick sitt typ första blåmärke och då slog hon på stort och tog en blåtira!

- Vart hos Helene och fixat naglarna som jag hade tappat! Och nelly va hos Malin och busa!

- Åkte till ED, umgicks med familjen, gick på markanden, träffade tjejerna en snabbis, fika hos Cissi och Alfons.

- Vart på babysim! Nelly är nog lite för stor för det kändes det som. Hon vill ju inte bli buren i den stora poolen längre utan vill ju hellre strutta runt själv, plaska och framför allt göra som hon vill. Men det var kul ändå!

- Storhandlat mat!

- Betalat räkningar, så skönt när det är gjort!

- Vi fick hjälp av Christoffer igår så han och Jocke röjde ur Nellys rum. Nu är allt nere, fuskbjälkarna i taket, tapeten i taket! Låter konstigt jag vet, och det är konstigt, Ni ska få se bilder sen. Rosbården är nere och alla listerna är borta. Den platsbyggda garderoben är borta så nu är det bara att börja förbättringen. :)

- Börjat förstå att vi ska åka till solen och värmen om mindre än 1 vecka!!!!! Kommer ju bli en helt underbar vecka med mina två underbara! :)


Idag blir det häng med Malin, men först frukost!


Crazy Nelly!

Nellys nya "roligaste-grej-som-jag-inte-får-göra" är sedan en tid tillbaka att hon klättrar upp i soffan och springer i soffan till andra änden. Inte så bra för mitt hjärta och jag försöker verkligen säga till på skarpen att hon inte får, tar ner henne mm, men hon bara skrattar åt mig och går jag emot henne så springer hon för att hon tycker det är kul att jag ska jaga henne! Det har gått bra hittils, nått enstaka urramlande och urspringande ur soffan men inget gråtande så det har ju inte förskräckt henne, men idag gjorde hon en megavurpa och slog typ tinningen i soffbordet och det var tårar, blåmärke och ledsamt en stund och nu trodde jag kanske att hon förstod att det faktiskt är lite farligt att springa i soffan, men ICKE, hon gjorde en repris så fort tårarna var borttorkade!!! Hur tänker hon egentligen?

Morgondagens planer

- Vakna först och främst, sen morgonmysa med Nellan framför tv:n!
- Äta frukostbuffe med Malin, Madde och Carro på det nya frukostplacet *mys*
- Kolla på en bäddsoffa som vi hittat till extrarummet.
- Hämta resekataloger inför the big familytrip till vintern
- Gå in på Lindex och köpa den där skjortan jag vill ha, det är ju torsdag och allt, då får man unna sig! ;)
- åka hem och måla sista varvet på listerna till nellys rum medan hon tar sig en lur.
- Åka till Jockes farmor och Åke som bjuder in till Lasange när Jocke slutat jobbet.
- Hem och måla resten av listerna som är kvar om man orkar?
- Packa inför helgens resmål Ed



My girls ;)

Från en rolig kväll för några helger sen :)

 

Idag har jag och Nellan vart och shoppat med Madde och Malin. Först inhandlades färg och tapeter till Nellys rum, sen drog vi ut till Carlstad depå, en outlet som ligger lite utanför karlstad, hittade inget till mig men hittade en snygg Mouli pike til Jocke istället. Sen gick vi vidare till skoaffären brevid och då fick jag och Nelly varsinna skor med oss, sweet! :) Sen gick jag inom ÖB och köpte med en vattenslang till trädgården. Efter det drog vi in till stan och käkade mat på Melkers medan Nelly sprang runt och flirtade med grabbar samt kollade läget inne på skopunkten som vanligt när vi är där. Stort intresse av skor den där lilla bruden ;)

 

Nu i eftermiddag har Malin och Madde varit här på fika, trevligt trevligt! Har även bokat in nästa träff med brudarna som blir en frukostbuffe på torsdag på det nya stället kaviar, gottigt! Sen på fredag ska jag fixa mina naglar och sen drar vi till Ed för en helg där med släkt och vänner, ska bli skönt att komma hem! (till ed) Min bror med familj kommer oxå så det blir fullt hus! Så, så ser min vecka ut.

