Nej!

Såg precis att Bachelorette Frida är ihop med Tönt Patrik från Big Brother! Jag gillade henne men han gillar jag inte så det känns så fel att hon har fallit för honom. Dom känns inte som ett par. Aja, inte så mycket jag kan göra åt det.

Hänt sen sist, vart i Göteborg i helgen, firat Linas födelsedag, åkt en himla massa karuseller, shoppat, umgåtts, tjötat, åkt hem igen, jobbat, en unge med förstoppning, kort arbetsvecka, snart midsommar och sist men inte minst ett otroligt bra besked!

Nu sova!

Trevlig midsommar på er!

Titta vilken fin bild Christoffer tagit



Vabb/jobb

Fröken Nelly lyckas alltit tajma in att bli sjuk när jag och jocke har som mest på våra jobb. Nu fick Nelly feber i söndags natt så igår var vi hemma halva dagen var. Men hon hade ingen feber alls då som tur var men hon hostar som aldrig förr på nätterna vilket besvärar henne. Så jag stannade hemma idag med så att hon får vila upp sig. Det är verkligen rethosta som kommer så fort hon sover. På dagen går det bra, konstigt!

Men jag har ju månadsbokslut att göra så jag fick åka till jobbet imorse när vi ändå skulle köra Jocke till jobbet så jag fick plocka med jobbet hem. Så jag jobbar och Nelly kör sitt race. Lite Nalle Puh film, röjja runt allmänt, vägra äta, gå inne med skor, etc.  Men nu sover hon i allafall så nu blir det lite jobb i lugn och ro.

Morgonmys framför tv:n




Annars så lever livet. Åker till Göteborg till helgen med Lina och Madde med respektive och Jocke såklart. Vi ska bo på hotell, gå på Liseberg, gotta oss, äta god mat och njuta av barnledigt och sommaren. Nelly får vara hos mormor och morfar så det blir nog roligt för henne.

Ne, nu jobb!

Saknar!

Saknar verkligen Big Brother! Det blev ett tomrum redan samma kväll som det var slut, hur konstigt det än låter :) Nu finns det inget på tv:n att se fram emot.

Nu får det bli lite film istället, vi tänkte se på The switch. Verkar bra!





Imorn kommer Carita till stan, myyyys! Då blir det lite vin och mycket tjat :)

Trevlig helg!

Sommar

Oj va länge sen det var nu! Det märks att värmen har kommit för då får man genast mycket mer att göra och har mindre tid att skriva här. Vad har hänt sen sist?

Min tredje mors dag, min present var en ganska rolig historia men den tar vi inte nu, det slutade i allafall med ett jättesnyggt tidningsställ i plexiglas. Tack Nellan ;)




Långledigt med start i torsdags, helt underbart! Det började med en sväng till Ed torsdag till fredag. Fredag var också min födelsedag, 28 år har man gått och blivit nu. Den firades altså i Ed och sedan hemma med älsklingen som hade gjort 3 rätters åt mig och jättefin present fick jag också. En Marc Jacobs parfym, Cranberry, 300 ml, i like!


Vi var även hos Cissi och Alfons och hälsade på, fika, lek och lite tjöt för mig och cissi.




Lördagen var ju varmaste dagen på länge, den spenderades på stan och hemma på altanen. Senare på kvällen var det dags att lämna Nellan hos sin farmor, Lina och Jonas hade fest och vi gick äntligen ut tillsammans, roligt! Jättelyckad fest verkligen, men vi hamnade som vanligt inte på nått uteställe, när vi kom till Månen var det kö långt ut på gatan. Eric Amarillo spelade visst så det var väl därför. Så det blev lite nattamat och sen hem.

Goa och glada :)


Sov till kvart i 1 på söndagen vilket inte är jag, men det var skönt! Sen blev det lite kalas här, jockes pappa och farmor med respektive var här, de hade även hundarna med sig till Nellys glädje.




Idag har vi bara vart hemma, tvättat av uteplatsen vilket tog hur lång tid som helst, det är ingen liten plätt att tvätta. Sen badat lillskruttan och grejjat lite. Nu blir det sängen i allafall, upp och jobba imorn!


RSS 2.0