En dag på stranden!

Idag har varit en underbar dag! Började med en morsdagspresent från Nelly som hon såklart har varit på stan och fixat =) Jag fick badskum, body scrub, bodylotion och ett doftljus, mycket välbehövligt nu innan man ska fixa brännan! Vi tog sen och packade ihop oss och har spenderat dagen på stranden i mariebergsskogen, helt underbart. Nelly har legat i skuggan på en filt och jag i solen. Känns som det inte var första gången vi gjorde det ;) Hoppas verkligen att det kommer att bli en fin sommar så att vi kan vara ute mycket, jag å skruttan.

I fredags kom ju mamma och pappa, Martin och Johanna hit och det blev grillkväll med lite wii-spelande och sånt, det var trevligt. Fick ju födelsedagspresent i förvägoxå eftersom vi inte ses när jag fyller. Ett jättefint halsband + ring som jag tittat ut ( haldband från m & p och ring från broder med familj, så tack tack! =) )

Nu blir det nog ett hopp in i duschen och svalka sig lite, känner mig lite bränd.

Bye Bye!











Skitgubbe!

Jag och Jocke var på systemet på Bergvik förut idag och där går ju alltid folk ut i gatan för att komma till sina parkerade bilar, och så även idag, det traskar ut en typ 70 årig gubbe med kundvagn mitt i mitt körfält så jag svänger ut till vänster i nästa körfält för att jag ändå skulle svänga in till vänster för att parkera. Jag ser då att gubben, sur som få, går på ändå och nästan krockar med våran bil, och när jag ska svänga in i parkeringsrutan så kommer jag lite snett så jag måste backa bak för att köra fram igen. När jag tittar bakåt så har gubben ställt sig med sin kundvagn bak bilen så att jag inte kan backa. Efter en stund gick han men passade på att köra in sin kundvagn i våran bil och sen dra, idiot!! Det var bara i dragkroken som tur va men jag parkerade och gick bort till skitgubben som irrade runt och letade efter sin bil, och frågade varför fan han körde på våran bil med sin kundvagn:

- Va fan körde du på min bil för?
- Du körde ju nästan på mig på gatan.
- Det var ju inget övergångsställe där du gick! Men varför körde du på min bil?
- Jag körde inte på din bil utan din dragkrok och det var roligt!


Det är ju tur man är en lugn person för jag skulle nog kunnat strypa gubben, hur kan han säga att det var roligt, jag hade god lust att ta en kundvagn och köra in i hans bil men orka! Egentligen skulle jag ju ha backat när han stog bak bilen och retades, störd gubbe i alla fall!

Vi va i allafall på systemet och handlade lite gott att dricka inför grillkvällen imorn. Mamma och pappa, Martin och Johanna kommer hit imorn och stannar till lördag. På dagen ska vi gå på stan och sånt och sen på kvällen ska vi ha lite kalas för mig som fyller "vuxen" på onsdag, no more billiga ungdomsbiljetter.

Måste ju oxå säga NEJ till alla som spekulerar på giftermål, tyvärr =) hemlisen handlar inte om något sådant, det är egentligen inte heller så hemligt, men vill hellre berätta när/om det blir av!

Nu lite om goingen Nelly, hon har ju blivit en helt ny person, det märks att hon utvecklas mycket nu. Hon har ju redan vänt på sig och gör det ofta nu men nu griper hon även tag i saker som hon ser framför sig. Man kan se hur hon fokuserar på den saken hon ser så ögonen nästan går i kors och sen tar hon tag i den eller klappar och känner på den, jättekul tycker jag =) Hon ser så rolig ut när hon sitter i sin babysitter och tittar på tv:n, idag hade jag en försäkringssnubbe här och han gick igenom vardagsrummet då satt ju hon där och kollade på Jay Leno, såg så sjukt roligt ut, han tittade ner på henne och sen på tv:n, ha ha =)

Nu blir det sängen!

Godnatt!

Trött!

Sitter med huvet fullt i hårfärg så tyvärr kan jag inte gå och lägga mig, så jag tänkte passa på och skriva några rader. Idag har vi varit på olycksfallsinformation på bvc, det var väldigt intressant och bra saker att veta. Vilka saker man ska barnsäkra inför att de går samt om de sätter i halsen mm. Det var väldigt nyttiga saker de drog upp faktiskt. Sen vägde jag lillskruttan och ser till min förvåning att hon GÅTT NER 270 g!!! Tyckte det kändes väldigt konstigt eftersom hon äter ju länge och ganska ofta nu det sista. Men efter ett tag när de andra mammorna vägde en efter en så förstog vi att det var nått fel på vågen, för det misstämde 400 g på alla, så hon hade inte gått ner som tur va! Så dagens vikt var 4530 g, vilken är 130 g på en vecka och det är ok för hennes kurva så det är ju bra!

