Fallskärmsfilmen :)


Flyttat!

Ja nu har vi flyttat från våran älskade lägenhet, saknar den! Men det kommer nog bli bra här så fort man får ordning. Just nu är det en enda stor röra och jag vet inte var jag ska börja? Jag och Nelly (i sin gåstol) går runt här och mest yrar nu, flyttar runt lite saker. Får köra ett större ryck när jocke kommer från jobbet, så jag får väl lägga lite kläder i garderober och sådant. Ska lägga ut bilder på vårt nya place sen så ni får se hur vi bor nu.

In i röran!

Mina 2


Vi överlevde!

Vi var ju och hoppade igår och det var ju HELT underbart! :) Shit va häftigt altså, jag trodde jag skulle va jättenervös och rädd innan men de va jag inte faktiskt. Det va ju inte så mycket man behövde tänka på själv och den man satt fast i bestämde när vi skulle slänga oss ut så de va bara att haka på :) Vi fick även med oss en kille som övade på att filma hopp, så han gjorde ett försök i att filma när jag hoppade ut, gick sådär men det blev en liten snutt i alla fall och det är ju ett roligt minne för mig att ha. Har inte fått den än men lägger ut den här så fort jag får den.

Idag ska vi flytta. Fick nycklarna i fredags och vi har kört lite saker dit så nu är det mest möbler kvar här så jag hoppas det kommer gå fort. Lina är i stan i helgen med sin arbetskompis Malin så Nelly ska hänga lite med dom när vi flyttar sen. Igår va vi hos Madde på lite tjejfest...ingen direkt fest för mig men jag va där och umgicks i alla fall, trevligt, trevligt! Kul när Lina kommer hit och livar upp det lite, och om två helger är det marknaden så då kommer de till Ed så då ses vi igen, hon är mycket neråt nu, det gillar vi :)

Ne nu får jag ta tag i nått här.

Hörs när vi kommit tillrätta i nya lyan!

PUSS!

Här är jag i luften :)


Imorn smäller det :)

Imorgon ska vi ju äntligen hoppa fallskärm, ska bli så kul men är ju ännu mer nervös nu när det snart ska ske. Men just nu har man så mycket att göra med packning och sånt så jag hinner inte tänka så mycket på det.

I onsdags var Marika och Ingrid här med några av barnen, hade en toppendag med fika här först och sen en sväng till maribergsskogen så att barnen fick leka lite och titta på djuren och sen blev det lunch och lite shopping i stan. Mycket trevligt!

Och igår hade jag ännu en trevlig dag med kvällsmys med mammorna utan våra små för en gång skull. Började hos Sofia med ett glas vin och sen blev det pitchers en sväng. Vi försökte att inte prata så mycket om våra små älsklingar och vi klarade de ganska bra faktiskt :) Blev mycket annat tjejsnack istället.

Har nyss kommit hem från en snabbfika hos Sofia och Sigge, och nu blir det till att packa, packa och återigen packa.
Hoppades på att få nycklarna idag men det ser mörkt ut så det blir nog måndag skulle jag tro.

Lite bilder från dagarna





*PUSS*





Malin fick inte plats inne i bilen, så hon fick sitta där bak :)


Vi är med i tidningen :)

Kolla här: http://nwt.se/mera/xtra/article588011.ece

Nelly äter nektarin

Nelly firade sin halvårsdag med att äta nektarin :)


Tjolahopp!

Håller på och packar lite lätt, är ju bara några dagar kvar nu, på fredag får vi nog nyckeln och börjar lite smått, men skulle tro att vi kör flytten på söndag. På lördag ska vi ju hoppa fallskärm *nervös*. Men det känns som det kommer bli en ganska bra organiserad flytt och det känns skönt. Och att vi inte ska packa upp allt underlättar ju lite.

Igår va de babysim igen och denna gången följde Carro med oss. Nelly dök ett par gånger till, men hon ser lika skräckslagen och förvånad varje gång hon kommer upp över ytan, sötisen!

