Midsommarhelgen i bilder!

Nelly fick leka med kusinerna hela helgen!

 

 

Farfars sten kom upp på hans födelsedag

 

 

Nelly har spenderat största delen av helgen med att prova skor!

 

 

Två förväntansfulla rumpor väntar på att få bada ;)

 

 

Nelly och Hannah åker Bobbycar och morfar kör

 

 

Mycket grillning under helgen blev det

 

 

Och mycket solande blev det oxå i det underbara vädret!

 

 

Grebbestad, here we come! Jag och tjejerna tog en kväll i Grebbestad, Mycket kul!

 

 

Våran chaffis för kvällen

 

 

 


Uppe tidigt?

Ne tycker ni det? Klockan var bara 06,00? Det är inga konstigheter sedan en tid tillbaka, uppe tidigt som sjutton är hon ibland och jag måste ta med mig täcket ut i soffan och halvdåsa till 8 innan jag vaknat till liv. För klockan 6 är man inte vid liv det kan jag säga! Då säger jag bara tur att barnprogram och välling finns! Tänkte ju att hon kunde ta sovmorgon på självaste midsommarafton, men icke!


Min piggelin





Om några timmar åker vi ju till Ed över helgen och firar midsommar, så nu ska jag fortsätta packa!

Trevlig midsommar på er!

Nelly har vart på shoppingtur...

....på Junkyard



Jobba!

Har haft en kanonmorgon med kanonväder. Jag och Nelly har vart ute nu på morgonen, jag har solat och Nelly har sopat golvet och lite annat bus.


Snart ska jag åka och lämna lillskruttan hos Carro så att jag kan åka och jobba. Det är ju så bra att Jocke jobbar i samma hus som Carro bor så då hämtar ju han upp henne när han slutar och jag kan köra så länge jag orkar på jobbet.

Imorn är det jobb efter lunch igen och sen på torsdag är jag ledig och ska packa inför midsommarhelgen i Ed. Kommer bli en mysig helg med familjen och släkt, vännerna och förhoppningsvis fint väder. (Håller tummarna!) Eftersom farfar gick bort så kommer vi inte längre göra som traditionen att vara i strömstad utan det blir hemma hos farmor istället, eftersom farmor inte längre har kvar husvagnen där. På självaste midsommarafton är det dessutom farfars födelsedag, eller skulle ha varit. Det kommer vara en jobbig dag för farmor om jag känner henne rätt, tur att vi alla kommer att vara där med henne i alla fall!


Farfar och Nelly Midsommar 09


The worrying kind!

Just nu så känner jag mig en smula oroad. Jag vill egentligen "bo" på kontoret just nu och göra så mycket jag bara kan för att känna att jag har total koll på läget. Jag hatar att inte ha det, jag är så planerande/strukturerad av mig och just nu är allt ett stort kaos känns det som. Idag gjorde ju Åsa sista dagen med mig och både hon och jag kände ju att vi inte hunnit gå igenom allt riktigt. Idag gick den mesta tiden åt att göra lönerna så vi han inte så mycket annat. Men Åsa ska vara stand-by på telefon resten av veckan som tur är. Jag tvivlar inte på att jag kommer att fixa detta men jag gillar bara inte situationen jag är i just nu. Om några veckor kommer det säkert kännas mindre oroat. Jag längtar dit! :)

D a n c i n g O n M y O w n


Jädra tjat!

Om det där kungliga bröllopet! Kollat lite på uppståndelsen som går på 1:an och det ser ju skittrist ut så jag tänker inte ödlsa bort min lördagskväll på det i alla fall. Jag kan inte riktigt förstå att det är på riktigt som folk klär på sig konstiga klänningar med massa krimskrams på och tiaror större än de andra. Känns så omodernt och inte på riktigt, typ som det vore en gammal film eller nått. Aja, nog om det!

