Smögen

Är i Ed just nu men ska snart dra vidare till Smögen. Robin, Daniel och Kalle är i Göteborg men ska möta upp oss i smögen och så ska vi va där några dagar. Jockes pappa har ju butik där och en lägenhet så det är ju perfekt att kunna bo där. Hoppas nu bara på fint väder!

Bye Bye!


bakfull/sjuk/trött..?

Ja det är väl en blandning av hur jag känner mig idag! Igår blev det poolparty hos Martina och det var mycket trevligt. Skönt att komma ut och tjöta, dricka och bara tänka på mig själv. Det blev ett ganska stort gäng och mycket blandat folk så det var skoj. Vi satt där ända till halv 1 så när vi kom till stan va det typ en timme kvar på krogen så jag sket i det och gick hem, känns helt rätt idag. Sen va man ju mycket nyktrare än de flesta, det går ju inte att komma ifrån att man nångång ska kunna amma igen så man släppte ju inte loss utan tog det ju ganska lugnt med drickat. Drack San Trope ( rosévin och Fanta), en ny konstellation, men det va gott! Rödvin blir lite mustigt ibland och det kan va gott att dricka nått annat. Men inatt när jag kom hem så orkade jag inte pumpa ur så när jag vaknade i morse så var mina bröst hårda som sten, och de har inte riktigt repat sig än, men men, det är smällar man får ta!

ikväll ska jag och Jocke bara ta det lugnt, göra middag och se på nån film kanske. Tänkte även köpa 24 trisslotter och skrapa till ett glas vin kanske =) Vet inte om jag har berättat om min briljanta idé att ta en summa av lägenhetsvinsten (typ 5000 kr) och köpa triss för och hoppas på en lite större vinst?? Jag tror fullständigt på detta, Jocke är dock lite mer skeptiskt men har nog ändå gått med på det! Ha ha, i vilket fall som helst så sålde vi vår gamla kamera på tradera och fick 600 för den så de ska gå till triss ikväll.....spännande! =) Wish us luck!

Trevlig kväll på er!






Shop til you drop!

Ja det var väl va jag gjorde idag. Jag länsade kontot totalt såhär dan innan lön, kändes skönt! Skulle egentligen gå in och väga Nelly idag men så skulle Sofia bort så jag åkte till jobbet en sväng och hälsade på och sen drog jag in till stan och handlade. Hittade verkligen allt jag va ute efter och lite till. Ett par jättesnygga skor och de var på REA, i like! Sen hittade jag en klänning på Gina som jag tänkte ha imorgon och sen lite tröjer och sånt. När jag var klar hade jag 40 kr kvar och det blev det marängsviss för =) Jocke är på den där friidrottsgalan idag med sitt jobb så jag och Nelly är själva nu. Men hon har inte vart sig själv idag...för de som känner henne så sover ju inte hon överdrivet mycket, men idag så vakna hon 9, va vaken typ 1 timme, sov till efter 12, va vaken till 2 och sen sov hon till 5 och nu sitter jag här klockan 7 och hon sover igen...? Tar hon igen all sömn hon inte brukar ta annars eller...? Hon är ju solstråle-glad när hon är vaken så det känns ju inte som hon skulle va sjuk eller nått. Aja hon kanske bara är trött min lilla älskling, trött på regnet! Det är i alla fall jag, finns ju inget kul att göra när regnet öser ner. Nu ska jag fixa lite med Dops-Tackkorten så jag kan få iväg dem snart.

Bye!




filmtajm!






Flytt, bajs och paket!

Jaa, vad har man haft för sig sen sist. Vi är tillbaka i Karlstad iallafall och har kollat på en lägenhet. Meningen var ju att vi skulle ta Lina å Jonas lägenhet men det visade sig att de som ska köpa våran hade en 4:a på 100 kvm i Viken med balkong, och det viktigaste, bara 1/2 trappa upp så vi har bestämt oss för den. Men igår hade jag världens ångest....jag ville inte flytta härifrån...och ska jag det så vill jag flytta direkt till ett hus! Jag vet ju att det bara är ett temporärt boende, men det känns så bökigt bara, vill hitta hus NU! Men 1 oktober går flytten om inget hus dyker upp innan!

I måndags va även jag och Nelly på tjejfika hos Carro, det var verkligen evigheter sen jag såg henne. Sen va Malin, Lina och Linas kompis från Stockholm med. Detta coola gäng ska även ut och göra Karlstad osäkert på imorgon. Jag ska ut för första gången, i alla fall i Karlstad, jag va ju på klassträffen i Ed men nu blir det Karlstad, ska bli kul =) Får vä se vad jag tycker dagen efter...?