Efter informationen var det dags för lunch med mammorna som vanligt, sen en fika på coffehouse såklart! =) Innan jag gick hem så tog jag en ride i lite affärer och köpte en ny pyjamas till Nelly som nästan inte har några pyjamasar som passar hennes långa kropp. Sist tog jag en sväng in på Confetti och fyllde på mitt löste-föråd med "confettis egna gröna blandning" som är jättegott! Sen hittade jag en bra variant på löste-behållare som man stoppar löste i och ner i koppen....tycker inte riktigt om de traditionella i metall för man får nästan alltid bös i koppen, men denna var jättebra. Ska ta ett kort på den så ni får se den....den är i gummi. I allafall så har vi varit ute HELA dagen idag, gick vid 9 och kom hem vid halv 6, det är så skönt att vara ute för då sover Nelly så gott. Idag tog hon nog igen den sömn hon inte tog igår när vi var hemma hela dagen. Imorgon blir det lite fixande med våran hemlis på dagen och sen på kvällen kommer Cissi och Anders på fika och för att kolla lite på sötnosen ;)

Nu dags att skölja håret, hörs imorn!

Nellys nya sysselsättning, se på tv:n


What to do?

Idag är väl inte riktigt lika händelsefull som igår känns det som. Lite halvdåligt väder och ingen är ledig! Igår var det full rulle från det att vi gick upp tills jag slocknade i soffan igår kväll. Jag och Malin började dagen på Bergvik med lite shopping, hittade massa fint faktiskt så det var bara att ta upp plånboken, och den gick varm igår kan jag säga. Köpte bland annat en snygg skjortklänning, en störtskön munkjacka, en jättesnygg tröja på Gina. När vi kom ut från Bergvik upptäckte vi att det var jättevarmt ute så då käka vi lunch ute i solen och sen drog vi in till stan och kikade vidare där samt tog en fika på waynes uteservering. Nelly fick sig en liten solhatt, känns som det är nödvändigt om man ska ta upp henne när man är ute, iallafall med det vädret som var igår, det var ju helt underbart varmt! I like it! =)

Men vad ska man hitta på idag var ju frågan..? Nelly sover just nu, helt unbeliveable, så egentligen borde jag passa på att fixa lite grejjer. Sen blir det nog en liten film kanske, hon äter ju så fruktansvärt sakta så man måste ha lite aktiviteter medans man matar henne. Brukar sitta med datorn eller prata i telefon, men idag förnyar vi oss med en film, Mr brooks.

Jag och Jocke har lite planer på G som jag ska berätta så fort jag vet om det blir av, Känns spännande men konstigt ;) På torsdag vet jag nog mer!

Hej sålänge!

Skön låt



Tradera-sjuk!

Har för några dagar sen upptäckt tradera.....not good! Har ju ofta hört folk tjata om tradera och att de sålt och köpt grejjer där men jag har aldrig känt mig intresserad, förrän nu! Började med att buda hem ett par röda converse till lillskruttan för 100 spänn, billigt å bra, men sen gick det utför och jag buda 450 spänn på en Chanelväska jag inte ens ville ha.....! Hur dum får man vara egentligen...utan att knappt läsa om den så tryckte jag på LÄGG DITT BUD och jag fick den!  Fick typ hjärtklappning och tänkte att jag ska nog inte sitta på tradera mer, jag är ju inte klok, kan ju lägga bud på vad som helst känns det som =) Men jag ska försöka komma ur väsk-budet om det går.....?

Förutom att sitta på tradera i helgen så har vi i fredags tagit det lugnt med film och godis, Taken blev det, mycket bra faktiskt tyckte jag. Sen i lördags var jag och Jocke på stan och strosade lite samt tog en fika, sen på kvällen blev det pizza och spelkväll med Johan och Robin. Och idag har vi vart och storhandlat mat och sen var jag och Nelly på fika hos Carro, trevligt! Carita var oxå där och det bjöds på ananaspaj, det är ju såå gott!

Nu blir det mata Nelly och se på X-men ( Jockes val såklart!)

See you!