 

God natt!

 

Ps. Mindre än 2 veckor kvar tills våran resa till varmare breddgrader, kommer vi komma iväg?? Om inte kommer jag bli deprimerad och grina!


Liten bildupdate!

Nelly gungar




Nelly och Jocke med deras stora passion




Nelly inviger sandlådan




Nya mattan har kommit på plats




Min lilla ängel





Den färdiga väggen


Tänker....

Jag verkligen tänker så det knakar. Har börjat med tankeverksamheten över hur vi ska göra med Nellys rum som är nästa projekt här nu. Jag har så mycket ideer så jag vet inte vad jag ska välja?? Det är ju viktigt att jag har en plan nu innan vi börjar så att man inte gör saker ogjort för att man kommer på saker sen. Vill verkligen att detta ska bli perfekt nu, och som jag tänkt mig! Hade ju en tanke från början men har nog tagit lite avstickare :)

Första tanken:



Vissa av sakerna kommer ju vara med i och med att hon har vissa av sakerna redan men just nu väger jag upp om jag ska köra på molntemat...? Hade ju tänkt ha rosa vägg med vita moln men jag tror att jag kommit på nått snyggare! Ska iväg imorn och kika lite på tapeter, samt klura ut konstruktionen på en kommande koja till hennes rum, har även beställt ett bord från jobbet som jag ska fixa och trixa med, det här blir spännande! :)

To be continued.....

Soon!

Längtar tills den kommer, och det är ju snart :)

 


Nu var det roliga slut!

Nu är helgen redan slut, så tråkigt att det ska gå så fort! Men det har vart en rolig helg. Vi fick barnvakt till Nelly ( Jockes mamma) så det blev 30 årsfest hos Robin för vår del och det var så sjukt kul. Det var länge sen jag var på en så lyckad fest måste jag säga! Han hade ordnat med ett typ partytält med en brasa i som värmde, och där hade de dukat långbord så fint! Musiken dunkade för fullt och alla var på bra humör! Det var jag och en tjej till och resten grabbar, antagligen därför det var så kul, killar har ju en förmåga att bli för fulla, göra roliga/konstiga saker som jag inte ens ska gå in på, ha ha! Och framför allt så var Robins kusin där som är sångare och gitarist så han sjöng enhel del vilket var väldigt uppskattat!

En liten film som visar standarden på festen :)




Gårdagens hyss!

Igår hade vi en mysig dag. Efter Nellans första sovning så gick vi ut i trädgården och krattade lite samt lekte, gungade. Sen fick Nelly för sig att äta jord så hon var helt svart i munnen så vi fick in och tvätta och sånt. Sen ut och rensa i sandlådan för att kunna inviga den, vilket var väldigt poulärt. Hon trivdes som bara den i sandlådan och satt och grävde och fixade med spade och liten kratta. Så länge har hon nog inte suttit still på länge tror jag. Men hon avslutade sandlådslekandet med att äta lite sand, hon fick inte nog med jorden antagligen. Och sist så tog hon och ringde 112 från min mobil, och jag sitter i soffan och hör när en dam säger nått i stil med "Vad är det som har hänt?", och ser att det stod nödsamtal på displayen så jag skyndade att slänga på luren! Skitunge!

Mellan det så var Sofia och Sigge här på lek, bus och fika, en stund i solen och sen fick vi gå in för det började SNÖA, inte mycket men ändå! Sen när Jocke kom hem blev det helstekt fläskfile, film, godis och somnande i soffan, en helt vanlig fredag! :)

Nu ska jag snart dra till jobbet och sen får vi se om det blir 30 årspartaj eller mys med lillstrumpan!?



Vill ha!

