Jönköping

Nu bär det snart av för 3 dagar i Jönköping, till EM:s huvudkontor. Jag drar imorn kl. 06.00, inte den härligaste tiden men men. Kommer sakna min lilla familj, blir ju 3 hela dagar borta, inte kul. Men antagligen så kommer dagarna flyga förbi så det går nog fort. Vi ska göra bokslut för en av butikerna samt hälsa på alla man dagligen pratar med men som man inte vet hur de ser ut efter nära kontakt i ett halvår, blir spännande! Och de kommer ju tänka samma sak om mig, hmm? Och sist men inte minst löneförhandling, wish me luck! :)

Just nu ser jag på rum för en stjärna där EM är samarbetspartner, så det är i princip bara möbler från EM. Kul att vi syns mycket nu. Är ju även med i Bygglov.



Ny favorit

Igår kom mamma och pappa hit, och imorse tog jag och mamma en sväng på stan innan de skulle hämta soffan på jobbet och åka hem igen. Jag hittade äntligen ett par stövlar som jag gillade skarpt och som satt skitbra. Dessutom var det 70 % på dem, sånt gillar vi. Ganska hög klack men ändå skön och gåvänlig, och inte så jättehögt skaft som alla stövlar har nu tycker jag. De var helt enkelt kanon.

Hittade även min nya favoritkofta, jag såg den och bara visste att den skulle jag ha, mysig, snygg och användbar till allt nästan. Kommer antagligen köpa den i nån mer färg ;)




Man kan säga att jag hade en bra shoppingdag idag, behövde inte leta efter saker utan de kom till mig ;) Ikväll ska vi till Lina och Jonas på käk och mys. Hittade en rolig inflyttningspresent och även en fin förlovningspresent som de ska få, en bok som heter "Vårt bröllop", som är en planeringsbok. Det vankas ju bröllop inom en snar framtid, ska bli så roligt! Denna boken kan man i alla fall använda för att planera, man kan göra budget, gästlista osv.




Stressen visar sig!

Jag går i en vardaglig stress om dagarna. En hanterlig stress men det är alltid något i huvet och det kommer alltid mer och mer. Som tur är gillar jag när det går undan så det funkar ju men jag längtar tills allt lägger sig lite och alla kommer in i sina roller i de olika bolagen. Just nu är det mycket rutiner som ska sättas i de olika leden, och sånt tar tid!

Trots en halvstressad vardag så känner jag ändå att jag hinner med mitt liv runt om men idag kan man väl säga att det visade sig hur det kan gå. Jag skulle hinna med att käka lunch med Carro och Lina och när jag skulle betala parkeringsbiljetten ( under stress ) så stoppade ja in visakortet, fick ut en biljett och gick därifrån, så när jag skulle betala lunchen så hade jag inga pengar och kom då på att jag lämnat kortet i parkeringsaitomaten, så det var bara att spendera halva lunchen med att spärra kortet samt beställa ett nytt! Det var ju sådär bra kanske! Ha ha! Ja ja så kan det gå.

Igår fyllde lilla Hannis 3 år. Måste ringa till henne imorn och gratta och kolla vad hon önskar sig för roligt. Jag har en idé på vad jag ska köpa men vi får se.

Till helgen kommer mamma och pappa på besök en sväng. De ska hämta Martins soffa som han köpt, lillebror har ju fått egen lägenhet. Kul för honom! Och kul för mig att få fixa lite där :)

Imorn är det dags för vaccin, de börjar närma sig nu, längtar! :)

Ja det var väl min vecka ungefär. Har en lucka på lördag, får väl se vad vi smider för planer då??

Go kväll!

Söta födelsdagsbarnet


Lördag

Idag är det lördag och partytime med tjejerna!

Men först ska jag hjälpa Lina och Jonas att flytta in i sin lägenhet. Flyttlasset är på väg från Stockholm nu och borde snart va framme. Ska bli så kul att äntligen få hit dem igen :)

Idag har jag även ljugit för mina föräldrar, eller ja, i flera veckor! Deras kompisar anlitade nämligen mig som mullvad för att de ska kidnappa dem idag för att de fyllt/fyller 50. Och jag har bett dem passa Nelly ikväll för att de ska hålla sig hemma. Och de har ju funkat bra, men jag har inte direkt velat prata med dem för jag tycker verkligen inte om att ljuga och är inte bra på det heller. Men de har lugnt gått på det och as we speak så har nog hela gänget rusat in och bett dom göra sig i ordning för en festkväll. De ska nämligen till Tanumstrand för 3 rätters och Haaks som spelar. Blir nog skitroligt för dem! Men lite besviken blir hon nog på att inte få mysa med lilla Nellan ikväll. :(


snabba cash

Åt fel håll tyvär!