Nelly provar solglasögon inför säsongen ;)



Fika med mina älsklingar




Nelly och Carro myser



Föresten, tack moster för den fina sovpåsen!



Veckan som varit!

Nu känns det som det var så länge sen jag uppdaterade om saker som hänt så nu vet jag inte var jag ska börja..? Jag var ju i Ed i början av veckan och hängde med Cissi och Alfons, samt hälsade på familjen. Skönt att komma hem lite, det känns ju som att jag gör samma saker varje dag här hemma så det var skönt med lite miljöombyte. Kul å va med Cissi och Alfons eftersom de är lika gamla och det händer samma saker i våra liv just nu i princip, Vi har ju endel av tjata om även om vi inte bara pratar bebisbajs och matning mm. =) Jag åkte tillbaka till Karlstad på onsdag morgon eftersom jag skulle på läkarbesök med Nelly då, allt såg bra ut och hon hade växt till 60 cm nu! Vikten hade inte gått upp lika mycket men det beror nog på att jag helammar henne nu och det blir väl kämpigare att få ut maten nu så hon nöjer sig väl med mindre, men det trodde dom skulle ge sig och att det kunde vara så nu i början, vi får se!

Sen var jag ju på festen med jobbet i onsdags kväll, det var jättetrevligt, och vi hade ju tur med vädret. Carina hade ju dukat  utomhus och solen sken som bara den som tur va. Så det blev grillat med lite vin och trevligt sällskap, det är ju inte så ofta vi träffas allaihopa!

Idag har jag och Nelly bara myst, har ju vart så tråkigt väder ute så vi har hållt oss inne. Vi gick ur sängen runt halv 12 tiden, det var skönt med sovmorgon. Sen är de ju så mysigt att bara ägna sig åt henne oxå, oftast på dagarna är det massor man ska göra, men idag har all uppmärksamhet varit på henne, och det tycker hon om! Sen när Jocke kommer från jobbet ska jag in till stan en sväng, har lite grejjer jag ska fixa och kläder jag ska prova och det är lite lättare utan henne. Annars inga planer, blir nog en lugn kväll med film och godis.

Nu ska jag göra mig i ordning men vi hörs!

Kärleksparet håller handen :)



Bilder från festen










Party :)

Idag är det fest med jobbet ute hos Carina i skärgården i Kristinehamn, ska bli jättekul att träffas alla samlade, äta och dricka lite. Så just nu håller jag på att göra mig festfin i mina nyinköpta kläder för dagen :) Hinner inte uppdatera om dagarna i Ed så det får bli imorgon.

Ciao!

Älskar <3



Finbesök??

Ed har fått finbesök av mig och Nelly =) VI åkte hit i söndags kväll, tänkte hänga lite med Cissi och Alfons, så igår var vi på frukost hos dom, jättetrevligt! Så trevligt att vi ska göra om det idag me =) Sen blir det kanske en promenad om vädret håller i sig, igår va det lite ostadigt. Nu ska vi göra oss i ordning!

Pussar!

Partyprinsessan!

Igår kom ju Lina till stan så jag å Nelly mötte henne vid tåget och sen gick vi och käkade frukost med Carro och Carita. Det var ju helt underbart väder igår, va på stan hela dagen igår, såå skönt. Det avslutades med lite dricka på Casanovas uteservering som hade sol! De andra drack ju såklart öl, gottegrisar!

Senare på kvällen blev det lite fest hos Carro, och jag tog med mig Jocke och partyprinsessan Nelly som var kvällens mittpunkt, så trivs hon gott =) Vi gick sen när Nelly började bli trött och de andra skulle börja röra på sig, mycket trevlig kväll med tjejerna blev det i alla fall och ett glas vin fick jag, smakade mycket gott! Känns bra att kunna ta ett glas vin utan att behöva tänka på att pumpa ur mm. De sägs ju att man kan ta ett glas vin medan man ammar men det känns inte så bra så det tänker jag inte göra! Men ett glas vin går ju ur på 3 timmar så igår matade jag ju henne precis innan så då visste jag ju att hon inte skulle behöva mat på ett par timmar, plus att jag hade urpumpat med mig, så det funkade ju bra. Man känner sig ju lite syndig men varför egentligen..?

Igår kom vi ju hem ganska sent så Nelly kom i säng runt 12 kanske, och sov hela natten till 7 i morse, duktig tjej. Hon brukar vanligtvis lägga sig runt halv 11 och sova till 6 så hon är riktigt duktig på natten. Väldigt skönt för då slipper jag gå runt och vara trött på dagarna!