Carro och Nelly

 

Idag ska jag och Sofia ta en sväng till Ikea och kika lite, köpa lite flyttlådor kanske och sen blir det nog lunch där. Sen blir lite mer packa som gäller. Imorgon kommer brudarna från Ed, i alla fall Marika och Ingrid med några av barnen, ska bli jättekul att de kommer å hälsa på oss :) Så då blir det lite fika, stan och lite lekpark :)

 

Försökte ta kort på Nellys tänder efter önskemål, det var inte de lättaste men här syns de lite i alla fall ;) Nu ska jag gör mig iordning.

 

 


I love everything about her....

Jag bara älskar allt Nelly gör. Hon är världens mysigaste, gosigaste, sötaste lilla älskling. Man kan sitta och bara titta på henne och bli helt förundrad över hur någon kan vara så söt. Allt hon gör är så sött, hur hon leker med sina leksaker, hur hon konstant ska gnaga på en badanka när vi badar, hur hon hänger som en påse i gåstolen när hon tittar på tv:n, hur hon pillar på saker så detaljerat, hur hon busigt drar så hårt hon kan i gardinerna,hur hon ser ut när hon sover, hur hon låter när hon försöker prata.....i just love everything about her! :)

Mitt allt!


Nelly 6 månader

Tänk att det har gått så fort, känns fortfarande helt sjukt att hon är våran! Idag ska vi fira på nått sätt, vet inte riktigt hur än men det blir nog nått kul! :) Nelly måste ju få nått fint på sin halvårsdag!

Nellys väg från foster till våran lilla älsklingstjej

Nelly i magen



Nelly 1 dag



1 månad



2 månader



3 månader



4 månader



5 månader



6 månader


Modelluppdrag

Ja idag har Nelly ett modelluppdrag: halvårskort! Hoppas hon sköter sig och visar sin allra sötaste sida :)

Igår myste vi bara hemma med massa godis, chips, choklad och filmen män som hatar kvinnor, hade ju inte sett den än och alla har ju sagt att den skulle vara så bra så vi var ju tvugna att se den, och den var ju bra! Skönt med filmer som inte lämnar tittaren ovetande utan verkligen förklarar in i det sista. Nu kan man ju gå och se 2:an då någon dag, hade ju premiär igår.

Ikväll vet jag inte vad det blir?? Kanske blir det upp till Jockes pappa med familj för lite käk och sånt, vi får se.

Trevlig Lördag!

Så här glad hoppas vi hon är idag


www.marinas.nu

För de som inte vet så har ju jag sålt schabloner på nätet, men när Nelly kom så blev de lagt på hyllan lite och det va inte så jättestor aktivitet på slutet så jag tänkte inte så mycket på det. Men hemsidan har ju vart kvar och mailen har strömmat in med beställningar och föfrågningar så jag har sååå dåligt samvete. Tog tag i det idag i alla fall och mailade alla och skrev som det var och bad om ursäkt. Får se om jag får några svar...? Meningen från första början var ju att jag skulle pyssla med detta medan jag gick hemma med Nelly men det är väl egentligen först nu jag känner att jag har tid och lust med det. Vi får se hur det går? Har i alla fall stort intresse från folk eftersom vad jag vet så finns det inget annat ställe du kan köpa schabloner som du själv kan måttbeställa och avgöra mönster/text/bild på själv, finns ju en sida som heter schablon online eller nått sånt men där får du typ bara A4 storlek och måste skrära ut schablonen SJÄLV, då är ju själva grejjen borta, då kan man ju göra schablonen själv typ hemma på oh papper eller nått.

Lite kul att det blossat upp så nu, idag kan man ju köpa klistermärken med mönster och texter typ överallt, men när jag startade detta för över 2 år sedan fanns inget sånt, vilket var anledningen till att jag drog igång det här med schabloner.

