Lördag kväll!

Härligt med lördag...har ju jobbat idag men det va helt ok, tiden gick fort! Har nyss kommit hem från Josses födelsedagskalas, och nu har jag precis gjort mig iordning för en kväll på stan! Vi ska ut och käka mat på Casanova med lite folk, vilket innebär Johan å Maria, Daniel å Robin samt Josse, ska bli trevligt, gott å mysigt!

Trevlig Helg!


Snart sängen

Har precis sett på film med Jocke och Robin....Eagle eye....jag tyckte den var jättebra! Spännande hela tiden....så den rekomenderar jag skarpt! Dåligt med bra filmer nu faktiskt....och tjejfilmer, sånna där mysiga som man blir helt varm i kroppen av!


Annars har jag mest fikat idag....mycket trevligt =) Först kom Karin med sin lille Ante hit och fikade en sväng sen åkte jag in till stan och mötte upp Carita, som var en evighet sen jag såg. Det blev lite te och scones på Waynes samt lite skitsnack! =) 

Fick veta igår att Carro ska flytta tillbaka hit till stan nu nästa vecka redan! Ska bli så kul att hon kommer tillbaka =) Tycker allt att Lina ska göra detsamma, så gänget blir "helt" igen ;) Föresten så har ju Lina fått jobb, så Grattis säger vi till henne, såå kul för henne, men tråkigt för oss! Saknar henne ju! Ska bli kul att komma upp å hälsa på dem i storstan. Bara 2 veckor kvar nu! =)

Imorgon blir det jobba, sen födelsedagskalas för Josse som fyller år till veckan. Nu blir det sängen!

Natti Natti!

ledig och vecka 35 idag!

Ja då var man ledig idag då...har tvättat lite samt varit och handlat frukost. Nu pysslar jag lite hemma bara men är jäkligt slö idag känner jag! Har massa saker jag skulle behöva ordna men inget funkar idag verkar det som. Skulle beställa tågbiljetter igår kväll men då blev internet mongo, men har försökt idag med och det verkar vara nått fel på deras sida! Sen har min arbetsgivare fyllt i min inkomst som försäkringskassan ska ha och grunda min föräldrapenning på, och det har nog komit bort på posten...hon hade skickat det till mitt i city, vår gamla adress och där bodde vi ju senast i november 2007, och eftersändningen gäller väl bara 1 år, så jag vet inte kom jag kommer få det där brevet...? Sitter just nu i telefonkö med posten som skickar mig vidare hela tiden...ja ja det ordnar sig säkert tillslut..det tar bara massa onödig tid!

Sen försöker jag få tag på banken..ska lägga om våra lån på lägenheten, men de är omöjliga att nå! Får nog helt enkelt lägga ner sånt där idag och bara göra nått annat!

Idag går vi föresten in i vecka 35...spännande! =)

Bebisen

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.

 

Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

Du

Livmoderns övre del har nu vuxit ungefär 15 cm ovanför naveln och din viktökning ligger sannolikt omkring 10.8 till 13 kg. De flesta kvinnor börjar känna rejält sig tunga och otympliga och börjar tänka “ska bebisen aldrig komma ut?”. Vissa får problem med att äta och att andas djupt. Det kan då vara bra att äta lite men ofta för att inte ytterligare öka sitt obehag. Livmoderhalsen kommer att börja utvidgas under de kommande veckorna för att bebisens huvud och kropp så småningom skall kunna passera ut genom förlossningskanalen. Livmoderhalsen behöver vara 10 cm öppen för att bebisen skall kunna förlösas. Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!

 

Det känns ju skönt att höra att det nu inte är så långt kvar. =) Längtar ju sjukt mycket som vanligt! Nu blir de skorpor och te.

Adjö!



Torsdag

Står just nu och kollar på när Jocke hänger upp nya gardiner i vardagsrummet....vi har ju en skena i taket som gardinerna sitter i och jag når inte dit...lite frustrerande! Men med lite djungelvrål som muta så hängde han upp dem! =) Kudden kom idag föresten...pratade ju om den igår och trodde att jag skulle behöva vänta till nästa vecka iaf, men det behövdes ju inte! Så nu har jag alltså börjat göra om här...det har varit mycket svart här i vinter men nu åker det ut och in kommer olika nyanser av blått, samt vitt! Är ledig imorgon föresten, underbart skönt...det blir nog en sväng på stan och se om jag hittar nått mer användbart  till vardagsrummet. Visar såklart bilder när jag är klar!

Det hanns med lite shopping på lunchen idag oxå...nya stövlar..vilket var välbehövligt, jag som brukar köpa skor/stövlar varje månad nästan har inte köpt några sedan november tror jag! Och mina fötter har ju svullnat oxå så just nu är det inte många skor som känns bra...så det blev ett par vanliga skor oxå...blåa i tyg. Sen blev det en munkjacka för mina kommande ammande dagar =) Jag är egentligen ingen munkjacke-person men det kan ju va mysigt ibland kanske, även den blå! Sist blev det en nappbox till lillan som jag har kollat på länge på jobbet, men idag åkte den med hem! Man stoppar in napparna i de olika djurens munnar, jättesöt, kommer från Cult design.


