Älskade Nelly

 

Foto: christoffer Krook såklart :)


Uppdatering

Ja, vad ska man säga. Jag har inte tid att skriva här längre uppenbarligen. Men jag kan väl ta en snabb uppdatering.

- Haft möhippa för Carro. Vi tog henne på bar gärning i slutet av augusti när hon trodde hon skulle planera sitt bröllop. Det var ju Monsterrace den dagen så det var ju passande. Hon fick sälja diverse saker och vara utklädd till en sexig sjuksköterska i lackdräkt :) Sen på kvällen var det Haaks som spelade på campingen. En riktigt rolig dag!

- Innan dess var gänget på en spahelg på strömstad spa. Det var min sista semesterhelg så det var helt underbart att få avsluta semestern så!

- Jag har vart en hel del i Jönköping och jobbat. Mycket som händer på jobbet och är just nu mer eller mindre översvämmad av jobb. Men det går bra ändå. Nu i veckan var jag där på säljträff, det är när alla 60 EM butikers ägare kommer ner och tittar på vårens sortiment, gör beställningar, får information kring marknadsplan etc. Och på tisdag ska jag ner igen. Jag har ju lämnat ifrån mig en butik för att klara av den nya butiken i Bromma så där måste hon läras upp så det är tanken på tisdag. Känner ett behov av att planera in en semester snart! Vore underbart. I Februari ska jag ha 5 bokslut klara så efter det känns det som att jag kommer behöva lite semester.

- Nellan växer och blir så stor tjej. Hon pratar ju mer eller mindre flytande nu. Hon kan ju förklara det mesta och inga problem att förstå henne. Nu känns det verkligen som hon har blivit stor! Hon säger nu mera "Super" framför det mesta, supergott, superbra mm. Känns kanske lite lillgammalt, men sött :)

- Vart på Carro och Johans bröllop förra helgen! Sååå fint och en riktigt rolig bröllopsmiddag/fest. Tänk att de är gifta nu, känns helt konstigt. Så roligt för dem. Sen kommer det ju en liten bebis där i mars, ännu mer underbart :)

- Badrummet går frammåt. Vi har bestämt oss för snickare så den 25 oktober kommer dom, känns kanon! Innan dess ska vi göra i ordning rummet som angränsar till det nya badrummet. Igår gjöts plattan igen efter att vi har haft en rörmokare och lagt in nya rör och brunnar. Så nu ska en vägg upp och sen är det snickarns jobb resten. Så i november kommer vi kunna ligga i detta badkar och mysa ;)


RSS 2.0