Jocke är på whiskeyprovning med grabbarna och jag sitter här i soffan och kollar igenom lite jobbsaker samt sneglar på tv:n. Väntar på en film som ska komma vid 10 tiden. Det gick föresten jättebra på jobbet idag, det var ju första gången jag satt helt själv och var tvungen att tänka helt själv, ha ha!  Stötte på lite problem men som jag ändå kände att jag kunde hantera vilket kändes bra, och dagen bara flög iväg! Det är så det ska vara att gå till jobbet!

Nu blir det criminal minds.

Fredagsmys ♥

Idag har jag gjort min första dag på jobbet kan man säga. Dator och skrivar och diverse tillbehör, bokföring och pärmar är på plats. Hade lite strul med anslutningar hit och dit men det ordnar sig nog på måndag. Ska bli så skönt när allt är i sin ordning och jag vet var jag har saker och sånt. Jag är sjukt laddad för detta och det ska bli sååå kul! Nellan fick vara hos Malin och det hade gått galant. De hade gått på stan, tittat och lekt med kooj (skor), Nellans nya ord som hon säger var och varannan mening. Vart i lekparken och busat så Nellan var ganska så trött när vi kom hem :)

Nu står min man i köket och tillagar porterstek till oss, Nellan sover och nu ska vi bara mysa!

Trevlig helg på er!

Nellan med mammas kooj :)


Underbara dag! ♥

Man kan ju inte annat än gilla en dag som denna. Solen har skint hela dagen och vi har bara vart hemma utan att ha några planer. Vi började dagen med att gå ut så fort solen syntes till, Nelly hade fortfarande pyjamas, och vi bara slappa, lekte och solade. Sen var det dags för Nellans sovtime och jag fick sola mig i några timmar, underbart!

Sen när Jocke kom hem åt vi middag och sen tog vi en promenad och köpte glass och lekte i lekparken där borta. Nelly åkte rutschkana helt själv och hon var jätteduktig på att försiktigt klättra upp och sen höll vi henne i handen när hon åkte, men sista gången lät vi henne ta sig ner själv, watch: 


 

Min underbaraste underbara! Hon mår trots tänderna väldigt bra faktiskt. Lite kinkig ibland och första natten blev som jag trodde en skitnatt men det börjar nog ordna upp sig. Imorn ska jag ju jobba eftersom kontoret flyttas hit, spännande! :) Så Nelly ska spendera dagen med Malin, de skulle antgaligen dra till Maribergsskogen och se på grisarna. Blir nog en rolig dag för skruttan, kommer väl somna som en stock efter en hel dags lek med Malin :)

 

Nu blir det duschen!


Hata tänder!

Det har aldrig varit så uppenbart som nu att Nelly får tänder. Imorse började ena näsborren rinna som en flod utan "sjuktecken" på Nelly, första tecknet. Då sover hon ju lite oroligt eftersom näsan tättnar igen, tecken nr 2! Sen avslutade hon dagen med världens lösaste bajs och där kom 3:e tecknet. Hon la sig som vanligt nu ikväll men har redan gnytt ett par gånger, och kommer nog vakna till några gånger under natten, stackars min lilla älskling. Jag HATAR verkligen när hon blir snorig, tycker så synd om henne. Det är kindtänderna som kommer, en kom förra veckan och nu en till då. Är inte så van med att hon är sjuk/dålig/snorig så man glömmer lite att det kan ske, och så blir man så uppgiven när det händer. Man vet ju hur kommande dagar kommer att vara, feber, snor och klängigt barn. Tur att jag är ledig nu då fram tills fredag, så vi kan ägna oss åt att göra som Nelly vill några dagar och kanske hålla uppe humöret. :) Och roliga saker i Nellans liv är just nu:

- Äta själv! Och hon är riktigt duktig faktiskt!
- Springa fritt ute! Det skulle hon nog kunna göra tills hon somna stående.
- Läsa bok!
- Se på barnprogram med hög volym och med mig brevid, gärna fastkopplad med armen!
- Bli jagad! En klassiker som håller i sig.
- klättra upp på möbler!