Kappahl 499 kr

 

Armband Lindex 59 kr

 

Skjorta Lindex 199 kr

 

 


Barnkalas och segelmakeri

De senaste dagarna har bestått av barnkalas, segelmakeri, fikor, lunch, besök mm. Först i onsdags hade Nellan barnkalas för sina vänner Sigge och Emma med bihang, mycket trevligt, kul för de små att få träffas lite. Nelly hade fixat goodiebags med russinpaket och pixibok i till sina polare och sen blev det tårta och kakor, och paket till lillstrumpan. Det var ett lyckat första barnkalas! :)

De tre musketörerna




Stackars Sigge vilka tjejkompisar han har!




Nelly verkar smaka på Emmas hand



Sen igår kom Jocke hit med sina arbetskompisar och visade huset och samtidigt så lunchade vi. De hade vart på oliven och köpt med godaste salladen så det var gott! Sen drog jag och nellan direkt iväg till Ikea igen för att köpa ett nytt segel. Vi testade det i onsdags kväll och det såg ju alldeles för pluttigt ut så vi bestämde att köpa ett till och sy ihop dem. Sen drog vi till Sofia och Sigge och kollade in deras fina hus, det var jättemysigt! Vi fikade och barnen "lekte" med varan och busade lite som vanligt. Resten av kvällen gick åt till att sy ihop seglen, vilket inte var så lätt som det låter. För det extraseglet vi köpte fick jag dela på mitten och sen sy fast den på ena sidan och sen sy fast den andra biten längst ut så att det blev segelformat för att få så mycket tak som möjligt. Ser ju säkert lite tattigt ut med skarvarna men det blir som det blir nu. Det började regna så vi har inte testat det efter att jag sytt klart det, men vi håller tummarna! :)

Såhär blir det i allafall



Idag blir det nog bara att vara hemma och mysa. När Jocke kommer hem ska vi laga god mat och mysa lite till ;) Sen ska jag jobba hela helgen igen, har bytt helg så att jag ska kunna vara ledig nästa helg när vi ska åka till Ed. Och imorn kväll är vi bjudna på 30 årsfest hos Robin, vet inte än om vi båda ska gå, beror lite på barnvakt till Nellan, men det hade vart kul att va med, blir nog en rolig fest!

Trevlig helg på er!

Domencier

Har ju hört talas om Josefine Crawfords grupp domencier, med en bög och en kines, men jag har aldrig hört dom, så igår youtubade jag dem så nu har jag sett dem. Det var väl inte riktig va jag hade tänkt, och jag vet inte om det var så bra, denna var väl en av de bättre i allafall.



Nu, snart!

Nu är det dags för en upppiffning av våran uteplats. Den är ju jättestor, och tom just nu. Vi har vårat bord med 4 stolar och det ser ju helt tomt ut. Så planen är att vi ska köpa en soffgrupp i rotting, behålla det bordet vi har samt köpa 2 solvagnar och ha runt hörnet där golvet fortsätter. Sen måste vi ju ha nått tak av nått slag, har kollat på segel, som dom innan oss hade men för det första är det SNORDYRT om man ska köpa ett helt nytt som segelmakerierna tillverkar åt en efter önskemål, jag har kollat blocket men hittar inget, och nått tak kommer vi ju inte bygga denna sommaren, MEN, då hittade jag ett segel/soltak på Ikea för 329 kr!!!?? Så jag köpte det, sen får vi väl se om det funkar...med tanke på att ett vanligt segel kanske går på 15 000 - 20 000 kr så känns det ju som att ikeas billiga kanske inte riktigt har samma tålighet men det är ju värt att testa.


Våran uteplats





Soffgruppen vi funderar på




solvagnarna



seglet



Återkommer med resultat såklart ;)


Dagens

 

Tunika: Ralph Lauren

Rutiga skjorts: Ralph Lauren

Vit body: Quicksilver

Strumpbyxor: Kappahl

Accessoar: Spade från ikea


Dagens uppstigning: 06.00 Lovely!
Dagens humör: Toppen
Dagens väder: Strålande sol
Dagens förmiddagslur: 2 timmar ( så att mamma fick sola sig lite)
Dagens lunch: korv och mos, en ny favorit!
Dagens roligaste lek: Riva ut allt jag kunde i kökslådorna, men det var så mycket så jag han inte allt, fortsätter nog imorn med, för det var kul!
Dagens utflykt: Mammas skulle till Ikea så jag fick snällt följa med
Dagens gåva: en spade från Ikea (se bild) köpte mamma till mig.
Dagens största händelse: Jag ska ha barnkalas, så Sigge och Emma med bihang kommer hit :)
Dagens kvällsmat: Tårta, som jag ska äta själv dessutom!