Idag blir det lite solande och fika på nån uteservering på stan sen ikväll blir det ju att se på Eurovision song contest, är inte alls insatt i år men det kan ju vara kul att se på, och intressant att se hur det går för Sverige..?

Kram!

     

Se så stadig jag blivit i nacken!



Sötis =)



Gammelfarmor Ulla var på besök



I got you!

Imorse när Nelly vakna och jag tog henne från sin säng för att mata henne så la jag henne i våran säng och helt plötsligt så vände hon på sig. Hon har gjort det innan men då har det varit lite lutning, men det var på plant..? Jag skyndade mig och hämtade kameran såklart :)

Så här såg det ut, lite mörkt bara!




Ja vad har man gjort sen sist....ännu en babymassage och sen lunch och fika med mammorna. I tisdags blev det även en fika med Carita, som ska överge oss här i karlstad för vårt grannland Norge. det tycker vi inte om =( Men jag förstår ju henne såklart och hon kommer ju hem på helgerna! Som ni kanske förstår av mina inlägg så är det fika och shopping som står på min dagordning VARJE dag, börjar tröttna lite smått, eller ja... min plånbok gör väl det tillslut =P Tänkte ta mig några dar till Ed snart och "hänga" lite med Cissi och Alfons, får se när det blir. Annars så är det väl dopet jag kan fixa lite med...inbjudningskorten kom på posten igår så de går med posten till gästerna idag, sen har jag fixat lite fina papper från panduro som jag ska göra placeringskort av, kul kul! Nu ska jag snart hjälpa Carita slänga lite skräp men vi hörs!

PUSSAR!

Nelly förklarar hur synd det är om henne!



my smiling love <3


Bildupdate och dagen!

Idag har det varit en bra dag. Nelly har vart glad hela dagen och faktiskt sovit från 13-18 med ett litet avbrott för mat en halvtimme typ! Vi var och fikade med mammorna på Coffehouse, det nya hänget för oss mammor =) Det är riktigt lugnt och skönt att vara ute och fika med mammorna och deras bebisar, man skulle kunna tro att det är kaotiskt och skrikigt, men det är det aldrig, utan de är så lugna och sover mest så vi mammor snackar mest och fikar precis som det är tänkt! =) Efter fikan var det ju naturligtvis dags för en sväng genom butikerna, och det följde med 2 klänningar, leggings och ett jättefint linne med hem! Blev så himla nöjd oxå, brukar mest känna mig halvnöjd med mina köp för att det antingen var något basplagg eller så var det nått billigt som jag köpte just för den anledningen, men denna gången är jag supernöjd. Båda klänningarna är jättesköna, snygga och sitter perfekt, kan inte bli bättre!

Måste gå, matdags för Nelly. Har gjort en liten bildupdate över de senaste dagarna som ni kan kika på =)

Klänningen jag ska ha på dopet



Linnet jag köpte idag ( Båda från Kappahl av alla ställen!)



Första badet i badkaret






Test av bärselen, tyckte "sådär" om den, men damsugaren är kul!




Test av närbildsfunktionen på kameran





Mmmm...

Snabbt, lätt och sååååå gott!


sova....??

Ne...det är inget för vår lilla tjej, det har hon slutat med! Igår kanske hon sov 45 minuter på hela dagen och somnade inte förräns klockan 12 igår kväll efter mycket gungandes i famnen, och vaknade flera gånger inatt. Idag har hon sovit lite mer men fortfarande alldeles för lite känns det som för att vara så liten!  Hon är ju vaken nu med såklart. Det har bubblat endel i hennes mage det senaste och hon bajsar ganska sällan nu så jag vet inte om det är nått som irriterar henne som gör att hon är vaken..?? Men det känns som hon skulle gråta mer och gny mer om hon har ont nånstans...?? Aja, det är inte lätt att förstå sig på de som liven!

Nu är snart helgen slut, har gått fort som vanligt. I fredags blev det en sväng till Robin där det var lite förfest. Jag och Nelly var bara där en stund sen gick vi hem och såg på film och käka godis. Jocke var kvar och drack öl och kom hem med världens äckligaste andedräkt.....!! De hade käkat 1/2 kg vitlökskorv....och det kändes! Han behövde inte ens va i samma rum för att jag skulle känna det...riktigt galet var det....kan nog fortfarande känna lite doft om jag luktar riktigt noga =) Ne då men det var riktigt illa iallafall! Inte nog med det så har hans snarkningar blivit värre så idag har jag vart och köpt plåster till hans näsa som han ska prova. Så inatt hoppas jag att vi alla får sova gott, utan snarkningar, vakna bebisar och vitlöksdoft!