Aja, nu ha jag iallafall tagit tag i mitt dåliga samvete så det känns bra, sen får de bli som det blir!


Några av schablonerna






Ändrade planer

Skulle egentligen vart och tagit halvårskort på lilla Nellan idag men det blev ändrat så han gav oss en tid på lördag istället. Får se hur det går, men hoppas att hon ler eller skrattar till kameran. Det kommer nog se lite roligt ut när vi kommer stå och försöka göra oss roliga för att få henne att skratta :)

Nelly har börjat gå från krypställning till att sätta sig på rumpan och sen faller hon handlöst, inte så bra! Det går ju oftast bra om hon har bra underlag under för hon går ju snabbt upp på alla 4 igen, men om hon har tagit sig lite utanför underlaget så slår hon sig ju :(

Idag ska vi och Jennifer åka till farmor Ulla och hälsa på, de var några veckor sedan nu och hon tycker ju de är så kul att träffa Nelly. Men först ska vi laga lunch till jocke som kommer hem på lunchen.

Ciao!

Gammelfarmor Ulla och Nelly i somras


Härlig dag!

Började dagen med en morgonpromenad med Madde, det var härligt, solen sken och det var jättegott ute. Sen va det hem och käkade frukost för mig och gröt för Nelly. Sen har vi smågrejjat lite här hemma, Nelly har nästan dragit ner gardiner, plockat lite mer löv och sen har jag städat ryamattan och förstår ni hur mycket skit det kan finnas i en sån? Hur mycket som helst! Nu är den ren i alla fall men det tog tid. Nu ska vi göra oss i ordning och dra oss in mot stan, det är ju mammaträff idag och idag ska vi bli intervjuade av Nwt, de skulle göra nått repotage om mammor och vad vi har för oss på dagarna eller nått sånt!? Det blir på coffehouse och blir nog sittande där ett tag, skönt!

Sen ikväll ska Jocke jobba över och det blir myskväll för mig och Nelly, kanske se nån film eller nått.

Puss å hej!


Vakna! Och Nellys första dyk :)

En vanlig morgon hos börjar så här:

- Nelly vaknar och jag eller Jocke hämtar henne.
- pallar upp henne mot en kudde, vi är båda trötta och säger ingenting.
- Lutar oss båda tillbaka och tittar på vakna en stund.
- Efter en stund har vi båda vaknat till och kan busa lite.



Sitter ju såklart framför tv:n och vakna med the voice nu. Men snart är det slut och då ska jag ta hand om lite packning. Började lite smått igår och rensade ut lite och slängde, men det finns mer! :) Ska nog bara ta en hemmadag idag, det var ett tag sen. Och ikväll ska jag ut och springa igen, måste komma in i det riktigt så att det blir en del av vardagen nu så ska det nog gå bra. Tur att Sofia är med för då är det inte lika lätt att skita i det.

Igår var vi på babysim igen, och det va Nellys första riktiga dyk :) De andra gångerna har vi ju bara tränat henne inför dyket genom att skvätta vatten och sånt. Men hon klarade det galant, trodde det skullle bli lite kallsupar första gångerna men det blev det inte, hon är som skapt för vattnen :) Jennifer va med som kamerakvinna och filmade så klart Nellys första dyk:

 


Bra helg!

Denna helgen har vart kanonkul! Började med en fredagsmys med Emma och Lina hemma hos Emma. Och på lördagen jobbade jag på dagen, helt ok, men det va inte så mycket folk som vi hade trott så jag drog hem runt 3, myste lite med Nelly, gjorde iordning mig och drog vidare på födelsedagsparty hos Madde och Magnus. Vi blev ett ganska stort gäng, Carro och Johan, Jag, Lina, Emma, Maddes syster Maria med kille Marcus och sen kom Malin å Magnus och malins syter en sväng förbi oxå. Det va skitkul och sen drog vi vidare till Blue moon och dansade resten av kvällen, skitkul :) Va ju över 1 år sen jag va ute och dansade så det va riktigt kul att komma ut igen. Blev en sen kväll och jag va så trött igår imorse. Men tur man har en så go älskling som tog med sig Nelly på promenad och handlade frukost till oss så att jag fick sova en stund till, det var underbart! Sen blev det fika och lunch på stan med Lina, Emma och Carro. Och sen hem och slappade, käkade tacos och såg på ensam mamma söker.

