Lördagsmys

Har haft en mysig dag idag! Dagen började med en sovmorgon, sen åkte jag in till Bergvik och mötte upp Marika som kommit hit för lite shopping. Så dagen har spenderats med henne, mysigt! Det var länge sen!

Jag reklamerade min vinterjacka jag köpte i höstas, den hade gått sönder i sömmen, så jag fick välja en ny och det kändes sjukt bra då jag tröttnat på den jackan så en ny annan jacka sa jag inte nej till. Och på Stadium hade de ju rea på vinterjackor så då fick jag ju en mycket dyrare jacka istället. En knallrosa Everest dunjacka blev det och jag är sjukt nöjd! Känns som jag fick en gratis jacka :)

Nu har jag precis sett på melodifestivalen, Love generation var ju helt klart bäst! Jocke är ute med grabbarna så jag har full kontroll på tv:n idag :) Nu tror jag att det blir Notting hill. Sen sova, ska bli skönt!

Go kväll!

Jag å Marika



Nya jackan


Storebror

Känner att jag måste göra en liten recension av årets bigbrother, så här kommer det:


Ebba, hon pratar ju exakt som humorfiguren Fillippa Bark, sjukt störande skånska, googla med en gång!

Ebba



Filippa Bark

 

Och sen kommer vi till hennes sjukt störande kille, Austin Power, inte konstigt att han är nominerad till söndagens utröstning. Allt han säger stör mig verkligen!

 

Rickard

 

 

Rodney, så äckling av avskyvärd! No more comments.

 

 

Nu låter det som jag inte gillar nån men det gör jag faktiskt. Jessica verkar va en skön tjej!

 

 

Skånska Martin, tror han är snyggast i världen men det är han ju inte. Sen pratar han som tönt bonden Fredrik, han som prata så pipigt. Googla med en gång ;)

 

 

Vanessa transan Lopez, hon tror att ingen fattar medan alla tycker att hon ser manlig ut och det gör hon ju. Om hon skulle få till det med nån därinne så kommer de säkert må dåligt sen.

 

 

Cilla måste ju vara den mest tjatiga och jobbiga människan i världen? Hon är ju visst komiker och har vart med i parlamentet och roast på berns, det hade jag aldrig gissat på.

 

 

Gurkan, han måste ju bara få komma in i huset, han är ju så sjuk! Sjukt rolig!

 

 


Våren flyttar in

Nu börjar bli dags för den tiden på året då jag vill ha sol, vår och värme. Det i kombination med att våren kommit till butiken så börjar jag vårplanera inredningen här hemma. Nya kuddar är införskaffade, ny matta är beställd och ska beställa lite fräscha fuskblommor från en katalog på jobbet, sen kommer det kännas KANON! Färgerna i vardagsrummet i vår kommer att vara pasteller, ränder, prickar, grått och vitt.

Lite smakprov

nya kuddar



Snodde en av Nellans prickiga



mattan 2 x 3 meter






Älskar

Har köpt min absoluta älsklingsklänning i helgen. Kommer antagligen köpa den i någon mer färg. Sjukt snygg och skön och passar alla tillfällen. Den jag köpte var svart men denna rosa kommer det nog bli också.

299 kr på HM


Lamt

Gillar Sofias Änglar som går på femman, kul att se de hjälpa folk som har haft det jobbbigt/har det jobbigt, och så fint de får det. Kul för dom! :) Men idag tyckte jag det var lite lamt, för det första så handlade det ju bara om att de var fattiga, men då undrar jag? Måste det vara så rörigt, stökigt etc bara för att man inte har pengar att renovera för. De kan ju ändå ha lite ordning. Sen att de tapetserade med hemmagjort lim var nog det dummaste jag hört!!!? Vad kan en dunk med tapetlim kosta, inte mycket, och hur mycket socker ska det inte ha gått åt att göra det klistret också? Det blir ju bara dumt när de ska få det att låta så himla illa. Och sen var de inte överväldigat glada när de fick se resultatet heller, de var helt enkelt lama!

Nu ska jag i allafall lägga mig och se på QX galan från i lördags, kom på att jag även missade melodifestivalen, men det får bli en annan dag.

Nu börjar det närma sig för Thailand också, känns väldigt overkligt! :)

Go kväll!

Öroninflammation

Det var öroninflammation Nellan hade, och det förklarar ju hennes natt i fredags med skrik. Vi märkte de då det hade runnit ut nån vätska i ena örat igår, så alltså har trumhinnan spruckit. Låter ju hemskt men faktikst så har hon blivit bra efter det. Så idag verkar hon må mer än bra. Stolligare än vanligt! ;) Så det var ju skönt att det gick över så fort!