I lördags blev det fika med Carro, Carita och Robin på dagen sen blev det grillande på kvällen. Satt ute på balkongen och det var riktigt behagligt och mysigt där ute. Längtar sååå till sommaren! Sitta ute på kvällarna, sola och bada på dagarna, uteserveringar, dricka vin.. mmmmm, snart är vi där!

Till veckan som kommer är det inte så mycket inplanerat, imorgon är det att träffa mammorna för en fika och promenad, sen är det babymassage igen på onsdag annars vet jag inte..? Sen kommer Lina till helgen, ska bli kul =) Blir nog lite tjejmys på lördagen då, och kanske att jag hänger med dom ut...har inte bestämt än, tänkte att jag kan ju hänga med utan att dricka men jag vet ju hur roligt det brukar bli, tyvärr, Dansa nykter är ingen hit! Får se hur jag gör.....?

Sängen nästa, godnatt!




 






Nu är det helg!

Inte så stor skillnad för mig men alltid lika härligt med helg ändå! Hoppas bara att vädret blir bättre än det varit idag. Tog mig ut en sväng imorse men det började ju spöregna typ och Nelly somnade ändå inte så det blev bara en halv timme. Sen kom Erika och barnen hit och hälsade på, trevligt! Sen har jag inte gjort så mycket, försökt att söva Nelly och mig själv en sväng men det var ju inte så lätt.....man kan ju missa nått och det är ju farligt =) Hon vill verkligen inte sova på dagen....igår gick jag och mötte jocke när han slutade jobbet för att jag tänkte att DÅ kommer hon ju sova, men icke. Jag undrar ju hur det går att låta bli att sova när man blir så mysigt nerbäddad och gungad..? Tur hon sover på natten i alla fall!

Ikäll blir det kanske en sväng till grabbarna, de kanske skulle dricka nåra öl och jag har ju inget för mig så vi hänger nog på dit en sväng.  Nu dags att fundera på vad det ska bli för käk idag??

Trevlig helg!

Foto: Christoffer Krook


Mysdag hemma!

Det var ju så himla tråkigt väder idag så vi är bara hemma idag, städar och tvättar lite. Skönt att bara vara hemma och mysa ibland. Annars ränner vi ju bara på stan och där går det ju inte att låta bli att handla saker så idag sparar vi faktiskt pengar kan man säga, ha ha =) Har bokat dop nu oxå, det blev den 28 juni, den helgen vi ville ha. Men det blev i Vikens kyrka, bra eller dåligt vet jag inte, inte särskilt fin kyrka på utsidan men kankse mysig på insidan, sen är de ju så lättvindigt att man bara kan vara kvar där och ha mat samt kaffe och tårta, allt detta i samma hus, med utsikten utöver mariebergsviken, de ni! =) Ne men jag tror faktiskt att det blir bra, nära hemma oxå, samt hyfsat lätt med parkering och sånt för gästerna. Mer än hälften av gästerna kommer ju inte härifrån så det kommer ju bli endel bilar. Just nu håller jag på att göra iordning inbjudningskorten, samtidigt som jag försöker söva Nelly, men hon vaknar ju hela tiden när jag ska lägga ner henne. Är ju van att vara ute och gå varje dag och då sover hon ju så skönt i vagnen, hemma blir det inte samma sak, då vill hon vara vaken HELA tiden och där är vi lite oense jag och hon =)

Hon har blivit stor tjej nu oxå, gått från korg till spjälsäng i natt, hon har ju typ legat med benen på korgens kant så då tyckte vi det var dags att byta, men hon ser allt bra liten ut i den STORA sängen. Var och köpte sånna där vyssan lull eller vad de heter från BRIO som man sätter på benen så att man kan gunga den, det gillar vi!

Nu dags att underhålla lilla fröken!


Dagen!

Idag började dagen med babymassage, det var mysigt! Denna gången gjorde vi hela massagen utan problem, hon var så harmonisk, Inget bajsande och inget skrikande =) Sedan pratades det lite om diverse saker och sen var det dags för väga och mäta, lilltjejen är redan 58,2 cm och väger 4245 g, hon följer sin kurva som supermodell, lång och smal =)

Efteråt gick jag och några tjejer till stan och käkade lunch. Det blev Coffehouse by George, ett av de ställen man kommer in med 3 barnvagnar. Men jag tycker om de stället faktiskt, sjyssta fåtöljer och väldigt barnvänligt! Efter det blev det en sväng i affärer, hittade ett par jättesöta byxor till Nelly.