Lina Och Nelly



Idag vet jag inte vad man ska göra...ska lägga ut massa saker på Tradera men det tar ju sån tid och är ju så tråkigt. Behöver även börja packa lite, om 2 veckor flyttar vi ju. Har lite blandade känslor för det, vill inte flytta härifrån som jag säkert sagt innan. Men om man tänker på pengarna och huset vi "snart" kan köpa så känns det bättre.

Har jag föresten sagt att Nelly har fått hjul på sin gåstol? Hon har ju bara haft den och bara suttit i förut men nu har hon fått hjul och hon drar sig runt här i vardagsrummet. Men idag märkte jag att det va inte helt riskfritt, för när jag höll på med frukosten i köket stod hon framför tv:n och tittade och sen stack jag ut huvet och tittade till henne ibland och sista gången jag tittade in då stog hon i full fart att stoppa in ett löv från mitt stora Bonsaiträd i munnen och typ resten av trädets blad låg på golvet...!! Hon börjar visa sin sida som busunge :)




Ta 3 betala för 2!

Nu ska jag iväg och jobba. Det är ta 3 betala för 2 på ALLT så det lär ju bli lite rusch i butiken så jag ställde upp och hoppade in idag. Ska bli kul faktiskt!

Ikväll blir de födelsedagsparty hos Madde med alla brudarna, ska bli skitkul :)

Nu måste jag dra!

fredagsmys!

Nu har jag och Nelly badat och gjort oss fredagsfina, rakat benen och lekt med badankorna :) Ikväll kommer Lina och då blir de en kvällsfika med henne, Emma och Malin, och sen blir det mys med Jocke senare ikväll. Kändisdjungeln startar väl idag tror jag så det kanske blir det och en film eller nått samt lite godis såklart.

Idag har jag, Sofia och Sandra gått på en promenad till köpbarnvagn och köpt en vällingdoserare.  Nelly har ju inte börjat med välling än men tänkte börja på kvällen snart kanske. Men den doseraren är så bra om man ska bort eller ut. Vi tittade även på bilbarnstol, vad man ska ha. Det kändes som det bara fanns en att välja på, den där Be safe izi kids har väl vunnit alla tester och ska va den säkraste och så vidare och de andra verkade ju ha lite brister. Men den va ju inte billig, minst 3300 kr beroende på lite olika saker som klädsel mm. Mamma och pappa ska ju bidra lite så får väl var det slutar för oss.

Så här ser den ut i rosa



Efter det gick vi i allafall till Nöjesfabriken och åt lunchbuffe som alltid avslutas med mjukglass till efterätt. Ingen billig lunch men det är ju mycket att välja på, alltid en fiskrätt och en kött och en till och salladsbuffe och sen då mjukglass till efterätt, så där satt vi och gottade oss ett bra tag. Sen blev det in till stan och kikade en kortis och sen hem.

Nu ska vi slappa lite men Trevlig Helg!

Tygfyndat!

Jag var på stan igår och letade efter lite fler tyger att kompletera mitt kommande täcke till Nelly med och hittade då världens fynd: Designers Guilds tyg Elephant and castle som vanlitvis kostar mellan 400-500 kr metern och jag hittade det för ca 50 kr metern men då var det andra sortering men det syns inte! Vilket Kap :)



Sysugen!