                        

Jag hämtade stolarna till lillan idag oxå...de var lite fisrosa men det blir säkert fint när det blir klart! Rummet är nog på G nu snart, längtar till jag får gå och pyssla därinne!

Imorgon blir det även en fika med Carita...dåligt med fika nuförtiden när man är ledig så lite, men imorn blir det iallafall. Annars ska jag nog bara slappa imorgon...försöka iallafall, brukar ju aldrig bli så men man kan ju tänka på det iaf =) Malin den jävlen åker till Egypten imorn..guuud va skönt det hade vart att åka med! Men det får bli till hösten för vår del. Nu ska jag beställa tågbiljetter sen blir det film!

Bye Bye!


Dagens inspiration

Denna dagen har gått så fort! Vi har börjat ta bort alla reagrejjer och in med lite nya möbler samt ge de ursprungliga lite space...och när man har massa miljöer att göra iordning så går ju tiden så fort, det är ju så kul! Har ändå hunnit sälja lite så man har haft fullt upp idag! Längtar så tills de nya prydnadskuddarna kommer in...vill göra vårfint hemma snart och har siktat in mig på en kudde som jag såg nere på EM:s vårvisning i höstas som kommer från Moltex. Borde nog komma till veckan kanske =) Det är den översta kudden på bilden nedan, älskar den, har verkligen fastnat för den!



Har även köpt dessa ljuslyktor/glas från Ikea



Tänkte att jag skulle visa en rundvisning på vårt hem i bilder för den som inte vet hur det ser ut och är intresserad såklart! Så kan man lättare sätta sig in i de omgörningar som sker och vet hur det ser ut innan =) Men det får bli en annan dag...lite stökigt här idag! =P

När jag kom hem idag bjöd (den förvirrade) kocken på club sandwich, mycket gott!  Gunilla ( Jockes mamma) och Josse var nyss här och fikade och nu är det bara slöa resten av kvällen som gäller. Gött Gött!

Imorn är det vinlotteri och smörgåstårta på jobbet som gäller....Hoppas jag vinner...det vore nog ändå gången jag skulle kunna ha vinflaskor liggandes och se fina ut utan att dricka upp de! =) 1:a priset är 7 st tror jag det blev tillslut! Så det vore ju inte dumt. Men jag har aldrig tur i spel så det kan jag nog bara glömma!

Vi hörs!

Idag!

Då sitter man här igen....jobbat hela dagen så inga nya spännande bravader härifrån! Inga värkar och vattnet har inte gått.. tss.. =) Tänk om man hade haft sådan information och komma med. Kanske lite tidigt men men!

Jocke hade lagat kallops till middag idag (mitt önskemål)...såå gott! Det är nog en av mina favoriträtter! Sen blev det ett bad i badkaret för ovanlighetens skull, badar jämt nu känns det som, underbart....övar inför mina första värkar hemma då det får bli ett dopp! =) Min kära sambo ligger just nu och snarkar..klockan är 22.23....och de som känner honom kan nog förstå att något är fel...han lägger sig inte innan 01.00 annars, men nu är det ju så att han slutade snusa för 1 vecka sedan och har inte varit sig själv sedan dess......=) Helt snurrig och han vet inte vad han gör..han visste inte hur han skulle göra såsen brun förut....? Soya hade han glömt existerade! Han tänkte inte på varför han beter sig lite konstigt förrän han igår kom på att det var för att han slutat snusa, och läste om det på internet och alla symptom stämde in! =) Kan hålla i 2-3 veckor stog det, Jag får helt enkelt stå ut med en lätt förvirrade sambo ett tag till!

Lite komentarer på inlägget igår blev det...kul att få respons! Jennifer och Trine, er visste jag ju såklart! Det är ju meningen att ni ska veta vad som händer i vår lilla värld/bubbla just nu =) Förstår ju att de som linte har hört det från mig  har läst om bloggen på facebook, eller hört det av någon annan kanske, och dessa kan ju va svåra att veta vilka de är om de inte ger sig tillkänna =) annars vet jag ju majoriteten! Kul iallafall, men en ny "grej" för mig bara!

Lillan har ju börjat ge sig tillkänna iallafall...vi låg och studerade henne ett bra tag igår kväll när hon rumstrerade runt där inne och sparkades och höll på, hela magen for runt. Kul att hon visar att hon finns lixom, har ju funderat ett par gånger om hon verkligen är där, men det gjorde hon klart för oss igår iallafall! =)

Ne nu ska jag gå in och göra Jocke sällskap!

Godnatt!

Dagens bravader

Idag har det väl inte hänt så mycket, jobbat hela dagen och det är ju inte så mycket kvar när man slutar 7 på kvällen. Tur man har en sambo som har färdig mat när man kommer hem, så man slipper det. Har betalat räkningar idag...alltid lika skönt att göra sig skuldfri och veta att man kan göra vad man vill för resten av pengarna! Sparat massor denna månaden oxå....känns skönt! Vi är så duktiga så =)

Såg ju på filmen Changeling igår...och jag vet inte vad jag ska säga om den...svår film att recensera! Den var ju typ aslång.. typ 2 och en halv timme men jag satt som fängslad hela tiden och jag som vanligtvis somnar efter 1 timmes filmtittande så det betyder väl nått! Den var bra skulle jag vilja säga, men lite seg ändå, fast spännande nog att stanna kvar och kolla hela filmen, om ni förstår!  =) Ni bör se den helt enkelt!


