Monster

Nelly pratat mycket om monster nu för tiden och vill gärna att vi ska leta efter monster och sånt. Men samtidigt är hon lite rädd. Och man kan ju säga att Nelly är en riktig tjej-tjej, särskilt när hon förklarar vad hon gör om det kommer ett monster......


Påskdagen

Dagen igår var så himla mysig, bra, solig och allt. Vi började dagen med frukost ute i solen. Sen var jag inne i stan och shoppade lite med Lina, tog en fika. Sedan åkte lilla familjen på circus, vilket var väldigt roligt för både henne och oss. De är ju grymt duktiga! Nellan va ju lite rädd i början men det gick snabbt över och tillslut kom " lilla gubben " in, det såg precis ut som pippis häst så Nellan tyckte ju det var skitkul :) "Va gööö lilla gubben" sa hon vid ett tillfälle, hon trodde verkligen att de va han.

Sen släppte de av mig hos Lina där kvällen spenderades, ute på balkongen med vin, grillning och mina tjejer. Vi satt och tjötade så mycket att tiden försvann lite så som den alltid gör. Vi blev lite sena till Tempel och när vi kom längst fram i kön så var det fullt!!!! Det var ju lite svårt att tackla när man var inställd på att se September, vi satte oss på tempels uteservering och fortsatte kvällen. Vi diskuterade ett antal sätt att ta oss in på men inget som vi hade mod att fullfölja, ha ha! Livet fick gå vidare helt enkelt. Det slutade med lite shejkande på ankan av alla ställen, och där är det någon som snor Maddes handväska!!! Så då var det bara att spärra kort, mobil, haffa polisen utanför för anmälan etc. Det var visst 4:e handväskan som blev stulen där denna helgen. Sen inser jag att mitt busskort ligger uppe hos Lina, så jag tar hennes nyckel springer upp dit med smala höga klackar, bryter en nagel på vägen, ut igen och ser att bussen står och väntar, så jag får skrika på Lina medan jag springer mot bussen, och som tur är hör hon mig så hon springer och möter mig så att hon kunde få sin nyckel och jag kunde hoppa på bussen och färdas hem till sängen! Det var den kvällen det :)

Idag har vi vart ute i solen, grejat, planterat, försökt med uppfostringsförsök på en trotsig Nellan. Hon slog totalt bakut förut och fick sitta på rummet en stund. Har aldrig testat det förut men nu fick det bli den första. Men där inne gick det inte lugnt till, hon mer eller mindre betedde sig som en rockstar på hotell, vandaliserade sina leksaker etc. Hon har temprament bruden! Men jag tror det blev 3-2 till oss i allfall så jag hoppas hon fatta vinken ;)

Nu blir det Big Brother och ladda för ny arbetsvecka. Man blir lätt bortskämd med lång ledighet!

Brudarna igår


Ledig!

Åh va underbart skönt det känns att vara ledig i 4 dagar. Jag blev klar med min inrapportering till styrelsen igår och det firades med vin och käk på uteservering igår med Malin, mysigt!

Idag blev det sovmorgon, och sen har vi varit ute i trädgården, fått upp blomlådor, målat en utebänk vit, fixat seglet. Nu ska vi snart åka och handla mat, för imorgon ska vi göra påskbuffe här. Mamma, pappa, farmor, Mattias och hannah kommer hit, ska bli kul!

Sen på söndag har vi fått biljetter till circus, så det ska vi gå på, får se om Nellan uppskattar det..? Sen ska jag vidare på tjejfest hos Lina och September spelar på Tempel, ska bli asroligt. Jag tror hennes spelningar är skitbra, så hoppas jag har rätt! Sen är det måndag och ledigt så då ska vi nog bara slappa här hemma.

Oh Happy days!

Glad Påsk föresten!

lördag

Nelly bokstavligen drog mig ur sängen i morse och tyckte det var dags att gå upp och se på Pippi, hennes nya favorit. Hon ser antagligen sig själv i Pippi, busig som få och med pippitofsar ;)

Min lilla Pippi med sina nya converse



Förra helgen var vi ju på spat i Strömstad och det var ju verkligen såååå lyckat! Alla var med och solen stekte på våran härliga balkong med utsikt över havet och strömstad. Vi solade, relaxade, åt gott, drack vin och bara hade det helt underbart. Så detta har vi bestämt att vi ska göra varje år nu :)

Utsikten från balkongen








Nu är det ju i allafall helg igen och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Lina och hennes bror med familj skulle till leklandet och kanske hakar vi på där annars blir det väl lite grejjande hemma. Jag har fått tag på riktiga segel som vi ska testa på uteplatsen, vi hade ju en billig variant av segel förra året och det funkade ju ganska bra förutom att det gick sönder. Vi vet ju inte riktigt hur vi ska ha det där ute. Jag vet inte om jag vill ha ett tak då det är klumpigt och fult men samtidigt skönt ibland. Men egentligen är det ju inglasat som vore bäst då de svenska somrarna inte är så varma. Men det får bli segel i år i allafall, och kanske en inglasning nästa år?

Vad tycker ni vi ska göra?


Long time...

Ja nu var det länge sen, men har inte så mycket att bättre att berätta än att det vart mycket jobb. Men nu är jag i ED och snart bär det iväg på spadag/natt på Strömstad spa och Resort med bästaste tjejerna. Vi är 10 st och har fått två sviter så det ska bli skitkul verkligen! Vi ska fika, mysa, relaxa, äta gott, dricka vin, tjöta och bara ha det underbart. Imorgon är det också lazy sundays som betyder att vi checkar ut vid 3 så vi kommer få tid för relax imorn också som sedan avslutas med brunch. Livet är bra gött ibland :)


Shit pomfritt

Det är krävande att jobba på karriären kan man ju säga! Fy f-n vad jag har att göra, och särskilt sedan jag vart borta 2 veckor. Det var det ju såklart värt men man skulle nog behöva en semester till snart :) Nu hade jag deadline igår på rapportering till styrelsen för de fyra butikernas siffror som jag sitter med och det är ju inte gjort i en handvändning direkt. Det är inlämnat nu i allafall och på måndag drar jag till Jönköping, till huvudkontoret och ska börja med mars månads avstämning samt lite annat som vi har på checklistan. Så de blir några dagar utan lilla familjen igen, snyft, men jag får överleva. Det värsta med det är att jag ska på spahelg med brudarna den helgen, vilket ska bli SKITKUL, men det blir mycket borta från mina två underbaraste den veckan. Får kompensera upp det veckan därpå kanske :)

Just nu sitter jag och jocke med var sin dator och jobbar, det är fredagsmys det, not! Men snart ska vi ta fram godiset och se på Big Brother i allafall :)

Helgen kommer nog fyllas upp, imorn kommer Martin och Helena hit på besök, sedan ska de inhandlas lite saker, en sväng på ikea kanske, sedan ska jag till Jockes kompis lillasyster Mia för en liten inredningshjälp. De hade fastnat i renoveringen och ville ha min hjälp, roligt och smickrande, så imorn ska jag dit och kolla hur de har det. Sen på kvällen blir det spelkväll hos Madde och Magnus. Söndagen kommer nog däremot bli väldigt lugn och skön, och mycket mys med lillskruttan.

Go kväll!

En morgontrött sötis ;)


RSS 2.0