Jag blev väldig sysugen idag. Har massa syprojekt som ligger men det är inte de jag är sugen på utan ett nytt. Eftersom Nelly inte ligger still i gymet längre så behövs en större "plats" att va på för henne. Och va ju hemma hos Sandra igår och hon hade ju sytt ett slags lapptäcke till Emma att ha på golvet och då tänkte jag kanske ta lite inspiration därifrån och göra ett liknande :) Har ju så mycket tyger här som bara ligger så det kan ju va bra att de kommer till användning. Måste bara få hem symaskinen på nått sätt......ska man behöva hämta den själv?

Igår va vi ju som sagt på mammaträff hos Sandra och Emma, de var trevligt som vanligt. Igår blev vi 6 mammor med barn. Det är kul att vi är hemma hos varandra så, man märker ju hur kul de andras leksaker är när man kommer bort. Igår låg Nelly under Emmas babygym ganska länge och bara kollade, medan hon klättrar ur sitt eget och tycker inte de är kul längre. Men det är väl alltid så att andras saker är roligare, men kul att vi hittar på lite saker i alla fall. Sen är det ju alltid fika som gäller och igår va det en mycket god kladdkaka på menyn!

Nu ska jag städa lite och sen en tur in till stan en sväng!


Nelly i Emmas gym på lapptäcket ja prata om!





Snart smäller det :)



Den 26 september ska jag och älsklingen hoppa fallskärm. Fick ju de i 25 årspresent av han och samtidigt köpte han till sig själv. Sen blev jag med barn och kunde inte hoppa och sen va det strul med deras flygplan men nu ringde de i helgen och sa att vi kunde hoppa den 26. Ska bli så sjuuukt kul! Vi ska få hoppa samtidigt oxå med varsin instruktör. Jag kommer säkert inte våga när jag sitter där och det väl är dags, eller som kommer jag väl kissa på mig, ha ha! Jag har ju alltid velat detta så skulle jag inte våga så kommer jag ju aldrig förlåta mig själv!! JAG VÅGAR! :)

Såhär beskriver dom det:

Det börjar med en flygtur på 25 minuter i vårt hoppflygplan.Utsikten är fantastisk, en molnfri dag med klar luft ser du milsvitt omkring. Om du har valt att låta en kameraman föreviga ditt hopp kommer han eller hon att filma förberedelserna, flygturen, de andra hopparna allt eftersom de lämnar planet och hela ditt hopp. När det är er tur kliver ni bakåt mot dörren och tar plats och hoppar...

På några sekunder accelererar ni till 200 km/t. Efter knappt en minuts fritt fall aktiverar din instruktör fallskärmen och fallet bromsas upp. Färden under fallskärmen tar drygt fem minuter och väl på marken igen är det nu din uppgift att förklara den fantastiska känslan för dina vänner.


Galet!!!

Onsdag morgon!

Sitter som vanligt och kollar på the voice med Nellan. Hon har ju skaffat sig en dålig vana att vakna 7 varje morgon. Det är inga problem att gå upp då utan det kommer ut på dagen och jag blir skittrött. Är ju van att hon sovit till i alla fall 10-11 med lite mat emellan, men det är det slut på nu. Och hon tar ju en ganska lång lur mitt på dagen och då tänker jag alltid att jag ska lägga mig en stund och sova oxå men det går ju inte. Det tar ju jättelång tid att somna om jag ens gör det och då vaknar Nelly, härligt man har det ibland :) Det är först nu jag känner av småbarnstiden, trodde faktiskt att de skulle va värst i början, lite sömn mm men då hade vi det ju perfekt. Men jag ska inte klaga utan det är bara att jag får lägga mig lite tidigare på kvällarna. Nelly lägger sig vid 8 tiden och sover till 7 så det är ju inte dåligt, så jag får helt enkelt lägga mig runt 10 kanske istället för 12 som det brukar bli!

Igår va det i alla fall premiär-spring-turen, och det var skönt men samtidigt jobbigt! Det var ju ett bra tag sen jag sprang så jag hade inte väntat mig att det skulle gå lätt direkt. Vi gick till springspåret, sprang och gick hem igen och det tog 1 timme så det är ju ett lagom träningspass. Trodde faktiskt att jag skulle ha massa träningsvärk idag men de är inte så farligt, men jag känner av det!