Det känns lite konstigt att blogga har jag kommit fram till...helt plötsligt så vet alla vad man gör och vad man tänker på mm. Och det är ju kanske lite det som är meningen med en blogg, men jag har nog bara inte tänkt så långt som att folk faktiskt  läser den! Pratade med mamma förut och då hade ju hon koll på att vi bakat bullar igår, och då hade hon ändå inte läst bloggen själv utan hört det av nån annan! =) Sen bjöd Jockes syster in sig på bullar nån dag, jag visste ju att hon läser bloggen, men det känns lite konstigt ändå att fok vet vad man har för sig. Måste nog vänja sig! Farmor som kanske inte riktigt vet vad en blogg är tyckte ju det var konstigt att folk vet saker om hennes barnbarn som inte ens hon vet och man kan ju förstå henne! Man öppnar sig ju för alla på nått sätt, men men, man väljer ju själv vad man skriver om! Har sett att jag har typ 15 unika besökare varje dag...vet ju vilka de flesta är, typ 8-10 iaf kanske, men resten då? =) Självklart är man lite nyfiken på vem som läser! Så kommentera gärna =)

Dags för glass och sex and the city!

Godnatt på er!


Bullar och bokföring

Har precis bakat bullar! Det var nog flera år sedan vi har gjort det...det är ju gott som bara den och skönt att ha nått i frysen, annat än bara mat. Sötsuget kommer ju ibland :)


                                                               

Annars har det inte hänt så mycket idag..bara slöat...men det ska man ju oxå göra ibland, även om det tar emot lite! Jag ringde till Mattias förut för att prata och säga grattis till födelsedagsbarnet men det var ju inte så lätt, fick inte så mycket gensvar :) Sen tog vi tag i Jockes bokföring...har ju avecklat företaget nu och har ju inte använt det så ofta detta året men det måste ju göras bokslut, momsrapporter och sånt där...Det var ju lite kvitton och sånt vi inte hade bokfört så det var ju lite å göra, men nu återstår bara bokslutet....skönt, sen är det ur världen! Men det har ju varit lärorikt...man vet ju lite mer till en annan gång om man skulle starta nått nån gång, det är bara det att det har vart lite jobbigt moment nu när han inte direkt har använt företaget, då har det bara blivit extrajobb! Tänk om man kunde bli lite rik och starta en inredningsbutik med massa unika, speciella, snygga, coola grejjer som inte alla andra butiker oxå har....??? Fan va kul det hade varit...men men....bara drömmar!


Ser just nu på en film på 5:an, a guy thing, såå pinsam och jobbig...allt går fel för han! Det blev föresten inget twilight igår...det var en så dålig inspelning så vi sket i den, såg på italian job istället som gick på tv:n, det är ju asbra så det gjorde ju inget. Tog även hem Changeling som vi tänkte se ikväll. Vill inte att denna dagen ska ta slut...vill va ledig lite till, är inte så sugen på att jobba imorn...är ledig på fredag nästa gång..långt dit! Sen jobbar jag hela helgen efter det oxå....Våra scheman har verkligen en pissvecka och en skön vecka.. ena veckan jobbar vi bara 4 dagar och nästa jobbar vi 6 dagar. Men bara 3 veckor kvar nu...:) Ska bli underbart när jag får va hemma och pyssla den sista tiden, då vet man att det inte är så långt kvar heller! Ne nu ska jag fortsätta se på filmen.

Go Kväll!

Ja må hon leva....

Hannah fyller ju 1 år idag! Grattis Grattis


Bara mys..

....blir det ikväll. Har ju varit ledig idag och vi har vart ute och fixat lite grejjer till lillan: badbalja, badtermometer, bröstpump, liten "dingel" till vagnen, huvudkudde mm. Det var oxå i stort va vi va ute efter så nu är det inte så mycket kvar...bara sån där plastad frotte till sängen...det ska vi ordna på ikea imorn. Det som saknas för övrigt sen är sånt som vi inte hittar....typ nån mobil till sängen...finns ju bara tummen, mumintrollen och sånna där tråkiga och fula! Men man kanske inte måste ha en sån...? Tycker att det över lag finns dåligt med söta, rosa tjejsaker, det tycker vi inte om! Därför köpte vi såklart en rosa badbalja....vår lilla tjej kommer vara så tjejig.. ha ha :) Men ändå inte...hon kommer ha mycket blått, brunt å sånt där med, och Jocke kommer göra allt i sin makt för att grabba till henne om jag känner han rätt!

Håller just nu på att tvätta lite...har för första gången tvättat lite bebiskläder....det kändes ju helt stört! Såååå små så de nästan inte hängde kvar på linan i torkrummet! Känns så mysigt att pilla med sånt där :) Men man längtar ju desto mer man grejjar med sånna saker.

Snart ska vi laga lite go mat och se på twilight, har ju hört att den ska vara så bra, får se om jag oxå tycker det! Sen blir det ett litet bad oxå....finns ju inget skönare....men det börjar bli lite trångt för oss båda ( eller oss tre) men det funkar än :)

Imorgon fyller Hannah (min brorsdotter) 1 år! Hon är så go...hade väldigt gärna vart hos dom imorgon men de bor ju i Bergen (Norge) och det är en bit bort. Mamma å pappa flög dit i torsdags och kommer nog hem på måndag igen tror jag. Hade vart så kul att se deras nya hus oxå, men det får bli en annan gång tyvärr!