Synd bara att det inte kom några vattenkoppor! Däremot har min brors tjej fått det så det är ju skönt för dem att det kommer att vara över när de åker till Thailand. Jag hoppas och tror att Nelly inte får det!

Igår var det party hos Emma, trevligt trevligt! Dock gjorde vi en repris från förra gången vi var ute, att vi kom ut såpass sent, runt 1 kom vi till stan så då sket vi i att gå till månen, köpte kebabrulle och gick till Lina istället. Det var nog årets kallaste natt igår och särskilt med strumpbyxor på sig! Jag har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv, trodde nästan att benen skulle gå av. Så det har nog aldrig varit så skönt att krypa ner i sängen!

Idag ska vi på 2 årskalas hos Siggelito, ska bli mysigt! Sen blir det nog tv kväll ikväll. Solsidan, Big Brother, mitt älskade big brother, fasen va kul att det börjar igen! Älskar söndagar, då kan man bara totalslappa framför massa bra tv!

Nu duschen!

Födelsedagsbarnet



Hemsk natt!

Hade en trevlig kväll hos Lina och tjejgänget igår, sen åkte lilla familjen hem och hade fredagsmys. Allt var frid och fröjd. Men på natten så vaknar Nellan och bara gråter/skriker, hon var inte varm eller nått, och hon fick ligga mellan oss, men hon slutade inte skrika. Har aldrig vart med om något liknande. Hon slumrade till och så gick det 10 min, så började hon skrika igen. Hon började yra om att se på tv och var helt konstig. Natten gick och jag blandade hennes återkommande gråt med mina drömmar, och så höll det på hela natten! Fy vilken natt.

Tillslut nu på morgonen gick vi upp och satte oss i soffan, och då såg man på henne och kände att hon hade feber, hon var hes efter nattens gråt och allmänt sliten. Fick inte byta blöjja till en början, och när jag väl fick av den så hade hon 3 röda prickar?? Det var precis i blöjkanten så jag vet inte om det är eksem eller vattenkoppor, men det märker vi nog snart. Det verkar ju inte bättre än att hon kommer att få det nu. Och det är väl bra ändå om hon hinner få det innan vi åker, så att vi kan åka sen! Så just nu vet jag inte vad jag hoppas på, att hon får det eller inte. Det blir som det blir.

ikväll ska jag i allafall ut och svira med tjejerna, ska bli kul! :)

Trevlig lördag!


Godbitar

Hittade dessa godbitar när jag letade efter några kort. Det är Christoffer som tagit när vi var skulle hoppa fallskärm. Tror jag ska beställa en förstorning på denna!




Tänk om...

Fick idag se en lapp på Nellys dagis att ett barn på hennes avdelning har fått vattenkoppor, då blev ju jag genast orolig, tänk om hon får det nu??? Då verkar det som att vi inte får åka till Thailand på grund av smittorisken. Det brukar ju ta från 1 vecka upp till 2 veckor innan symptomen visar sig och det är ju precis då vi ska åka. Det vore ju det värsta tänkbara just nu, och just nu kan jag inte tänka på något annat! Jag är ju sån av naturen att jag oroar mig tyvärr, nu vet man ju inte om just hon får det men det är ju fifty fifty chans! Och skulle det vara så att hon får det när vi är där så kan vi bli tvungna att stanna i landet tills hon är frisk. Det hade ju bara vart att skjuta upp resan om det bara vore vi som ska åka men när vi är 10 stycken så blir det genast mer komplicerat. Någon som har erfarenhet av vattkoppor och utomlandsresor?

Ber till gud för första gången att hon inte kommer att få det!

Amen!

Alla hjärtans dag

Den har jag spenderat med min lilla älskling medan den stora jobbar sent idag. Vi har gjort mat, lekt och myst och nu sover hon så gott. Jag och Jocke får mysa lite en annan dag istället. Men han var ju så söt och skickade ett blommogram till jobbet idag, snacka om att jag blev förvånad, jag satt vid fikabordet inne i butiken när det kommer en kille med blompaket, jag tänkte inte ens på att det var alla hjärtans dag idag och blev stum när han sa att det var blombud till Marina Molin. Så nu har jag 3 stora fina rosor som förgyller mitt kontor :)

Jag har även börjat packa idag inför resan, det var enklare än jag trodde faktiskt. Mycket klänningar, linnen, bikinisar sen så behöver man ju inte så mycket mer. Lite olika sandaler etc så är man ju nästan klar. Det känns bra när det känns bra! Vad jag har hört så behöver man inte mycket tjockare kläder då det är typ 30 grader även på kvällar, låter ju inte fel alls.