Idag ska vi till Sandra och Emma på mammaträff! Ska bli skönt att komma ut idag, har ju suttit hemma nu i 2 dagar på grund av Nellys snuva. Men börjar inse nu att snuvan kanske hade med tänderna att göra eftersom hon inte har vart dålig på annat sätt. Hon är bättre nu i alla fall och vi ska ta oss ut :)

Hej svejs!


Ska Lösenordsskydda!

Ja det var dags nu kände jag att sätta lösenord på bloggen. Om ni vill ha inloggupgifterna så skicka ett mail till mig: [email protected]

Ciao!

Tannebissar!

Nelly har fått sina 2 första tannebissar, våran lilla tjej! Märks att hon börjar bli stor nu, redan 6 månader nästa vecka! Det GÅR fort precis som alla sa när hon låg i magen. Hon har inte börjat krypa än men det är nog inte långt kvar.  Och nästa vecka ska vi ta halvårskort på sötnosen, hoppas de blir bra!

En rolig nyhet är att Lina kommer hit till helgen, wihoo! Ska bli kul att hänga lite, blir nog nått tjejmys på lördag och mycket fika på dagarna :)

Nu ska jag ta med skruttan ut på en långpromenad!

Trevlig tisdag! :)

Förkyld!

Min lilla skrutt har blivit förkyld. Märkte igår att hon snorade lite, men det var inte så farligt och ingen feber hade hon heller. Sen var hon ju lika glad som vanligt oxå. Men igår när vi la henne så gick det en stund och så vaknade hon och då va hon helt igensnorad, stackarn! Så jobbigt när det inte går att snyta henne. Vi tog upp henne och hällde lite bröstmjölk i näsan för att rensa ur lite. Jag tror det hjälpte tillsammans med att jag höll henne upprätt i famnen så somnade hon. Sen pallade vi upp hennes säng med böcker och la henne och det gick jättebra. Googlade innan och de stog ju att de kunde va jobbigt för de små att få sin första förkylning och att det blir några nätter av vakenhet där man får torka näsan och trösta dem så jag var förbered på att sitta med henne inatt men hon sov ända till halv 7 imorse, så det va skönt. Så jobbigt att se henne så snorig, vi vuxna kan ju andas genom munnen när man blir tät men det är ju inte så lätt för de små, hon ville ju såklart ha nappen i munnen så då är det ju inte så lätt. Men det är nog en ganska lindrig förkylning som tur är, för får hon bara vara upprätt så snorar hon inte, utan de är bara när hon ligger ner helt plant. Det är jobbigt att se henne sån ändå!

Igår kom ju Jocke hem från London, det va skönt att ha han hemma igen! Han hade med presenter till oss oxå =) Nelly fick en Hello Kitty mjukis och jag fick Engelskt Te och en Hugo Boss parfym, tack älskling!

Idag blir det nog inte så mycket som händer, får skita i babysimmet idag med tanke på Nellys snorande, men pratade faktiskt på det redan innan att det kanske inte är så smart att gå till badhuset i dessa svininfluensa-tider. Tycker det är lite obehagligt...vet så lite om det men vissa har ju dött medans andra säger att det bara är som en vanlig influensa och inget direkt farligt. Vill ju inte ha det oavsett om det är farligt eller inte. Jag är aldrig sjuk och har nog aldrig fått nån influensa eller magsjuka så länge jag kan minnas, så jag hoppas Nelly har ärvt mitt imunförsvar! Men det verkar ju sprida sig endel, folk har det ju överallt nu känns det som, i Ed var det ju några konstaterade och de blir väl bara fler och fler verkar det som. I Karlstad är det ju oxå folk som har det. Det är så svårt att veta hur man ska hantera det, man måste ju kunna gå utanför hemmet. Det är väl 1 månad kvar tills vaccinet kommer och jag har inte riktigt fattat om alla får ta det då eller hur det blir?