Imorse när vi skulle lämna Nelly på dagis så märkte jag att bilen inte orkade riktigt. Jag kunde gasa fullt men det tog typ inte. Och så fick jag se att det lyste en lampa:

 

Upp med instruktionsboken: varningslampa för avgas, kör direkt till verkstad??? Ringde pappa så klart och sen åkte Jocke direkt till wafab med den till deras snabbservice, de lyfte huven, skruva av 2 skruvar, bytte en liten grej, 5 minuter senare var det klart, och kostade bara 3200 kr. bilen gick tydligen inte på alla cylindrar?? det låter ju som ett probelm för en bil årsmodell 89 inte 07. Härligt en måndagmorgon! Första bilproblemet för vår del och den sista kan man ju hoppas på, ha ha! Kul att garantin tog slut i somras också...det är väl nu problemen ska komma antagligen. Skit sam, skönt att det inte va nått allvarligt i allafall och att det gick så snabbt att få ordning på.


Indiska

Hittade denna kudden på indiska. Har nog aldrig köpt något på där? Nu kanske blir första gången? Vi får se, är lite rädd för att köpa vårgrejjer för tidigt, det kan ju alltid komma nått finare, men jag tror ändå att denna kudden hade vart fin i vår gråa soffa med gröna matta till. Hade vart fint med lila tulpaner, finns det?


Vårkänslor

Jag får lite vårkänslor, och vill vara göra det vårfint nu! Vet inte riktigt var de vårkänslorna kommer ifrån då vädret inte riktigt är där men antagligen av alla butiker, varav EM som får in vårgrejjerna nu. Vi är lite sugna på att möblera om i vardagsrummet men vi har inte riktigt bestämt oss, men vi har klurat på det länge nu så vi får väl se hur det blir. Problemet till att vi inte bara gör om är för att denna ommöbleringen kostar lite pengar.  En ny tv, 2 st fåtöljer, och några hyllor kostar det närmare bestämt! Ingen billig historia så därför vill man veta att man gör rätt.

To be continued...

Osäker på fåtöljer, men kanske två av dessa, från EM.




En superlimmad ledtv




Några hyllor av nått slag


Movies

Det har blivit lite filmer det senaste och jag tänkte visa vilka ni bör se och vilka ni kan skita i :)

The Back up plan

Mysig tjejfilm, man blir kär i han för att han är så kär i henne ;) bör ses!




Meet the little fockers

Helt ok, men inget speciellt, underhållande men den första är nog bäst.




Dear John

Måste ses! Den va så bra som alla säger, eller ja, sorglig, tårarna forsade. Sen är han ju inte lite snygg!



New york i love you

Bör INTE ses! Den va så tråkig att jag fick stänga av. Trodde det va ett säkert kort med tanke på att det var så många kändisar med, men fel hade jag.





The town

Bra film, har tyvär inte sett klart den än men kan ändå säga det baserat på det jag såg.


Hemma igen!

Nu är man hemma igen efter två intensiva dagar i Stockholm med besök hos de två butikerna jag sköter ekonomin för. Kändes väldigt bra att få komma dit och gå igenom hur man vill ha kassahanteringen osv. EM Barkarby öppnar imorgon så det kommer nog bli full rulle där nu och säkert lite extrajobb för mig med eftersom personalen är ny med systemet osv. Men det kommer nog bli bra!

Jag han ju även med att träffa Lina för lite vin och käk, mys! Shopping kunde jag dock glömma men där sparade jag ju de pengarna ;)

Nu är det dags för fredagsmys hos Johan och Maria, och Nellans kompis Greta, deras katt. Hon kommer nog få fullt upp med att gömma sig för lillskruttan.

Trevlig kväll!

En liten filmsnutt, notera hur hon väljer att tvätta sig runt munnen, i dockans täcke!


Fyndat

Va en sväng i stan på lunchen och hittade dessa godingar till lillstrumpan

Dunjacka 100 kr





Rosa kaninpäls 100 kr



Såå fina båda två, kaninpälsen kommer hon vara så söt i när våren kommer. Båda jackorna är ganska stora så jag köpte de i hopp om att hon kommer kunna ha dem resten av denna säsongen och till hösten också. Hon är ju inte så stor och växer ju inte så mycket så fort så jag hoppas det!

Sen var vi på Bergvik en sväng efter jobbet och hittade termobyxorna som tillhör Nellys vinterjacka till halva reapriset så det blev billigt. Vi köpte dem i nästa storlek så att hon kan ha dem nästa vinter. Perfekt att slippa köpa allt nästa gång det är dags för snö igen. Vi köpte även 4 par skjorts/capribyxor för 20 kr styck inför Thailandsresan, billigt som bara den, och söta va de också :) Det går verkligen att fynda nu!






Seven

Idag har jag och Jocke vart tillsammans i 7 år. Det har gått helt sjukt fort! Idag firar vi inget större men imorgon tänkte vi ta en bio och middag på stan, blir mysigt! Jockes mamma ska passa henne och antagligen ha henne hos sig över natten.

Min gos <3



Idag har jag och Nelly vart hos Sofia, Anders och Sigge och kollat in deras nya lägenhet, Sandra, Jonas och Emma var också där så det blev lite lek. De små var som 3 galna busar som skulle göra exakt samma saker, roligt att se dem :) Vi har redan bokat in nästa date, pulkarace nästa helg!