Nu blir det lite matlagning!

*MYS*


Throwing in the towel...

...är så trött nu! Har precis kommit hem från Robin, har vart där och "hängt" bara. Daniel och Anders var oxå där..blev ju några öl och drinkar (för de andra), lite förnedringar mot varandra, skratt,  lite mobbing samt lite tjat, precis som det brukar  :) Alltid lika kul!

Är ledig denna helgen...helt underbart! Så imorn ska jag å Jocke ut å fixa lite bebisgrejjer som fattas,ska bli skönt att ha sånt klart snart! Men nu blir det sängen..

Godnatt!

vecka 34

Har varit hos barnmorskan nu på morgonen...lillskruttan har lagt sig till rätta och allt verkade vara bra. 1 kg hade man gått upp, och det får väl va lagom!? Förstog nästan att hon hade lagt sig med huvudet neråt eftersom det va så hårt därnere och mjukt längst upp på magen. Barnmorskan sa att om dom lägger sig tillrätta såpass tidigt så brukar de ligga kvar där. Så det får vi hoppas, så hon inte får för sig några dumheter och vänder sig precis när det är dags! Tog även 5 rör blod idag och det va ju inge skönt..varje gång hon skulle sätta i ett nytt rör knuffa hon in nålen lite till i armen....å jävlar va ont det gjorde!!

Igår va Lina i stan, jag jobbade ju men jag hann in och träffa henne över luchen iallafall! Men nu ses vi nog inte på några veckor...det är då man kommer att märka att hon har flyttat! Har bestämt mig för att åka till henne när jag jobbat klart iallafall! Ska bli kul! Om vår lilla bebis får för sig att titta ut då, då får Jocke ta sig till Stockholm i ilfart =)

Idag blir det lunch med Malin (Newz-Malin) , som jag inte träffat på hur länge som helst..ska bli jättekul att ses, blir dock bara över lunchen det med men det får ju gå! Malin flyttade ju till Norge efter att hon slutat med Newz och sen dess har vi inte hunnit setts så mycket. Var ju meningen att vi skulle åka och hälsa på dem men det har ju inte blivit av tyvärr! =( Men idag så...hinner ju tjata lite iallafall över en lunch på Melkers! Gott Gott!

Nä nu måste jag dra till jobbet!

PUSS

Filmtajm

Tänkte först lägga in lite bilder från köket med de nya gardinerna, de kändes bra även när jag vaknade i morse så de stannar! =)  Blev ju lite dyrare än 75 kr men det får det vara värt...den grå färgen i randen passar perfekt till vårt nya kakel oxå så det blir kanon.


              

Nu blir det Wall-E...Jocke har tjatat så länge på mig att jag ska se den så nu ska vi göra det, va inte direkt nått bra på tv:n idag ändå.

Puss å godnatt!

Ledig, nyfärgad och läppförstoring....??

Gud va skönt det har varit..bara slappat hela dagen.. Började ju hos Helene med naglarna, satt där i 2 timmar och bara blev omhändertagen...skönt att få dem fina igen..,,vi försökte planera in nästa tid och hur vi skullle lägga den för att det ska bli bäst...vi kom fram till att vi väntar 5 veckor nu och att jag då gör ett stort återbesök igen, då är de ju tipp topp i slutet av februari, då kan jag klara mig utan besök till slutet av mars, och det känns ju lagom..? Så kommer väl lillan ut i slutet av mars bara för det, ha ha! Skitsam..bara hon kommer så är jag glad..naglarna får vänta!

Tog såklart en liten dekoration på ena nageln!



Sen köpte jag semlor och drog vidare till malin där hon färga håret på mig, inga konstigheter, bara vanligt brun som jag brukar.....det var meningen att jag sen skulle göra slingor på henne men den "virknålen" man drar upp slingorna med var inte med i förpackningen... lite irriterade! Sen kom Madde förbi och vi spelade en runda yatzy och drack te. Madde undrade om jag gjort nått med läpparna...och det va lite roligt att hon sa så för härmodagen så frågade jocke vad jag gjort med överläppen....och jag hade ju inte gjort nått med den, men däremot kändes nått konstigt med läppen dagen innan, men tänkte inge mer på det. Sen gick det några timmar och Jocke: Nånting har hänt med dina läppar! Tänkte ju att han bara ser i syne men idag så tänkte jag på det själv faktiskt....jag skulle slicka mig runt munnen och det kändes så stort.. ha ha, konstigt va? Så här går jag nu med plutande läppar =)

Nu ska jag åka och hämta min älskling på jobbet och sen blir det favoritmat från kvarnens, igen! Har fått dille på deras kebabtallrik och idag är en sån dag som jag bara måste ha!

Vi hörs!
Min älskling!



Pannkakor med sylt och grädde..