Igår hade vi Sofia, Anders och Sigge här på lite grillning, det var trevligt! Skönt att kunna prata barn utan att det känns tråkigt =) Det är ju inte alltid man vill prata barn men om man vill det så är det ju skönt med en annan mamma, det kan man ju inte komma ifrån. Man känner sig ju lite tråkig att prata om vad Nelly gör, har gjort mm, ha ha! Appropå Nelly då, så tog vi ett bad igår efter frukosten och Nelly SKET....tror ni jag var snabbt ur vattnet eller!? Det gick verkligen på 1 sekund så va hela vattnet brungult...inte så fräscht! Men man är ju alltid medveten om att det kan hända, men hade fått för mig att de inte gärna bajsar i vatten men så var det ju inte i alla fall =) Annars så är hon numera blixtsnabb, h
on vänder sig om på 1 sekund och får ut armen och sen sträcker sig uppåt, hon har till och med börjat dra upp knäna, så krypa dröjjer nog inte så jättelänge känns det som...*puh*

Idag ska jag och Sofia gå och väga våra små älsklingar, det var ett tag sen nu så det kan va kul att se. Nu ska jag klä på mig.

Hej Hej!

igår kom detta söta paket på posten till Nelly från min kusin Stefan i Oslo,Tack!  Såååå cool! =)



Köpte ny mjukisdress till Nelly i Grebbestad





Grebbestad!

Hej hopp! Idag har vi och våra gäster (Robin, Maria och Johan)  vart i Grebbestad och käka mat och lyssnat på trubadur på Macri, det va mycket trevligt. Nu sitter vi hemma och spelar Guitar Hero. Imorgon Blir det Älgsafari, wihooo :) Igår hade vi grillkväll här med kubb med ett stort gäng, Marika och David, lina, Cissi och Klas och vi då såklart, kul kul. Bilder kommer när jag laddat in dem.

Måste ju även irritera mig lite på att folk lämnar kommentarer anonymt, varför då kommentera undrar jag? Jag visste när jag skrev att huset skulle stå tomt att nån skulle reagera, men nu är det ju så att huset inte är totalt tomt utan föräldratomt, lite skillnad. Sen tror jag ju oxå att inbrottstjuvar rekar runt på bloggar efter tomma hus...(??)...jag måste skärpa mig med va jag skriver, tur att det finns folk som är uppmärksamma! ;)






Lägenheten såld och Ed hela veckan!

Ja då var man i Ed då. Kom i tisdags morgon och ska va här tills på söndag antagligen. Vi passar huset och det är tomt hela nästa vecka oxå så vi åker nog en sväng nästa vecka oxå kanske. Pappa har ju båten i stora lee så vi hade tänkt oss ut med den, lite vattenskidor och sola kanske, om vädret tillåter..? Imorgon kommer Johan, Maria och Robin hit oxå för att joina oss och på lördag tänkte vi dra till Grebbestad och käka lite mat och strosa. Idag ska vi i alla fall till Smögen och hänga, hoppas vi får lite sol!

Lägenhetsförsäljningen är klar oxå, det var ett pensionnärpar som köpte den och det slutade på 1165 0000 kr så det var inte dåligt! :) Skönt att det är påskrivet och klart nu så det är bara att vänta på flytten som vi antagligen ska hyra in flytthjälp till. Har flyttat så mycket och det är sååå boring! Hoppas bara vi hittar ett hus snart så vi slipper att bo i lägenheten så länge!

Nu ska vi göra oss i ordning!

Lite bilder från Ed











LUSH = Love it!



Måste ju slå ett slag för produkterna hos LUSH. Det började med att jag fick en blåbärs-ansiktsmask i födelsedags present från Josse som hon hade köpt där och sen när ja va i Stockholm förra gången va jag där och denna gången med! De har såå mycket härliga saker och allt är ju gjort utan alkoholer å sånt där, de är helt naturliga. Köpte en tvål nu när vi var där med smaken Honey i washed the kids, och den luktar helt ljuvligt samtidigt som den inte torkar ut huden. Perfekt för mig som tvättar händerna många gånger per dag. Det känns nästan som att man har smört in dem i handkräm efteråt, helt lovely :)

Kommer man inte till Stockholm så kan man beställa på nätet: www.lush.se








Nelly äter potatis för första gången


Lite bilder från de senaste dagarna

Nya pyjamasen och en liten tuppkam :)



Blivit duktig att ta upp huvudet nu, krypa nästa!



Blivit väldigt kittlig på senaste tiden :)



Mamma pappa barn







Stockholm dag 3 och pengarna strömmar in :)

Nu händer det grejjer. Igår började buden på lägenheten strömma in, vi får ju sms när någon lägger ett bud och det blippade till ett antal gånger igår och idag, såå spännande! Just nu är vi över vad vårt  mål var så det är ju kanonbra!! Hade nog föreställt mig att det skulle stanna på utgångbudet 1025 000 kr men det gjorde det inte och ingen är gladare än vi. Får se var det slutar nu men rika blir vi oavsett, ha ha! Jag har börjat smida planer nu på vad vi ska göra med pengarna...? Jag liknar det med att vinna flera hundra tusen på Triss, för det är ju typ det vi har gjort, känns helt stört. Nelly som har börjat sticka upp huvudet ur vagnen ( typ sittupsaktigt ) ska få en ny vagn, det är hon värd :)

En sådan kanske?



