Söndag

Likamed mys och slappardag! Dagen började med sovmorgon, sedan drog jag in till stan och shoppade lite. Sedan var det dags för sista kalaset för Nellan, barnkalas med polarna Emma och Sigge. Vi gjorde det tappra försöket att grilla korv men shit va kallt det var!!

Igår sken ju solen och jag satt i kortärmat ute i solen, vi tog fram utemöbler och skottade uteplatsen från snö. Så det var då vi bestämde att vi skulle grilla korv på kalaset. Det gick ju men det var väldigt kallt, men nu är första grillningen gjord i alla fall.

Nu har vi diskat och fixat här hemma och snart är det dags för veckans höjdpunkt, Big brother. Tv 11 försvann ju för oss i fredags då visningsläget tog slut så idag var det vi som uppgraderade vårt programutbud så att vi kan forsätta se på det. Både jag och Jocke gillar det så det var utan tvekan vi betalar lite extra för att se det. Det är ju sjuka människor och mycket pinsamma men det är ju sådant som är roligt att se på :) Tänk va de ska skämmas när de kommer ut och får se vissa saker.....? Eller så är de bara komstiga människor som kanske inte bryr sig eller tycker det de gör är helt ok och normalt?

Trevlig kväll!

Nellan diskar upp efter kalaset


Hör inte?

Nellan har ju börjat prata så mycket nu, eller ja, hon pratar mer förstående än innan och det är så sött, jag dör va gulligt det är. Särskilt när hon säger något till någon och inte får respons så säger hon direkt "hör inte?" på det sötaste lilla viset.

Nellan ropar på pappa när hon vaknat och han inte låg i sängen. Ni måste nog höja i bott för när hon säger det så säger hon det med den lenaste låga rösten :)


Fynd i Thailand

Dessa snygga klänningarna hitta jag där, ca 50-70 kr st.



Till Nellan






Nellans presenter

Nelly har fått så mycket fint i 2 årspresent! Igår var Madde, Magnus, Lina och Jonas här och hon fick en Hello Kitty rutschkana och var ju såklart överlycklig. Sedan fick hon skottkärra och uteleksaker, Hello Kitty mössa, vantar och solglasögon och även det var hon så glad för. Det var det första hon tog på sig idag när vi kom hem från dagis.




Av Jockes syskon, jennifer och Cristoffer fick hon prinsessan på ärten docka med säng och alla dess madrasser samt ärta, den var SÅ fin! Och tänk vad hon kan bädda med alla de madrasserna :)

Nellan leker med docksängen, tror den kom från noll54




Av mamma och pappa fick hon den bärbara dvd som vi hade med till Thailand, den har verkligen vart helt perfekt. Hon kan ju till och med använda den här hemma och titta på Nalle Puh i sitt rum. Sen bilen är den också kanon i. Så en sådan rekomenderar jag varmt.

Nellan på flyget




Sen har hon fått kläder, dockkläder, pussel, pengar etc så hon är nog riktigt nöjd med sin 2 årsdag! Så tack allesammans som firat vår lilla prinsessa!

Nellan 2 underbara år <3

Idag fyller våran bästaste Nellan 2 år. Det uppvaktades med tårta med ljus i samt presenter. Hon fick en cd spelare och en Hello Kitty Petshop. Hon blev glad! :)






Nu ska vi till Ed och fira nästa födelsedagsbarn, mamma fyller 50 år idag och det måste ju firas!

Thailand

Nu är vi hemma från semestern i Thailand. Vi har haft det kanon med massa sol och bad! Nellan har trivts som fisken i vattnet, har ju fått bada varje dag vilket nog har vart himmelriket för henne. Hon skrattade nog sig igenom varje bad tror jag, så himla kul att se. Vi har ju oxå trivts lika mycket och det bästa av allt så är vi ju bruna som pepparkakor nu, jag skojjar inte när jag säger att min mage är svart! Kul att ha lite färg i detta tråkiga vinterland.

Vi har:

- Ridit på och matat elefanter, Nellan älskade de "små" djuren och var inte alls rädd som vi trodde hon skulle vara.


- Vi fick även se vattenbufflar och Nellan var helt orädd och red på en.



- Vart runt på olika stränder, Kata beach, karon beach, Nai Harn, Kamala och alla var nästan lika underbara. Har aldrig gillat att bada i hav men här kan man inte annat än att älska det. Det känns inte att man går i vattnet och det är bara helt underbart!



- Vi var även på en båtresa med snorkling runt till Phi Phi iland, monkey beach och en alldeles underbar pardisö. Jag hade hoppats på att få se apor men de var inte där när vi kom tyvär. Phi Phi var ju roligt att ha sett med tanke på filmen Beach som spelades in där och så men annars så var det ju sådär, det var ju helt tjockt med turister som var där så man kunde ju inte riktigt njuta av den fina stranden och havet utan det var ju enbart för att ta kort.



Pardisön




- Sen var det mycket badande :) Både i hotellpoolerna och i havet. Vi köpte en badring till Nellan och sen gled hon runt i både vuxenpoolen och i barnpoolen med den.





Mer bilder kommer


RSS 2.0