....var middagen idag efter önskemål från mig! Gud va gott det är...men shit va mätt jag blev! Nu sitter jag här mätt som en gris och bara slappar. Har tagit med mig 2 hissgardiner från jobbet idag....blev ju inte riktigt nöjd med mitt 75 kr köp till köket så jag får testa vidare, har så svårt för gardiner...blir aldrig nöjd! Fönstret är ju totalt typ 2,60 så det är ju ganska brett, men jag tog 2 st 140 cm breda, och jag tror de blir bra faktiskt! Får låta det sjunka in tills imorn så får vi se om jag ändrat mig! =)  Men jag tror att det blir dessa, de är vit och grå randiga från Grand design (SVP textil, dom har massa fint ), man ser en gnutta av den på denna bilden, men jag ska lägga ut riktiga bilder imorn tänkte jag.



Har även beställt påslakan till lillan....även det Grand design från SVP, köper påslakan hej vilt nu...men jag har ju inte hittat nått jag verkligen tyckt om så nu köper jag på mig lite =) Det är vit och rosa randigt, lite Gant stil, skitsnyggt! Skulle kunna tänka mig det själv det på bilden ovan i grått. Tyvärr var den rosa pläden med stjärnorna slut!



Har så mycket planer för lillskruttans rum....vill bara få det tapetserat där så vi kan måla ränderna på den andra väggen samt få dit de möbler som är tänkt..det är ju ingen brådska eftersom det rummet säkert inte kommer användas till henne på länge men jag är ju så ivrig =) Kommer på mer och mer fiffiga ideer hela tiden... har ett anteckningsblock med ideer till hennes rum..får se hur det blir i slutändan! Har tänkt göra en slags garderob på väggen med olika krokar som man kan hänga galgar på och den ser jag klart framför mig och vill göra klart NU! Ni ska få se före och efterbilder på rummet så småningom!

Imorgon är jag ledig...så underbart skönt! Först på morgonen ska jag å fixa naglarna, sen bär det av hem till Malin, som oxå är ledig, där vi ska ha lite tjejmys...färga håret, kanske lite ansiktsmask mm samt dricka några koppar te. Blir trevligt! Nu är det dags att slänga sig i soffan och mysa med min älskling!

PUSS!


Ny vecka!

Och en vecka närmare vår prinsessa! =) Vi har precis haft besök av Jockes mamma, Josse och Jennifer, pratat lite barn som vanligt =) Känner mig väldigt lugn när jag tänker på förlossning mm, men har nog kommit fram till att jag inte har fattat att jag faktiskt ska föda ut ett barn...det måste ju vara så, annars kan man väl inte vara så lugn..? Jaja, det är väl bara bra så länge jag är lugn och inte fattar bättre!

Idag har det varit full rulle på jobbet...flyttat om massa möbler som vi länge kännt inte stått bra, och det medför alltid att det blir väldigt mycket som ska flyttas! Och ibland har man inte hjälp att bära och då bär man själv..inte bra, men det blir så när man vill att det ska gå snabbt. Hoppas bara att jag inte får ont i magen i natt! Men det blev bra iallafall och det behövdes. Nu när det är Rea så står saker och ting hej vilt känns det som och det är störande att gå runt och se. Känner att min energi börjar ta ledigt i förtid..har inte riktigt samma energi till att göra saker och ting på jobbet,..vet ju att man snart ska gå hem och vara borta i 1 år. Just nu har vi inte direkt gott om kunder på dagarna heller och man glömmer bort sin provision lite. Den utgör ju inte så mycket men det är ju bonus om man säljer bra!

Lovade ju att jag skulle säga nått om filmen vi såg igår...Gran Torino ( inte grand torino), Clintan var verkligen den bistraste och bittraste gubbe jag sett tror jag men filmen var helt Ok faktiskt.. slutade ju med att jag storbölade, men kan ju inte säga varför om någon tänkt se den! Det var sorgligt iallafall blandat med fint....svårt att förklara!

Just nu sitter Jocke och kollar namn på internet...han har nog fått lite för många pikar från alla håll angående hans stönande om att inte ha några namn klara, vägrar säga namn som han tycker är fina...för att han vill se henne innan han säger några namn....stöning eller? Men det kanske har lossnat lite nu...? =) Det enda namnet vi har som vi båda tycker lika om är ju Nellie ( Nelly tycker Jocke) men hon kanske inte ser ut som en Nellie..då behöver man ha några fler namn på lut! Tur att jag har en sådan lista =)

Nu blir det en glass och lite sex and the city innan sängen!

Natti Natti!


Här är våran vagn



Mat, mys och film!

Det blir det ikväll! Det va helt ok att jobba idag faktiskt..ganska mycket folk i rörelse så dagen gick fort! Och när jag kom hem hade Jocke bakat bröd, han är så duktig! Väntar just nu på att Jocke ska bli klar med maten, blir kött, hemmagjorda potatisklyftor, samt en jättegod sås med grädde och sån där creme bonjour ost med vitlökssmak, mycket gott! Sen blir det film, Grand Torino hette den...Med Clint Eastwood, trodde typ han snart va dö eller nått.  Återkommer med en recension =)

Hej så länge!

Söndag!