Så det kommer väl bli några riktigt lösa dagar med lite måsten och mycket lek!



Student, jobb och fikabesök!

Nu var det några dagar sen. Mina dagar har vart fullproppade med roliga saker. Har ju varit i Ed och firat lillebrors student, haft tjejmys hos marika, kalas, sen hem igen och fick besök av Jockes faster och farmor.

Nyblivna studenten





Och igår gjorde jag sista dagen i Örebro och jag är totalt fullproppad med saker som jag ska kunna!! På fredag flyttas kontoret hit och från och med då är det mitt jobb. Känns fortfarande helt galet men jag tror på mig själv och hoppas det kommer gå bra! Medan jag var i Örebro var Nelly hemma med Jocke, de klippte gräset och bakade barkis, vilka älsklingar jag har! ;) Puss på er








Nu väntar jag på fikabesök. Carro coh Malin kommer hit en sväng!

För han har tagit studenten!

Lillebror tar studenten idag! Så snart ska vi dra oss mot Bengtsfors och fira detta! Sen blir det en helg i ED. Mys med tjejerna ikväll och studentkalas imorgon. Han fick föresten körkort igår oxå, gött för han :)

Grattis Lillebror


Lättirriterad!

Dagen började bra med morgonmys med Nellan men sen blev hon grinig och jag med! Irriterar mig på vad folk gör och vad de inte gör och på folk i allmänt! Altså har jag vart på ganska dåligt humör idag. Vart hemma hela dagen förutom en tur till ikea som jag kutade igenom med en konstant gnällig unge. Men jag han få med mig det jag skulle i allafall. Nelly har föresten fått en kindtand, men orkar inte skylla hennes dåliga humör idag på det, men bara så ni vet så har hon fått det! :)

Nu har jag tagit en lång dusch och nu blir det soffan resten av kvällen med världens dyraste godis, bigaråer, mums va gott det är, men shit va dyrt!! Fult namn, låter som någon variant av byrå, en bigarå!?

Imorn ringer klockan 06.15 och upp för att åter igen köra den långa, tråkiga vägen till Örebro, men jag är laddad ändå. Måste ju ta in allt jag bara kan just nu!

Go kväll!


Alejandro

Var känner jag igen den här låten från? Låter den inte lik någon annan låt??



H & M

Denna underbara långklänning har hamnat i min garderob


 

Och dessa skjorts med, älskar dom!

 



Morgonmys!

Jag och Nelly sitter under täcket i soffan och myser framför barnkanalen. Nelly sitter helt paralyserad framför tv:n och har samtidigt gjort en armkrok med mig så att jag ska sitta kvar, hon är smart så! Hennes lilla hand som ligger på min arm och som följer med när jag ska skriva här, myyyyys!

Igår blev det mys på stan med Malin, Lina och Emma. Lina bjöd mig och Malin på födelsedagskäk och vin på tempel för att vi fyllt år, snällt av henne :) Så kul att vi hann ses en kväll eftersom hon åkte tillbaka tidigt i morse. Men snart ska jag och Malin åka till Stockholm och hälsa på henne, längtar, jag ska altså vara själv 1 hel helg med mina tjejer, kommer bli underbart!

Idag ska vi inte pyssla med så mycket tror jag, fixa klart Martins studentpresent, få upp lite tavlor i Nellys rum. Skulle behöva till Ikea men jag vet inte om jag orkar det själv. Nelly är ju känd med det stället efter otaliga besök så där vet hon att det är kul att springa runt och då hinner jag inte kolla på det jag ska göra. Och sitta i kundvagnen igenom hela Ikea, det kan jag glömma! Ska nog kolla vad Sofia ska pyssla med idag, hon kanske vill hänga på?