Du är smöret på mitt bröd!

Denna citattavla är den nyaste konsten på våra väggar!

Mycket enkel konst också: köp en ram och skriv ut ett citat ;)

 

 


Fyndat!

Och denna gången är det inte kläder eller dylikt. Numera är man ju husägare och då är det sådana inköp som gäller :) Nej då, men vi fyndade faktiskt markiser igår som vi hittade på Blocket, 2 st 150 cm blå och vitrandiga markiser, helt nya, inte ens upppackade, båda för 1000 kr. Vi hade innan bestämt att vi skulle köpa till ena vardagsrumsfönstret ochh till vårt sovrum som är på samma vägg, och hade ju räknat med mer tusenlappar än så, så det känns ju skitbra att vi hittade dom. Nu ska vi bara få upp dem med, vilket känns lite krångligt. Man måste ju borra in i huset för att få in snöret som man ska fälla ut dem med?? Aja, jag överlämnar det till mannen i huset!

Idag har det varit strålande sol och skitvarmt. Vi tog en lång förmiddagslur först och sen blev det promenad till affären för att inhandla lite inför dagens besök från grannlandet. Mormor och Kjell kom nämligen på husesyn så det har vart här hela dagen och Nelly stormtrivdes med besök så hon kunde spela allan som vanligt inför folk som kommer. Hon blir på ett helt annat sätt när folk kommer, gör konstiga saker och ska allmänt göra sig till.

Nu är det tv:n som gäller!

Varning för mardrömmar!

Altså, denna videon är så äcklig! Såg den på voice imorse och jag blev fan rädd, det är en kille som är med i fillipinska talang, kolla in den! Hans talang är att sjunga och låta som en häst, och det äckligaste är att han ser precis ut som en häst när han gör det, uhh, det går kalla kårar när jag ser den, men det kanske bara är jag?? Jocke tyckte inte de va så farligt! Han fick ja av alla 3 i juryn oxå!?!?!?

 


Klappa klappa händerna!

Hittade denna filmen på lillskruttan, hon är så söt nu när man kan säga saker, som tex kan du vinka, kan du klappa händerna mm så gör hon det. Så kul att se att det händer saker och att hon faktiskt börjar förstå på ett helt annat sätt än hon gjort innan. Det är ju detta man har att vänta på härnäst att de ska förstå ännu mer och kanske till och med komunicera och göra sig förstådda mer. Hon är ju i en sån underbar tid/ålder just nu, frågar man efter en puss så får man det, eller en kram och det är ju det mysigaste av allt! Och mysigare lär det bli!


sunny sunday!

Idag var det ingen bra dag att gå till jobbet på. Först och främst så kom jag hem vid typ halv 3 inatt, lite snurrig i skallen, efter en sjukt rolig kväll med tjejerna hemma hos Carro. Vi tjöta, dansa, drack vin och hade allmänt roligt bara :) Lina var ju i stan så det var därför det blev en utekväll till för mig. Planerna var ju egentligen en myskväll hemma med älsklingen men det fick skjutas upp. Somnade föresten på bussen hem inatt och vaknade till precis vid min hållplats som tur va och jag bokstavligt talat slängde mig ur bussen som var på väg att åka vidare. Hade inte vart nån hit att vakna upp i väse kanske! Sen var det ju strålande väder idag med så jag hade gärna suttit på altan och solat mig istället och lekt ute med lillskruttan. Men det gick bra att jobba i alla fall och efter jobbet hann vi med en fika med Lina och Jonas innan hon åkte med tåget till Stockholm igen.

Nu har vi bara vart hemma och dolat (som Malin säger), Jocke lagade hemmagjord gulaschsoppa som vi mumsade i oss, shit va gott det är! Det måste ni bara prova om ni inte gjort det. Nu sover Nellan och vi ska se på Solsidan från i fredags och bara slappa i soffan.