Och jag ska jobba! Äter just nu min dagliga dos gröt och lyssnar på Jockes snarkningar från sovrummet! Så fort han har druckit alkohol så är han kungen av snarkningar! =) Vi var hos Johan och Maria igår, Robin och Daniel och 2 kompisar till Maria va oxå där, det dracks såklart lite, och vi satt och tjötade, det var trevligt! Det blir endel skrattattacker i deras sällskap, det är kul! =)

Som sagt, idag ska man jobba igen då...igår var det ju ingen som förstog att vi hade ändrat öppettider till 16 iaf...konstigt när det står 17 på huset och på ingången! Kanske ska ändra det när man ändrar öppettider!? Får nog skriva en stor lapp idag...igår kom man ju inte iväg förrän halv 5 och då var det fortfarande en inne, men Carina tog det så jag drog. Inte kundens fel men man stör sig ju lite när man skulle slutat 16. Får hoppas det blir bättre idag, både på kunder och stängning...igår va det trögt...alla bara kollade och ingen behövde nån hjälp.

Ikväll blir det nog bara mys framför tv:n med en bra film...Jocke har laddat hem nån, komme inte ihåg va den heter. Ska bli skönt att bara slappa!

Nu bär det av mot jobbet!

PUSS

trötter...

Usch, ville verkligen inte gå upp idag, hade kunnat gett mycket för att ligga kvar, men sen är det ju samvetet som säger till en att gå upp oxå så då är det ju bara att göra det! Har ju ändrat våra öppettider till 16 istället för 17, det är ju skönt iallafall.

Igår va Robin och Johan här...käkade lite mat, såg på tv och sen spelade vi "hur fan visste du det?", jätteroligt spel med massa frågor som man egentligen inte borde kunna. ( Julklapp från Josse :) ). Tex. Hur många kg bajs bajsar du ut på ett liv? Ja hur ska man veta det...? Eller hur kan man som tjej förhindra muspruttar under ett samlag? Ja, det är typen av frågor och då förstår ni säkert vilket roligt spel det är, ha ha =) Idag vet jag inte vad som händer...det återstår att se!

Nu kallar plikten, Ha det!


Dagen börjar ta slut!

Tänk va skönt om man hade varit ledig i helgen oxå! Men har hunnit med endel idag faktiskt... jag gick till stan och kollade efter gardintyg..men det var ju inte lätt, fanns ju inget fint och vårfräscht men Åhlens hade 50 % på reapriserna så jag hittade ett tyg som var fulfint som jag köpte...75 kr för 3 meter..det va billigt! Har sytt dem nu men kan inte riktigt avgöra om det är snygga eller inte...det blev iallfall lite nytt så jag känner mig nöjd för stunden. =)  Ska lägga ut bild såfort jag får batteri i kameran!

Sen mötte Malin upp mig på sin lunch, vi han tyvärr inte fika men vi strosade lite på stan istället! Hittade såklart lite grejjer till lillan, tyvärr inget jag kan bocka av från vår lista men lite kläder går ju alltid åt.  Det blev 2 klänningar och en body och jag envisas med att köpa 50/56...är jag dum? Det är ju strl 1-2 månader och det känns som lång tid för mig med tanke på att det ska bytas endel kanske....alla säger att man inte ska köpa så litet men det måste man ju, även om de inte kan ha det så länge! Större storlekar har man ju tid att köpa sen när man sett henne och vet lite mer vad hon passar i för färger mm.

Nu väntar jag på att Jocke ska sluta jobbet. Kommer nog snart skulle jag tro. Det blir antagligen "grabbkväll" idag, men jag har inget bättre för mig än att hänga på där, blir nog kul!

Trevlig kväll!

God Morgon!

Gud va gott det är att sova, och inte ha något man måste upp till...älskar det! Just nu äter jag mannagrynsgröt, min nya last! Hade tänkt att klä på mig och promenera till stan och kolla lite...är lite sugen på nya gardiner till köket så jag tänkte kolla om jag hittar nått. Kanske även man kan tajma in malins lunch så man kan få sig en fika!

Fredagkväll ikväll me....då måste man ju hitta på nått...vad vet jag inte riktigt än..får klura lite på det.

Går in i vecka 33 idag....Det börjar närma sig!

Bebisen

Nu väger bebisen c:a 2 kg och mäter totalt omkring 45 cm från topp till tå. Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig. Den sover mycket under den här perioden, precis som en nyfödd bebis.

 

2 kg känns mycket, för det känns inte som jag har så mycket inne i min lilla kula! Hoppas att hon snart kan göra sig mer märkbar..jag känner henne ju ofta men det är värre för Jocke, hon är ju ingen livlig tjej direkt och så fort Jocke ska känna så sparkar hon oftast inte..precis som hon känner sig uttittad...Ibland så får han ju in det men inte så mycket som man skulle vilja! Men hon kanske kan börja nu när det blir trångare därinne. Jag får hoppas att det håller i sig även när hon är ute, att hon är en lugn liten tjej! Det sägs ju att de visar sin personlighet redan inne i magen......?


Så här stog det oxå om vecka 33 och jag känner igen mig =)

Det är bara en och en halv månad kvar och du kan drabbas av städmani. Allt ska rensas, städas och sorteras. Allt ska fixas klart så att du slipper tänka på det sedan.

Ne nu ska jag dra till stan!

Hej så länge!