Sen var jag på stan i lördags och fyndade lite smått och gott, Lite överdelar, har så sjukt mycket byxor men mindre med överdelar som jag gillar. Köpte även en officeskjorta, samt tyg till lite nya kuddar och sånt till nellys rum, så idag har jag hunnit med att sy lite också.





Jag har även hunnit med att kolla in Madde och Magnus nya lägenhet som de renoverar. Den kommer bli jättefin när det blir klart. Roligt för dem att få nått eget nu. Har ju även vart hos Carro och kikat in deras, jättemysig lägenhet den med. Jag och Malin var där på lite tjejmys igår kväll, det blev en hel kväll med gamla minnen, roligt :)

Veckan som kommer är som vanligt fullspäckad, först mys med älsklingen imorn kväll, sen drar jag till Stockholm på onsdag och stannar tills torsdag, bor på hotell, äter hotellfrulle, träffar lina, dricker vin, kanske lite shopping, hem igen och då är det redan helg igen:) Underbara dagar!

Nu filmtajm!

Söt som socker ♥


Trettondagsafton?

Jag hade visst missat det! Jag visste ju att man var ledig imorn men jag tänkte inte på att det var någon speciell dag idag. Tills de stängde butiken  vid 4 och jag satt kvar och hade bestämt sen innan att jag skulle jobba över. Och då brukar jag ju jobba tills det stänger ungefär till 7, men idag blev jag lämnad redan 4, kändes konstigt! Nu är jag i allafall hemma och har hunnit med att va ute i snön med mina älsklingar. Det var ju endel snö att skotta, och så blev det lite pulkaåkande.

Imorgon är vi ju i allafall lediga och då ska vi bara mysa! Först så blir det lite fix hemma och sedan vid 6 kommer tjejgänget hit bestående av Malin, Madde, Carro, Cissi och Affe såklart. Jag ska bjuda på käk och efterätt och sen blir det lite spel skulle jag tro, mys mys! Vi alla har haft fullt upp det senaste, Malin har jobbat mycket, Madde renoverar lägenhet, Carro har pluggat och flyttat, och Cissi bor ju en bit bort, men imorn har vi fått till det :)

Sen är det bara fredag och sedan helg igen, redan! Lycklig att ha ett roligt jobb där tiden går så fort. Till helgen har vi inga planer alls vilket känns väldigt skönt. Vad ska man hitta på då tro??

Nu blir det i allafall soffan och tv resten av kvällen.




Thailand!

Hade ju helt glömt att säga att vi drar till Thailand i mars. Pappa fyllde ju 50 nu och mamma fyller i mars så därför drar vi allihopa, vi 3, min bror med familj, lillebror, mamma, pappa, farmor. Å det ska bli så kul! beställde resan i somras men det är först nu när vi gått över till 2011 som det börjar kännas verkligt. Nu måste vi börja tänka på vaccin osv.

Vi ska bo i karon för den som vet var det ligger, hoppas det är bra!?? Det skulle vara en lite lugnare ställe, familjevänligt, jättefin strand osv så vi hoppas på det :)


Så här ska det visst se ut där


2011

Gott nytt år! Har spenderat nyårshelgen i Ed, firat nyårsafton och pappas 50 årsdag samtidigt. Vi överaskade honom och dök upp utan att han visste om det, vi hade lagt ihop alla syskon + mamma och köpt en bärbar dator så det var kul att ge honom.

Åkte hem tidigt idag så vi fick lite tid hemma att pyssla på, va länge sen nu man hade en dag hemma, så det var skönt. Städade och sånt nödvändigt! Känns som jag uppskattar tiden lite annorlunda nu när jag gått från hemmamamma till jobba-på-karriären-mamma. Tiden räcker inte riktigt till på samma sätt längre, inte så konstigt kanske, men nu tar man vara på den lediga tiden man får och njuter av den!

Imornär det ruta 1 på jobbet, kommer kännas konstigt imorn då vi städade ur kontoret i torsdags kväll med allt som hörde chefen till så nu är resten mitt att bygga vidare på så imorn blir det mycket inköp av kontorsgrejjer och börja strukturera upp på kontoret.

Kommer nog bli ett sjukt år i år, detta är mina mål så långt:

- Inta min nya jobbsituation så bra jag bara kan, utan att jobba ihjäl mig!
- Få till en myshelg på hotell med tjejerna!
- Åka till THAILAND i mars, vilket är snart, längtar som bara den :)
- Fira Nellans 2 årsdag och mammas 50 årsdag den 20 mars.
- Förhoppningsvis kunna fira påsk i stugan i Trysil.
- Åka till Barcelona med min älskling kanske, utan Nelly!?
- Bygga tak på uteplatsen.
- Gå från plan till verklighet med vårt extra badrum med badkar.
- Ha en helt underbar avkopplande semester utan måsten och jobb!


RSS 2.0