Nu blir det frukost!

Arg!

Jag blir så förbannad! Vissa människor slutar aldrig att förvåna en! Det enda jag undrar är varför? När de inte kan vinna nått på det utan bara förlora så känns det ju ganska dumt att driva det vidare! Bättre att inse att det blivit fel och kanske reda ut det. Men är de så de vill ha det så fine!

Lärdom: Man ska inte vara snäll mot någon, det får man inget för! Vad sägs som att ge ibland och inte bara ta?

Min Sötnos!


Hej hej!

Nu är jag i Ed sedan i torsdags och hälsar på. I torsdags va det teekväll hos Cissi och ikväll ska jag gå bort till Marika och ta ett glas vin med henne och några andra tjejer. Carita kommer oxå, ska bli såå kul!  Så lättvindigt när Marika bor så nära så då kan jag lägga Nelly först vid 8 och sen gå bort, då sover ju hon för natten och ingen behöver "passa" henne på det sättet. Ska bli trevligt att träffa tjejerna :)

Annars går det bra, Nelly tar sig en middagslur och jag bara degar, men vi saknar Jocke såklart! Men imorgon ses vi :) Det är helt lagom med 4 dagar, längre blir lite för mycket, sen saknar man honom mer för att man vet att han är långt borta! Dom har nog haft sjukt kul i all fall!

Hittade lite bilder på pappas dator


















Modemedveten tjej!

Får lägga till Ugg stövlarna på Nellys utelista. Sådana tyckte hon inte man kunde ha på sig. Hon knep med tårna så att det inte gick att få på henne dom, jag testade vid flera tillfällen men det gick inte, så jag fick lämna tillbaka dom! =( Då slog det mig att jag kanske inte kommer att få bestämma vad hon tar på sig när hon blir lite större...? Va tråkigt om hon blir en sån bestämd liten tjej som vägrar ta på sig olika saker....vet ju att min brorson Jonathan hade bestämda åsikter när han va mindre om vilka kalsonger och sockar han ville ha på sig och inte ville ha på sig =) Jag tror även det gällde olika kläder, sötis! Har föresten världens bästa kort på Jonathan när han va hemma i Ed sist och blåser håret i en speciell outfit, men vet inte om jag får lägga ut den bilden för honom...? =)

Jonathan och Nelly


Två datanördar i en soffa!


Hitta den!

Hittade jackan till Nelly :) Sandra ringde mig när jag va på stan igår och sa att hon höll en sådan i handen, så jag sprang dit och köpte den! Jag va ju där bara några dagar innan och då var 68 slut men de hade väl fått in igen. Nelly kommer bli såå söt!

 

Mammorna (några av dem) har vart här på fika idag, de va trevligt! Vi har ju försökt att träffas de som kan varje onsdag ute nånstans men nu är ju inte vädret så kul så nu får vi börja va inne istället. 5 st blev vi här idag, några va sjuka och andra hade andra saker för sig, brukar ju vara ca 9 st om alla är med, kul kul! Såg att sommaren med Göran går som barnvagnsbio föresten, så det lär vi ju gå på! Var föresten på bio i måndags. Jag och Jocke lämnade Nelly hos tant Carro och gick på senaste Beckfilmen, helt ok men inget speciellt. Men skönt att komma ut lite själva, bara synd att vi gjorde det mest osociala man kan göra när man väl är ensamma =) Nästa gång kanske man ska gå ut och käka mat istället.

 

Imorn åker ju jocke på grabbresan till London och jag åker till Ed, kommer sakna han ju! Han kommer hem på söndag igen. Men jag får väl att göra i Ed med fikor mm så det går nog ingen nöd på oss. Det blir tekväll hos marika imorn kväll, blir mysigt. De är ju inte så ofta man ses längre så det är skönt att kunna träffas lite mer än bara en snabb fika för en gång skull. Sen kanske vi skulle hitta på nått kul på lördagskvällen oxå och emellan det blir det familjen.

