Fredagsmys ♥

Som vanligt på fredagar så är det fredagsmys hos familjen Molin/Krook. God mat, mys med Nellan och nu blir det Snabba Cash, och mys med min stora älskling! Har även hunnit med att måla lite lister och valt tapet till sovrummet. Vi har nämligen startat omtapetsering i sovrummet. Vi har en helt galen fondtapet som ska bytas ut!

Tapeten som ska bort!




Fredagsmys





I´m in love!

Hade jag bara haft en sambo, mycket mycket pengar så hade jag köpt en lägenhet på Ulleberg! Det är en gammal skola som de byggt om och shit va snygga och mysiga lägenheter! Vi var där idag och rekade för EM ska göra iordning en visningslägenhet där inför försäljning av bostadsrätterna. Åhhh, de va så fina! Men nu trivs ju jag här hemma och det vara mest 2:or och de kostade A LOT, och egentligen inte helt min stil, så det är inget trånande på det sättet men de va såå fina!

Nästa hus som de börjat med är 3:or och 4:or på allt från 100 till 160 kvm och de fick vi se planritning på och de verkade ju inge tråkiga om man säger så! Sen kommer alla boenden få en relaxavdelning i källaren på ca 300 kvm med pool, jacuzzi, spinninghall, pingis mm. Så lite kär blev jag! :)


Huset

 

Ett av vardagsrummen

 

 

ett av köken

 



Jag och alla andra!

Jag skaffat mig en iphone :) Det känns ungefär som när Facebook kom och alla skulle ha det, nu är det samma med iphone och andra liknande pektelefoner, alla ska ha de nu helt plötsligt, även jag tydligen!? Den kom med posten idag efter lång väntan. Valde färgen vit och fick då vänta på den men nu är den här! Får se om jag kan hantera den nu bara, lite bökigt är det med med långa naglar, har ju inga fingertoppar att använda?? Men jag kommer nog på något bra sätt, blir nog inte så mycket sms i början bara ;)



Älska denna!


Underbara sommardag!

Så underbart att komma hem från jobbet, fint väder, föbereder för grillpartaj med grabbarna, sitta ute, äta grillad mat, bra musik, ett glas vin och ett underbart barn som snart ska lägga sig för kvällen! Nu ska jag bara njuta :)


I love it!

Kan man bli annat än partysugen när man hör denna låten? Jag tröttnar aldrig. Och den ska självklart höras med högsta volym på stereon!

 


Surprise!

Hade en underbar helg som innehöll precis allt! Man kan säga att jag verkligen maximerade en helg! Först tog vi det lugnare än lugnast i fredags, låg till och med i sängen och kollade på en film, och det händer inte så ofta för då somnar vi och det gjorde vi :) Men det var så skönt så det gjorde inget!

Sen på lördagen hade vi en lugn dag på stan, köpte trehjuling till Nelly. Sen runt halv 4 kom jag på att eftersom Jocke skulle ut med sina kompisar och jag och Nellan skulle hänga med Malin på kvällen så kunde ju vi lika väl åka till Ed på den berömda Bästorpsfesten :) Så det var bara att ringa mormor och kolla om hon ville vara barnvakt och det ville hon ju såklart! Vi åkte utan att säga något till nån så alla trodde att inte vi skulle komma och så dök vi bara upp på förfesten hos Therese och man kan säga att de blev förvånade! :) Kul att överaska folk! Kvällen varjätterolig i alla fall så jag är glad att vi åkte.

Söndagen bestod av huvudvärk och liggande läge men senare på kvällen tog vi oss hemmåt och med mormor på köpet! Så nu har hon varit här några dagar och har precis åkt hem. Tog en middag på Via appias skybar innan hon åkte, mycket trevligt ställe, och idag var det ju så fint väder. Vädret gör allt verkligen! På hemvägen tog vi ett stopp hos Nellans farfar och självklart blev det ett dopp i poolen, hon kunde ju inte motstå, trots att det bara var 22 grader idag.

Imorn är det jobb som gäller igen, och efter det förhoppningsvis en grillkväll!

Ciao!

Min badtjej!


Teutonia Timmy

Nellans nya åk. Vi sålde den andra, tyckte den va så stor och bökig så nu fick det bli en ny. Vi köpte ju en nyss men den får bli sommar och resevagnen. Den hade inte direkt funkat i snö och sånt. Men denna kändes kanon, smidig att köra vilket jag inte tyckte de andra var! Lätt att fälla ihop och inte så stor men ändå rymlig och rejäl! Jag rekomenderar!




En helt vanlig kväll med Erik Saade!