Sammanfattande så har det varit en toppenhelg! Mys, mat och vin med mammorna i fredags, vin och mys med mina tjejer i går, och nu slappande!

Fick besök i trådgården förut



Hmm...

Håller på och gör mig i ordning för en kväll på stan. Nelly och Jocke ska vara hemma och mysa, med öl och korv, deras godsaker enligt dem, ölen för Jocke och korven för Nelly. Nelly hittade Jockes öl i en påse i hallen och hon behandlade den precis som inte gjort nått annat, och låtsades dricka, hon har nog sett pappa ta en och annan öl så hon vet hur man gör! :)




Vi var ju på stan förut och jag hittade lite smått och gott. En klänning, kofta, Polarn och pyret leggings till nelly, mockasiner mm. Kändes helt vårigt på stan, det luktade vår till och med. Och Nelly premiärade hennes nya vårjacka samt nya conversen, hon var lätt coolast i stan! ;)


Nya jackan från Lindex, blå leggings, blåa converse = CoolNellan



 


Sol, stan och shopping!

Idag känns de som de blir en kanonfredag! Solen skiner, Nelly är nästan bra, vi ska in till stan och shoppa och strosa lite. Just nu sover hon och jag äter frukost, men efter de drar vi in och lunchar med Malin.

Ikväll blir det till att göra stan med Sofia och Sandra, vi ska ut och käka och ta några glas vin, kommer bli mysigt och trevligt! Annars i helgen så är det jobb som gäller och mys med älsklingen på lördag!

Trevlig helg!


Projekt:kontor

Nu är vi typ klara med kontoret, det blev ett mysigt litet häng därinne. Vi tog bort skåpet som stod där, målade väggar + tak, köpte en heltäckningsmatta till golvet som var tjock, svart och mysig. Gjorde om vårt skrivbord och satte upp lite grejjer på väggarna. Jag har alltid velat ha ett utrymme där min symaskin kan stå framme på så att det slipper bli så krångligt varje gång man vil sy, och nu har jag det :) Innanför kontoret finns det en liten dörr som går in till ett förvaringsrum där vi har spel, sygrejjer, pennor, papper, ja ALLT sånt där. Är så nöjd att vi fick plats med så mycket på liten yta, kontoret är verkligen superlitet men det behöver ju inte vara större egentligen! Nu letar jag bara efter en skön och snygg stol att ha där, istället för våran målarstol som står där nu!


Före




Efter









Dörren in till förvaringsrummet fick en liten POST schablon




Telephone


We are back on track!

Igår fick vi igång tv kanalerna här så nu är det åter igen morgon med the voice, känns bra! Har fått sett på 6:ans Rivstart med Bandit rock i över en vecka och det är ju så B så jag hade inte klarat en dag till! Så nu känns allt bra igen!

Idag ska vi bara vara hemma och försöka få Nellan fri från snor. Vill bara att hon ska bli frisk så vi kan hitta på saker, gunga, gå på stan, babysim. Annars idag så ska vi göra klart lite saker som vi börjat på. Projekt kontor är snart klart så snart ska ni få se resultatet, det blev mysigt! Sen ska vi göra klart golvfondväggen i vardagsrummet, lite småsaker som är kvar bara.

Nu städa lite här samt underhålla lillskruttan!

min lilla mannekäng


Tänk att....

....man kan vara så liten och rapp trots att man är sjuk, febrig och snuvig! Hon tar precis allt hon inte får just nu, jag får ständigt, varje sekund kolla vad hon gör. Hon når upp till fönsterbrädorna så det ryker allt som är där flera gånger om. Hon nådde inte dom i lägenheten tror jag eller så var hon inte intresserad då!?

Sen så klättrar hon på allt som går att klättra på och även det som inte går att klättra på!! Vilket bllir ett stort problem när hon inte inser konsekvenserna av det. Det var ju ett tag sen hon började klättra upp i soffan så där har hon lärt sig hur det funkar och hur man tar sig ner men andra saker förstår hon inte lika bra att de inte är ok att klättra på. De överlever jag vet, men de känns lite oroligt i magen av allt klättrande.