Passade på att åka till Ed i helgen och bara slappa. Det var så skönt och välbehövligt! Nellan sov med mormor och morfar så det blev 2 dagars sovmorgon för oss, gött! Vi han med en fika hos Cissi och Alfons där även Marika och Alfred var, kul å se dem, var så länge sen! Vi ska försöka få till en tjejhelg på hotell i april, vore så kul att att ha en riktig tjejhelg med brudarna, får se vad vi får till. Hoppas hoppas!

Nu blir det hollywoodfruarna och sen reprisen av solsidan som jag missa igår.

Go kväll!

Bildupdate


Nellan tältar med pappa

 

Bygga klossar med det vi handlat är kul

 

 

Lite nya skor inför semestern

 

 

Nellans kompisar med mammor var här på käk och lek

 

 

 

Sandra som jobbar på Löfbergs lila hade med sig godsaker till mig!

 

 

Min lilla ryska docka

 


 

 

 


Me and my drum

Shit va den har satt sig på min hjärna, swingflys bidrag i melodifestivalen. Det måste väl betyda nått bra, skön låt måste jag säga! Var känner jag igen han som sjunger med han? Skön röst! Men det går ju inte att hitta den någonstans, hade ju tänkt att lägga upp den men den gick inte att hitta. Svt hade tagit bort den från deras sida och på youtube fanns den inte, skit också!

Vi har nästan nyss kommit hem från lite tjejmys hos Lina, Nellan busade av sig så hon somnade som en stock när vi kom hem. Jocke jobbar över och nu sitter man bänkad i soffan och planerar morgondagen. Min tur att jobba över imorn och då ska jag verkligen jobba tills jag blir klar....känns som att jag kanske får slagga på sängavdelningen imorn natt :) Skönt om jag kan bli klar med allt så att det lugnar ner sig. Det är ju ovanligt mycket just nu, mycket underlag inför bokslut, ovanligt mycket fakturor, sen är det det vanliga, moms, löner osv. Kan ju säga att Thailandsresan kommer sitta fint om några veckor :)

Go kväll!


Land och rike runt

När jag bestämt mig för att jag ska köpa en crosstrainer så är de slut i hela stan! Jag hatar när det inte blir som jag tänkt. Men nu har jag beställt en på nätet istället, hoppas den kommer fort också.

Gymkortet har inte varit flitigt använt och jag har gett upp tanken att det kommer att bli det också. Så nu ska jag säga upp det och hoppas att crosstrainern i kombination med lite springande kan vara det rätta för mig. Just nu delar vi på dagarna att jobba över, och det funkar ju bra men just därför finns det ingen tid över för träning. Så ska det bli någon träning alls så fick det bli så här. Det är ju ingen billig grej så jag hoppas verkligen att vi kommer att använda den, och det tror jag verkligen. Man har ju hört om många som köpt träningsredskap som bara står och dammar men så ska det INTE bli här!

Sen får ju vi bidrag av jobbet för träning, massage osv och det tänkte jag använda till ett simkort istället så kan man både simma och gå dit och bada med Nellan, det tror jag blir bra!



Lördag

Denna lördagen har bestått av morgonmys med Nellan, lite shoppande, lunch med Malin och Lina på stan och sedan några timmars jobbande. När jag kom tillbaka från Jönköping så svämmade mitt skrivbord över av fakturor och kassajournaler etc så det var ett måste att få bort lite. Så nu känns det skönt igen. Jag gillar verkligen inte när jag inte har full kontroll.

Nu är klockan redan halv 7 så nu blir det lite käk, vin och en film. Jag vill ju se melodifestivalen men det vill väl inte min kära sambo så jag får väl se reprisen istället, och jag hoppas den går imorn, för imorn har jag ändå planerat in en dag av totalt slappande. En kvällsfika med brudarna är det enda som är inplanerat. Ett plus att det är min sovmorgon imorn med, det kommer sitta fint!

Trevlig kväll!





Lilla snigel

Nellan har väl ingen lysande karriär inom sång men hon försöker i allafall. Lilla snigel är väl den som går hetast här hemma, nr 2 är blinka lilla stjärna. Sött är det!


RSS 2.0