Vecka 33



Snart sängläge

Snart är det dags att slänga mig i sängen och se på tv..är sjukt trött idag! Orkar nästan inte ens sitta upp, då är det illa känns det som :) Det har varit en lång dag idag....jobbar 9-19 på torsdagar eftersom vi har morgonmöte då, och den extra timmen känns. Men imorn är jag ledig....wihoo...älskar att vara ledig på en vardag..blir så mycket mer gjort då och det känns så lugnt och skönt. På helgen har man alltid massa grejjer för sig. Imorn har jag tänkt göra minsta möjliga! Blir nog en sväng på stan och sen pyssla lite hemma. Hade behövt fixat naglarna men de va lite överbokat där denna månad så det får bli först på onsdag....naglarna ser verkligen ut som skräcken nu...kan inte gå så mycket mer än 3 högst 4 veckor mellan återbesöken, och nu har det gått 5 veckor, då kan ni tänka er! Ja ja, jag får gömma dem tils onsdag!

Har ju glömt att berätta att våran lagerkille på jobbet fick sin lilla tjej i tisdags, allt hade gått bra, och hon kom precis på dagen som hon skulle, bra tajmat måste jag säga. Man blev helt varm i kroppen när han ringde och berättade...fatta att snart är det vi.......??  Det går inte att förstå, hur mycket jag än försöker pränta in det i huvudet så går det inte. Antar att jag förstår det den dagen det är dags, går nog inte att undgå! =) Längtar så mycket tills hon kommer ut så man får mysa med henne...och tänk att jag ska få vara hemma med henne i ett helt år sen också. Längtar, längtar, längtar! Har läst sånna där listor på vad som ska finnas i BB väskan...åh Herregud va grejjer....är det meningen att man ska ha med sig en stor resväska eller? Vi har börjat gå igenom lite vad vi behöver inför "väskan" och allmänt här hemma. Känns som det kommer bli en lång inköpslista innan vi är klara....man tänker inte på hur mycket ett litet barn behöver egentligen,..och hon är ju bara värd det bästa oxå såklart så man vill ju noga välja ut allt =)  Kommer säkert köpa massa onödiga saker som man inte behöver men jag har hellre för mycket grejjer än för lite!

Nu har jag babblat så mycket att jag missat criminal minds...typ det enda vettiga på tv idag! Aja, sängen nästa!

Hörs imorn.

PÖSS


Älsklingen och goaste tjejen ( min brors dotter Hannah)





Tvångstankar

Jag känner mig tvungen att blogga nu när jag har skaffat en blogg fast jag inte har tid och ork, känns nog lite som att man måste gå å träna när man väl skaffat ett träningskort :) Längtar tills jag har tid och massor att skriva om, just nu jobbar jag  ju hela dagarna och inte mycket spännande händer ju där som är nått att skriva om. Man går ju dit och längtar tills dagen är slut så att man får gå hem igen..låter ju som jag har ett tråkigt jobb men det har jag inte..håller just nu på att göra om miljöer i butiken med lite vårkänslor och nytt, problemet med det just nu är ju bara att så mycket nytt har vi inte fått och har lite inköpsstopp på sånt just nu och det känns ju lite tråkigt, men men vi får göra så gott vi kan ändå! Men iaf, just nu har jag så mycket annat kul att göra så det hade inte gjort nått att vara ledig! Vill åka till Lina i Stockholm och hälsa på, men jag vet inte när det ska bli?? Jag slutar ju jobba den 15 februari och då är det typ 3 veckor kvar tills hon ska komma ut....det känns lite för nära för att sätta mig på tåget ( och kanske behöva föda på tåget!) till Stockholm och så sätter det igång där....skulle aldrig klara föda ut Jocke! Det är ju ingen fara med sjukhus etc men just att Jocke inte skulle kunna vara med skrämmer mig lite för att åka...Vet inte hur jag ska göra? Vet ju att det inte kommer att gå så fort så det kan ju finnas chans att han kan komma till sthlm men jag känner mig lite osäker ändå! Det är ju han som är den erfarna barnafödaren med mamma som barnmorska =) Ja ja, vi får se hur det blir. Jag känner iaf på mig att lillan inte kommer stanna där inne till 12 mars, men vi får se! Här kommer en liten magbild på tjockisen från förra veckan!


Igår var det ju tjejkväll här, det blev jag, lina, malin, carita, emma och emma. Anlitade Jocke som kock så det var bara att komma hem från jobbet och invänta tjejerna. Tyckte såklart att han skulle vart naken med ett förkläde men det tyckte väl inte riktigt han :) Han bjöd på kycklingwok med kall ingefära/lime sås....det är såå gott! Det var kul att träffa tjejerna iaf så vi fick prata av oss lite samt säga hej då till Lina. Nästa gång blir tjejkvällen utan henne..känns konstigt!

Beställde föresten 2 stolar till lillans rum idag :) Har ju klart för mig hur det ska se ut därinne så jag tänkte att det var lika bra att börja inhandla inredningen. Ska bli så kul att få göra iordning därinne..*längtar*  Det kommer bli en mörkgrå fondvägg samt en vägg med målade ränder i rosa, grått och vitt på tvären, de andra väggarna vita. Sen blir det massa annat kul därinne men det får ni se när det blir klart!



Nu blir det tv:n i sängen för mig, upp tidigt för morgonmöte imorgon!

Go Kväll

Dagen...