Så här glad är jag över mina nya byxor






Igår gjorde ju vi ett tappert försök att göra avtryck på Nellys händer och fötter. Jag var iväg och köpte fingerfärg och en platta att trycka på, men tänkte inte på att lilla fröken Nelly typ aldrig öppnar sina händer utan de är ju konstant knutna..?! Så det gick ju såklart inte, det blev ett litet kladdigt avtryck som man inte direkt kan identifiera =) Men fötterna gick bra så den som jag tänkte göra tavla av fick bli med hennes goa fossingar!



Nu är det kvällsmys, vilket innebär tv tittande i soffan med sällskapssjuka Nelly i famnen *mys*

God kväll!

klassfest och dopförberedelser!

Ja då var ännu en helg avverkad. Helgen spenderades ju i Ed, kom dit på fredagen och då var det bara lugnt. Moster Else var på besök hos mamma så det blev lite yatzy som vanligt =) På lördagen var den efterlängtade klassfesten, den började med brännboll på campingen men jag började inte dricka då som alla andra gjorde utan jag hade med mig Nelly. Sen var det en kort liten förfest hos Therese innan vi drog ner till hotellet. Det var ju inte så många man inte sett och inte kände igen faktiskt. Men det är väl att Ed är så litet så man springer på varandra där ändå. Men att det är 10 år sedan vi gick ur känns ju konstigt, när man satt där med sin gamla klass kändes det helt naturligt och det kändes som igår, konstigt hur 10 år bara har sprungit förbi! Ioförsig så har det ju hänt endel på dessa 10 år men det har gått fort, har redan bott i karlstad i 5 år. Tillbaka till festen så var den jättekul, hotellet blev väl lite segt mot slutet men annars var det bra. Var inte så lättpåverkad som jag trodde jag skulle vara, så särskilt full var jag inte. Var ju lite försiktig i början för att jag tänkte det skulle slå fort men det blev inte så, kanske lika bra än att det hade varit åt andra hållet, att jag kröp runt på hotellet. Jag hade ju förvarnat alla om att de va första festen på väldigt länge och att jag skulle vara ursäktad isåfall. =)

Vi kom tillbak till Karlstad i söndags, mamma följde med en sväng och åkte hem idag. Det har blivit lite shopping på stan, fika och sånt där. Hittade en klänning till dopet faktiskt, jättefin och jättesomrig, passar ju bra när vi tänkt ha det sista helgen i juni. Har kollat lite med kyrkor och sånt och det är ju svårt, verkar vara lite uppbokat. Men jag ska kolla vidare imorgon, hade ju passat så bra eftersom Mattias och Trine med barnen är i Sverige då. Tycker det är kul att vara lite "festfixare" och planera inför sånna saker, just nu kollar jag lite på inbjudningskorten, för de måste ju skickas ut ganska snart, så fort vi vet vilken kyrka och ställe efteråt. Ska bli kul i alla fall, och att hon ska få sitt namn....Nelly Emilia Molin blev det.

På Valborg var vi föresten hos Emma och Patrik och grillade med Lina och Jonas samt Emma nr 2. Trevligt att ha de tillbaka i stan, tycker de borde komma oftare. Saknar verkligen att ha henne här, gå ut och gå med Nelly, snacka skit, ta ett glas vin etc! Men snart är det ju sommar och då ska de vara här längre perioder, det tycker vi om! Nelly fick paket av Emma och Emma, den fina Adidas overallen som jag kollat på förut, såå fin ju, hon kommer bli coolast i stan =)



Imorgon är det babymassage igen, hoppas hon uppskattar det bättre denna gången och inte bajsar mitt i allt. Senare blir det fika med Malin, annars är inte planerna så stora. Nu blir det sängen för mig och jag hoppas att lillsnuttan oxå hänger på och slutar vara så klarvaken!

Förra babymassagen



Dags för fest =)

Här kommer lite bilder från dagarna som varit, nu dags för mig och Nelly att åka till Ed och gå på klassfest =)




"Tanterna" myser med Nelly




Mina älsklingar



kolla in Nellys frilla i nacken =)



Lina, Emma och en bit av Magnus på Valborg i Mariebergsskogen



RSS 2.0