Hade en rolig kväll med tjejerna igår! Det började med att det var RIX FM Festival i stan som vi planerade att dra till stan och kika på. Cissi och Alfons va i stan oxå och det blev att vi satte oss på Scores uteservering och käkade mat och sneglade på festivalen. Nelly var hemma med Jocke och Johan passade Alfons så det blev girls night out lite spontant ;)

Så vi satt där och tjötade ganska länge, jättemysigt! Cissi drog hem och vi drog vidare på Tempel för lite dans innan vi skulle dra hem, och det gjorde vi ju rätt i! Där inne var nämligen alla artisterna från RIX FM, och Malin freakade loss och skulle absolut ta kort på dem, ha ha, det blev så pinsamt men men det fick hon (och vi) bjuda på!

 



Och för er som inte vet vem det är så är det Erik Saade från Melodifestivalen, typ 18 år , riktigt lammkött ;) Man kände sig som en gammal kärring när man stod brevid för det där kortet men va fan, nu fick Malin som hon ville i allafall! Hon fastnade även på ett eget med Erik Grönwall:

 




Men det var riktigt bra musik och vi dansade för fullt, riktigt bra kväll faktiskt! Och bäst av allt, min låt kom, we no speak americano! Där var min kväll räddad!

 

Idag blev det lite kvaltitetstid med Nelly, har saknat henne så mycket det sista. Ser henne inte överdrivet mycket nu när man jobbar och särskilt inte om man drar på galej efter jobbet heller :(

Nu blir det fredagsmys!




Min sockertopp!

Altså jag är så kär i min lilla godis så jag skulle kunna käka upp henne! Värre är det ju nu när jag jobbar om dagarna och har vart ifrån henne flera helger också. Man får en liten realitycheck att snart ska hon lämnas på dagis hela dagarna :( Hon kommer ju trivas som fisken i vattnet men hur kommer jag känna är frågan?

 

*Älskar*


Göteborg, Winnerbäck, Liseberg

Ja nu var man hemma igen efter ännu en helg på vift. Denna gången åkte jag och Jocke själva till Göteborg för 2 nätter på Gothia hotell, Nelly lämnade vi av hos mamma och pappa med lite smått ångest. Men det hade gått så bra så och hon verkade inte ha saknat oss :( Nej då, hon va allt glad att se oss!

I göteborg var det full rulle. Robin, Daniel, Per, Kalle, Johan och Maria var också där så vi var ett gäng vilket var kul! Vi han med:


- shopping på stan, bland annat 2 par skor, solgalsögon, lite toppar och annat smått och gott!

- Ett glas rött i hotellets skybar på 23 våningen. Vi bodde på 22:e, riktigt nice!

- Winnerbäcks spelning i trädgårn, med bland annat Laleh och Melissa Horn. Helt ok, men är inget jättefan va lasse men det var kul!

- Vi avslutade kvällen på Sticky fingers!

- Hotellfrukost! Mums

- En heldag på Liseberg. Shit va kul det är, man blir som ett barn på nytt! Balder var helt klart bäst/läskigast!

- Spelade bort ett antal kronor för att vinna choklad och nått fint till Nellan! Slutade med att jag vann en påse bilar och en gorilla till Nellan som antagligen kostade mer än om jag köpt den från början! Men men :)

- käkade godaste oxfilen med pepparsås, gud va gott! Och självklart ett glas rött.

- Ännu en hotellfrukost, godare än dagen innan och med Måns Zelmerlöf som frukostgäst samtidigt!

- Sen bar det hem för megamys med världens goaste tjej!


Lite bilder

Jag och Maria i Trädgårn




Grabbar




Jag och älskling under spelningen




Jag och Per, "de vågade", åkte uppskjutet




Älsklingen var rädd för vattnet i Colorado


Oh happy days!

En liten uppdatering från den senaste tiden, har ju varit hela helgen i Stockholm hos Lina och hennes kompis Malin, vilket var superkul och skönt att komma bort lite! Vi shoppade, strosade på stan, drack vin, va på mose backe i det underbara vädret. Hade picknick i humlegården, utekväll på Cafe Opera! Sen bar det hemmåt på söndagen och då åkte vi med Lina och Malin hit som ändå skulle hitåt, så de har varit här tills idag. Grillkväll på måndagen, och igår satt vi på Tempels uteservering och tjötade. Intensiva dagar men shit va kul vi haft!


Lite bilder




På väg till Mose backe





Framme!




Picknick i Humlegården




Jag fick låna lite av Linas hår :)




..Och Malins!







Hon kan prata!