...har varit full rulle. Har ju varit ledig från jobbet så många dagar så min låda svämmade över av grejjer att ta itu med. Men dagen gick  ju fort iallafall. I helgen var ju mamma och pappa här och hälsade på. Pappa fixade dörröppningen åt oss, blev kanonbra! Annars var det shopping och lite bowling på wii som tiden gick åt till =).  Här kommer bilder på dörröppning före och efter:

          


Har börjat gå igenom vad vi behöver till den lilla och det var endel faktiskt, även om man tyckt att man har skaffat mycket. Så det blev lite inköp i helgen =) Hon måste ju ha endel plagg i den första storleken även om det inte kommer att passa så länge..enligt min barnmorska och min kurva så borde jag få en liten bebis och då passar ju den storleken längre =) Vi hoppas på en liten bebis...typ 3-3,3 kg låter väl bra! =) Har letat som bara den efter påslakan till spjälsängen och det var ju inte det lättaste...finns ju typ bara laban, tummen å massa andra tråkiga. Känns som jag har kollat överallt....min favorit är ju Mairos påslakan elefant, och idag fick jag veta att vi kan beställa från Mairo på jobbet så ett sådant påslakanset blir det ju i rosa samt 2 förvaringsboxar oxå i rosa, kommer bli så fint!


 


Men så länge sängen står inne hos oss så ville jag ha nått diskretare så jag sydde ett själv idag... Jag köpte ett vuxenpåslakan som var vit/rosa randigt och delade på det. Kollade efter sånt påslakantyg i tygaffären men det fanns typ ingenting. Men det här blev faktiskt helt ok, så det får nog duga! (om jag inte hittar nått annat då =)) Lillan har ju såklart oxå fått en Rockstar Baby speldosa som ligger redo i sängen!


                 


Nu blir det sängen, är helt trött kände jag nu helt plötsligt..men jag hör ju min kära sambo snarka inne från sängen så jag blir nog vaken en stund till! Måste allvarligt skaffa nått åt hans snarkningar, skulle även behöva fixa nått åt lillans hicka som hon har varje kväll när jag ska lägga mig...! 

Imorgon blir det tjejkväll här hos mig, Lina flyttar ju till Stockholm på torsdag så vi passa på att träffas innan allihopa. Tycker det är skittråkigt att de ska flytta men som sagt vi får hälsa på varandra massor...det får ju gå, fast det kommer bli svårt ;) Hon har ju sagt att hon ska komma så mycket hon bara kan sen när bebisen har kommit, så jag hoppas hon kan det! Ska bli kul att mysa å käka lite med tjejerna imorn iallafall.

VI hörs!

Godmorgon!

Har precis kommit hem från Barnmorskan...allt var bra, hjärtljuden lät som de skulle, fast hon försökte smita när vi skulle lyssna :) Har tagit ledigt idag och nu väntar jag på att mamma och pappa ska komma hit..blir väl lite shopping på stan och sen är det meningen att vi ska fixa den efterlängtade dörröppningen till köket. När vi köpte lägenheten sågade vi en öppning mellan kök och vardagsrum som fortfarande inte är fixat. Flyttade bara in i november förra året, så det ska bli skönt att få ordning på det nu! Efter det är det bara lillans rum kvar sen känns det som vi fått ordning på det mesta. Vill ju kunna ägna all min tid å det lilla livet som kommer sen :)

Idag är det 5 år sedan jag och Jocke blev tillsammans, känns ju hur länge som helst men samtidigt har det gått så fort! Det går fort när man har roligt brukar man ju säga :) Puss på dig darling!

Vi får väl se hur flitig bloggare jag kommer att vara nu då...har alltid sagt att jag inte har tid att blogga men nu skaffade jag den i förebyggande syfte eftersom jag kommer att gå hem från jobbet i mitten av februari och VET att jag kommer att behöva saker att göra om jag känner mig själv rätt. Tvätta lite bebiskläder och bädda spjälsängen 1 par gånger om kommer ju inte att räcka. Ett antal turer med shopping på stan lär det ju bli och jag kommer att haffa varenda kotte för att tvinga till en fika med mig :) Har ju en känsla av att hon inte kommer att stanna därinne till 12 mars men om det skulle vara så så måste ja ha saker att göra så en blogg kändes ju som ett utmärkt sätt att ventilera lite på.

Nu är det dags att fixa frukost åt mina gäster.

PUSS


Här är hon


Välkommen till min nya blogg!

Ja då var det dags att börja blogga då! Har stretat emot länge nog nu men har insett att jag var tvungen nu :)
Vet inte egentligen hur det funkar, vem man skriver för mm men jag skriver nog för mig själv och så är det nån som läser så är ju det kul! :) Var ska jag då börja...? Bor i Karlstad sedan ca 5 år tillbaka, och har lika länge varit ihop med min kille Jocke. Trivs som fisken i vattnet här och kommer aldrig flytta härifrån! ( Tror jag iaf)  På dagarna jobbar jag på EM möbler. Innan det läste jag till ekonom, blev klar i juni. År med barn...vår lilla prinsessa ska komma den 12 mars om det blir som beräknat. Är just nu i vecka 32 och längtar sjukt mycket som ni kanske förstår. Annars är mitt stora intresse inredning, så det är väl i stora drag vad man kommer att läsa om här....bebisen, inredning och mitt för övrigt händelsefulla liv =)

RSS 2.0