 

Har pratat lite lite om Nelly kanske det senaste, brukar ju uppdatera lite om utveckling mm men jag vet inte om det händer så mycket just nu. Hon har ju sedan ett bra tag tillbaka varit världens gladaste lilla tjej hela dagarna och det är hon fortfarande, så underbart! Hon är även väldigt aktiv men det har hon ju vart hela tiden nästan. Hon står på alla 4 och gungar som hon gjort ett tag, vet inte när hon ska ta nästa steg. Det nya är väl att hon håller på att gå från att stå på alla 4 till att nästan sätta sig på rumpan, annars är det inte så mycket nytt på den fronten. Något annat nytt är att hon har blivit kramig, i like! Hoppas hon blir en såndär kramgo tjej =)


Lite bilder som vanligt


Kul med babysim


Nelly leker med de nya badankorna

 

Nyss upptäckt att hon har blöjja på sig

 

Tjockisen tittar på the voice


Fika med Carro

 


Våran prinsessa

Idag har Nelly visat bevis på att hon är en liten prinsessa, genom att göra den så kallde kungliga vinkningen :)
Kungahuset nästa?


Nellys inne och utelista

Nelly har kommit på att göra en inne och utelista så att alla vet vad
hon tycker om/inte tycker om, här kommer den:

Innelistan

  • Få uppmärksamhet ligger på första plats (resten kommer i slumpad ordning)
  • Mamma och pappa är rätt sköna!
  • Va på babysim, riktigt kul!
  • Bada i badkaret går oxå bra!
  • Leka med fjärrkontroller, mobiler mm (OBS! Riktiga ska de vara, inga leksaksmobiler!)
  • Tvätta händerna i handfatet under rinnande vatten
  • suga in underläppen
  • Stå på alla 4 och gunga lite. (krypa är inte på innelistan än, kanske snart)
  • Bli skrämd eller göra tittut leken.
  • Se på tv. ( favvoritprogrammen är de flesta men barnprogram och tecknat som simsons är bäst)
  • träffa nya människor ( kan bli lite trött på mamma och pappa ibland)
  • Min rosa snuttefilt med döskallar (riktigt bra när jag ska sova eller mysa)
  • Va naken ( så lite kläder så möjligt är skönt)
  • musik och helst vill jag att folk ska sjunga för mig!
  • käka på mina stortår
  • Rosa, rosa, rosa! Även blått och brunt funkar för mig!
  • sitta i gåstolen ( om de ni inte lämnar mig där för länge )
  • Spegla mig
  • Kamerafodralet ( gott att äta på och jag kan tillbringa mycket tid med det )
  • banangröt (eller egentligen vilken gröt som helst, bara det är gröt)
  • Äpple och päron efterätt
  • Bröstmjölk, sist men inte minst!

Utelistan

  • Sitta i bilstolen ( inte så hett)
  • Barnmatsburkar är äckligt, särskilt potatisen, hur kan andra bebisar äta detta?
  • gråta och vara ledsen, känns så onödigt, låt mig vara glad istället!
  • klippa naglarna
  • ligga i vagnen om jag inte ska sova, vill ju sitta upp och se!
  • krypa, känns inte så kul faktiskt, men kanske tycker jag det sen nångång?
  • Rött och gult, passar inte min hudton
  • blöjjan, försöker få av den men den sitter hårt!
  • folk som pratar oväntat och väldigt högt går fetbort! Då blir jag rädd och ger er läppen!
  • sova länge är ute!
  • När folk plockar snor ur min näsa gillar jag inte.
  • Ligga ner i famnen, fattar ni inte att det är sååå mars månad!
  • kläder som inte är bodys, de åker ju bara upp på ryggen och är störande






RSS 2.0