Först och främst så ska ju pengarna betala av bilen och sen handpenning till kommande hus, men lite annat ska vi allt unna oss. Har föresten hittat ett litet radhus som vi ska kika på, händer mycket i våra liv nu, kul kul! Åker hem från Stockholm idag oxå, ska bli skönt att komma hem även om jag kännt mig som hemma här de senaste dagarna. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga.

Nu blir det av mot city!

Hej då!

Stockholm dag 2

Idag har vi vart på stan och kollat läget. Började med en fika i gamla stan och hade tänkt åka ut till Djurgårn och gå på skansen och grönan men valde att ta det imorgon...smart val av oss med tanke på väderprognosen för imorgon...skyfall!! Men men vi får se vad vi hittar på? Efter gamla stan gick vi förbi slottet och hamnade på högvakten med miljoner andra turister så det var ju omöjligt att se nått. Sen drog vi oss in till stan och kollade i affärer. Köpte INGENTING, de ni, det var nog första gången! Hittar nog nått imorgon så jag behöver nog inte oroa mig :) Nelly fick föresten en liten jättesöt rosa pyjamas med vita moln på, sött ska söt ha!

Nelly sitter just nu vaken med oss i soffan efter ett sovförsök. Hon har de senaste dagarna somnat för natten och sen vaknat efter en halvtimme och vart hysterisk typ men ändå sovande, typ mardrömsaktigt, och somnat igen bara man gått dit och gett henne nappen. Det har vart precis likadant i flera dagar, men idag vakna hon efter en stund igen så vi tog upp henne, men hon somnar nog snart igen, hon för trött för sig själv egentligen, hon  vet bara inte om det. Annars då i Nellys vardag och utveckling så har hon blivit stora tjejen. Hon sitter i sin tripp trapp stol, snurrar från rygg till mage som hon aldrig gjort nått annat, det började hon ju tidigt med men nu gör hon det ofta och snabbt går det. Hon får nu oxå tag i båda sina fötter och kan till och med stoppa in stortån i munnen (fräscht :))  Hon jollrar och låter och är för det mesta glad och skrattar hela tiden. Hon brukar charma de flesta :) Vår granne hemma är typ 85 år gammal och säger alltid att Nelly är det sötaste hon har sett, och häromdagen knackade hon på och lämnade en present till Nelly. Hon hade precis fått barnbarns barn men han va inte så söt.....men det va Nelly sa hon. Så söt den damen....det va i allafall en sån där Elsa Beskow Blomsterbarna servis i paketet....Tack Ingeborg!

Nu började det regna precis som det förutspåddes...skit....men vi får göra det bästa av situationen imorn. Förslag på vad man gör i Stockholm en regning dag tar jag gärna emot. Nu blir det film, vin och choklad.

Ciao!

Stockholm!

Ja nu sitter vi i Stockholm, i Lina och Jonas lägenhet. Nelly besöker huvudstaden för andra gången redan i sitt korta liv :) Vi Traderade oss biljetter och tänker stanna på obestämd tid, vi har ju semester och inga andra planer denna veckan så vi stannar väl mot slutet av veckan i alla fall. Så imorgon ska vi ut och turista oss lite här, blir nog skansen, gröna lund nån kväll, lite shopping och allmänt mys! Nelly är så mysig nu appropå mys :) Hon mest skrattar, pratar långa ramsor och ler mot alla hon ser, hon är bara sååååå mysig och go!

Nytt i lägenhetsförsäljningen, ny vising idag och 2 nya budgivare och vi är över utgångsbudet och hoppas på mer, wihoo, spännande! :) Nu blir det tv:n.

Puss!

skönt väder!

Idag är det ju lite svalt ute, inte helt fel. Det har ju varit så sjukt varmt de senaste dagarna så man har ju vart helt slut. Fick antagligen typ solsting eller nått efter dagen i solen i torsdags så på kvällen och igår va jag helt matt, huvudvärk och totalt orkeslös. Känner av det idag med lite men det börjar bli bättre. Har druckit massor nu så jag hoppas att det hjälper. Eftersom jag ammar behöver jag säkert få i mig mer än jag tror när det är så varmt ute. Aja idag är det ju svalt i alla fall och vi ska gå i lite affärer.

Annars i veckan har vi mest solat. Va på bomstad på tisdagen med mammorna i Sandras sommarstuga, den va jättemysig, precis vid vattnet. Sen blev det kvällsdopp och grillning hos Urban för Christoffer blev 18 år och skulle firas. I torsdags va vi i Jockes farmors sommarstuga i Deje och solade oss hela dagen. Helt underbart med sommar och sol!

Nelly badar i farfars pool ( Hålla i sig är viktigt)



Har ju glömt att berätta lite angående lägenhetsförsäljningen. Det blev ju lite utdraget och vi har haft visning efter visning senast i onsdags och igår. Budgivningen har startat och det är förbi utgångbudet nu i alla fall, sen får vi se var det slutar. Men vi kommer ju att flytta med störst sannolikhet vilket känns sådär men det är ett steg närmare vårt hus =)

Nu blir det att göra sig iordning och dra oss ut!

Hej hej!



RSS 2.0