I am back!

Hej hej!

Nu var det länge sedan skrivlusten fann sig men nu satt jag här och letade saker till Nellans rum så tänkte jag att jag kunde uppdatera lite. Jag slutade nog skriva i samband med att våran laddare till kameran försvann och då tyckte jag det var tråkigt att blogga utan bilder. Har fortfarande inte hittat den men nu måste vi snart fixa det så det blir lite kort. Nellan har ju växt och blivit stor tjej :)




Sen har det väl hänt endel saker sedan sist, kommer inte ihåg var jag jag slutade men Lina och Jonas hade i allafall köpt grannhuset. Nu har det flyttat in så det är ju skitkul! Dessutom har de fått veta att de ska få 2 små pojkar i början av juni, tvillingar! Helt sjukt är det, jag var med Lina på ett besök när hon fick veta att det var det, och jag kan säga att jag höll på att ramla av stolen. Kan nog fortfarande inte förstå det men det kommer väl sedan. Så kul för Nellan med 2 små "lillebrorsor" ;)

Även Carro och Madde ska ju ha bebisar så det blir ett riktigt babyår i år, sååå roligt! För övrigt verkar ju hela världen vara med barn när man loggar in på facebook. Men det är väl åldern vi är i just nu, det är dags liksom.

Annars så har vi ju gjort ett nytt badrum, jättenöjda. Det blev så där mysigt som vi tänkt oss och badkaret är lovely! Helt värt pengarna. Även rummet intill(gästrum/extra tv rum), är klart och även min syhörna/walkin closet. Måste ju få in lite bilder på det såklart. Återkommer.

Jobbmässigt så flyter det på, sitter just nu med bokslut för mina 4 butiker så det kommer ta all min tid den närmsta tiden, när det är klart kommer vi antagligen fira med någon trip någonstans. Jag har aldrig drömt om resor så mycket som nu. Jag vill så mycket bara och det är Thailands fel, jag upptäckte hur fint och härligt det kan vara så nu vill jag bara ha mer. Hawaii, Aruba, Mexico eller Thailand igen...? Funderingarna går på att åka vid nästa jul och nyår men vi får se. I det närmaste kanske vi kan få till en trip till Barcelona, nånstans msåte jag i allafall :)


I detta nu håller vi på att renovera Nellans rum, alla väggar är nu utbytta och i veckan kommer det vara klart. Ska bli skönt och kul att få göra i ordning det för 2:a gången. Nu har man lärt sig lite: Inga mer öppna hyllor, hennes saker står ju högt och lågt och det är ett enda stort virvvarr och ser alltid stökigt ut. Nu åker denna möbel in och där ska jag förvara allt från ritutrustning, pärlor, böcker, pussel osv. Kommer bli cleant och snyggt!

 Tapeten:





Lampa ( om den passar i färgen)



RSS 2.0