Men roligast av allt är ändå idag när jag kom in i vardagsrummet och hon har klättrat in i tv bänken, andra gången såg jag henne och hon var snabb och smidig som en vässla, fint litet utrymme att hänga på :)






God morgon!

Idag vaknade jag av att bara jag och Nelly låg i sängen och Jocke hade åkt till jobbet, kändes konstigt. Han har ju vart ledig sen vi flyttade in för en vecka sen men nu är vi tillbaka i vardagen. Och samtidigt som vardagen kom tillbaka fick Nelly feber och är snorig, typiskt och tråkigt! Så därför sover hon i vår säng nu, hon kräver total närhet när hon är krasslig och det kan man väl förstå, men hon sover ju så oroligt, men som tur är sover hon länge på morgonen sen, idag 08.30. Tror och vet nästan att det är ny tand på G för hon har typ ätit upp pärmarna på många av hennes böcker de senaste dagarna och så har hon inte hållt på innan så nu är alla böckerna utom räckhåll! Hon blev krasslig lagom till sitt kalas i söndags, men de gick bra ändå, var jättelyckat. Solen sken ju så vi kunde inviga våran stora uteplats. Nelly fick så fina presenter!

Pengar till Trehjuling




coola sandaler inför rhodos




somrig klänning



docka




Bondgårdslego




Idag ska jag och Nellan fixa lite saker, dörrmatta till hallen, heltäckningsmatta till kontoret, byta en bordsskiva på Ikea, om det går?? Ska lägga på charmen när jag åker dit. Vi köpte nämligen en skiva på fynd igår som vi tänkt specialgöra ett skrivbord av till kontoret men när vi kom hem så var den för kort, skit! Och man får inte byta när man köpt på fynd men jag ska försöka.

Vi är i allafall typ klara i vardsagsrummet, så nu är nästa projekt kontoret, vilket är ett litet krypin, ska visa bild. Tror det kan bli bra, skönt att ha ett litet ställe att förvara post och pärmar mm, och sen tänkte jag att jag ska ha min symaskin uppställd där och sånt. Ska börja med att ta bort ett skåp som sitter där och sen är vi igång! Så det är det som händer hos oss just nu...grejja, fixa, köper grejjer som behövs, städar efter sig osv. Men bra blir det!


Min snorunge


Min påskkärring




Var ju tvungen att klä ut Nellan lite grann idag i alla fall, så hon fick lite fräknar och ett huckle, och hon trivdes ganska bra i det. Vi är nyss hemkomna från påskmiddag hos Jockes pappa och nu blir det sängen och film. Imorn är det full rulle inför kalaset.

Go natt!

Glad Påsk!

Det var visst påsk nu...jag känner inte av den, vi bara går här i våran egna lilla bubbla och fixar och donar. Imorn är det påskafton och för första gången på 1 vecka har vi inte massa måsten att göra. Nu är det viktigaste upppackat och gjort, alla andra flyttlådor står kvar i garaget så man märker de inte, så slipper det se ofärdigt och stökigt ut här inne. De lådorna tar vi när vi inte har nått annat för oss :)

Dagen har bestått av att sätta upp våran fondvägg av valnötsgolv, inte helt klart men nästan, och det blir så snyggt! Bättre än jag hoppats nästan. Bild kommer såklart! :) Sen har vi haft besök här av Jennifer, Sebastian och Christoffer, blev Talang och självklart SOLSIDAN, världens bästa program, även om man håller på att störa ihjäl sig på ove!

På söndag har vi ett 31 årskalas (Jocke & Nelly) här, så min familj + farmor + moster och kusin kommer hit. Ska bli kul och mysigt att få hit dom! Ska nog göra en liten påskkärring av Nelly samt påskpynta lite så man känner av påsken. Har faktiskt köpt påskservetter dagen till ära.

God kväll!

Vardagsrum




Väggen håller på att resas


RSS 2.0