Nelly har ganska så plötsligt fått ett helt nytt ordförråd och tjattrar mest hela dagarna nu för tiden. Ganska så oförståligt men ändå inte. Hon gör sig förstådd med bland annat dessa ord:


- Hej! Det var ju bland det första hon sa.
- Hallå, hon har avancerat!
- min ( allt är hennes nu för tiden)
- bada, det vet hon mycket väl vad det är!
- mamma och pappa såklart!
- momo (mormor)
- kooj ( skor)
- booj (boll)
- bok
- nej
-ja
- fuga (fluga och allt annat som flyger)
- maaaaaau, så låter katten.
- off, säger hunden.
- boki, har ingen aning vad det är?
- Gungeligung, sägs när vi gungar.
- acka, anka.
- oj! ........m.m



Vad kul det är när de börjar göra sig förstådda och pratar massa, kommer bli så kul senare när det pratar på riktigt och säger massa roliga saker.

Imorn drar jag för övrigt till Stockholm och jag kommer ju sakna ihjäl mig efter min pratkvarn! Men tur jag har min andra pratkvarn Malin med mig på resan ;) Trevlig helg på er!



It hurts...




It hurts to breathe because every breath I take proves I can't live without you.




Jag gillar inte det här med breakups! Det är bland det värsta jag vet när det sker bland männsikor jag känner. Min bror och hans tjej Johanna har gjort slut och det är sååå tråkigt. Och jag lider med henne, honom, jag vet inte riktigt vad som hänt men de har gjort slut, och hoppas inte det bara var hans beslut! Känslig som jag har blivit på senare tid så sitter jag här och blir sentimental :(

Man kan ju bara tänka sig in i det själv att man har varit tillsammans med någon länge och helt plötsligt så är det slut, och man kommer inte göra alla de där sakerna tillsammans som man alltid gjort! Och ju yngre man är desto värre känns det tror jag, förstår mycket väl om världens rasar samman! Jag hoppas de hittar tillbaka till varandra istället!?




Bada!

Nelly gjorde premiärdoppet i farfars pool igår och hon älskade det! Hon skrattade sig igenom hela badet och gick runt och sa "bada" hela tiden. Hon är verkligen galen i att bada! Så det var bara för pappa och hoppa i med henne! Christoffer passade på att ta lite kort på henne, de blev så fina!








Foto: Christoffer Krook

Alonetime!

Har jag sagt att jag ska till Stockholm till helgen? Helt själv? Ska bli så roligt, jag och Malin är det som åker och hälsar på Lina över helgen. Hoppas på mycket bra väder, lite shopping, uteserveringar och mycket annat skoj! Undrar bara hur det kommer kännas utan Nelly en hel helg, detta blir första gången!

Sen har jag och Jocke bokat en helg i Göteborg oxå, på Gothia Towers, kommer oxå bli helt underbart. Och det blir första gången vi lämnar bort henne så länge, men nån gång måste ju bli den första! Nelly ska vara med mormor och morfar den helgen och gotta sig, blir säkert lite båt och annat roligt! Det känns att det är sommar när man hittar på massa små trippar lite här och var.

Gothia Towers


Lovely days

Ja det blir inte mycket bloggande när vädret är så kanon som det varit. Veckan och helgen har varit fullproppad av aktiviteter. Först blev jag nästan sönderstressad av en veckas heltidsjobb utan direkt någon barnvakt. Jennifer hade henne 2 eftermiddagar, Jockes mamma en dag från lunch, Malin hade henne en morgon och sen resten har hon varit med mig på jobbet, oftast sovit sin 2 timmarssömn då men ändå, det har varit stressat kan jag säga. Packa hennes väska, lämna, jobba, hämta, sova, packa hennes väska, lämna till nån annan, jobba häcken av mig osv.. ja ni kanske förstår? ;)

Blev i allafall en välförtjänt kväll på stan med mina tjejer på torsdagen, ett glas vin på Tables nya uteservering och sen mat och vin på Pitchers i solen, det var helt underbart!

Sen på fredagen kom min bror med familj hit och vi var i Mariebergsskogen för lite sol, bad och lek. Sen var det en tur på stan och sen hemma och grilla i det underbara vädret. De sov här tills på lördagen coh sen åkte de hem. Trevligt att ha dem på besök!

Lördagen (igår) roade vi oss med att klippa den ena häcken, vilket var välbehövligt, de växer verkligen som ogräs. Och jag klippte lite gräs för hand med kökssaxen, ha ha! Men det var oxå välbehövligt, för där Jocke inte kommer åt med gräsklipparen blir bara längre och längre! Sen var det kalas för Christoffer och sen var det hem för en ny grillkväll, denna gången med grabbarna och lilla Elsa. Det var underbart väder och man kunde sitta ute hela kvällen med bara ett linne, helt lovely!

Lite bilder från helgen!


 

 

 

 

 

 


RSS 2.0