Imorn blir det Örebro igen och på fredag drar jag mot Bengtsfors och brors student!

Hej så länge!

Bjuder på en sommarbild i det tråkiga vädret



Shoeaddict!

Altså nu har det börjat gå överstyr med Nellys skofetisch....hon ska hela tiden ha skor på sig, och det spelar ingen roll om det är hennes eller någon annans. Sina egna är lite svåra att få på men EN stövel brukar gå bra så det brukar hon gå runt med. Hon blir sur om man tar av henne den och hon blir ännu surare när hon inte får på sig skon som hon tänkt, då får man passa sig för då kommer diverse svordommar, skrik och skokastande! Men får hon på sig den så blir hon GLAD!

 

 

 

 


Det är fullt!

Mitt huvud är fullt nu! Jag har spenderat dagen i örebro framför datorn, konteringar, verifikat, fakturor, avstämningar and so on! Börjar känna mig lite stressad...nu är det inte långt kvar och eftersom vi ska flytta kontoret till Karlstad nästa fredag så kommer jag mer eller mindre börja mitt jobb redan innan midsommar eftersom då är ju kontoret hos mig. Men det får lösas på nått sätt, vi har ju lagt upp det så att nu under sommaren så får jag jobba lite som jag vill bara jobbet blir gjort och det ska räcka med att jag jobbar några dagar i veckan under sommaren. Jag får väl ta med mig nellan och en back med leksaker och stänga in oss på kontoret om det behövs, sen kan jag ju skicka ut Nellan till hennes favorit Mohammed på jobbet så kan de leka lite :)  Det ordnar sig! Men lite stressad känner man sig ju över den korta inlärningen, har ju bara vart där 3 gånger och ska dit på torsdag igen och sen blir det nog 2 dagar till eller 3 sen ska jag klara detta själv?? Scary!

Helgen har vart bra föresten, grillkväll på fredagen, jobb på lördagen, städat mitt nya kontor, mys hemma på kvällen, söndagen gick åt att grejja hemma. var ju ledig och det fick jag veta först på lördan. Vi monterade våran nya sänggavel, blev kanon faktiskt! Så nu har vi lagt ut den andra på blocket och antagligen är den redan såld, gött! Älska blocket! I lördags kväll la vi ut ett skoskåp och 5 minuter senare var det sålt, och hämtat morgonen därpå, det gillar vi! Eftersom det betyder in med nytt ;)

Imorgon kväll kommer Lina en snabbis så då blir det käk på uteservering och en massa tjat, mysigt! Men först blir det lunch med Sofia och Sandra på stan imorn och lite kik i affärer.

Go kväll!

Vår nya sänggavel Hagalund från EM



Helg!

Och jag ska jobba, dålig tajming med tanke på vädret! Men nu har jag ju i alla fall fått mig 2 toppendagar i solen. Igår satt ju jag och Malin här ute och gottade oss hela dagen och sen blev det käk med mina hjärtan i hamnen med en lite för rastlös och trött Nellan. Idag har vi spenderat dagen hos Sofia. Sigge var på dagis så Nellan lekte och badade i poolen själv. Det bjöds på lunch och vi hade det allmänt gott. Nu har jag precis kommit hem, vart och handlat inför kvällens grillpartaj. Det är Jennifer, Sebastian, Roger och Jenny med barn, Johan Och Robin som kommer hit. Supertrevligt!

Trevlig helg!

Sötaste badtjejen!



Det är ingen vanlig dag...

....för det är min födelsedag! :) Känns ju inte att man fyller år direkt och Nelly verkar inte direkt förstå att man ska vara snäll mot mamma när hon fyller år. Hon kom till vår säng vid 3 inatt och har sen dess legat på mig, suttit på mig, röjt runt i hela sängen, och efter otaliga försök att få henne att sova så sket jag i henne och lät henne rumla runt. Tillslut somna hon utslagen i våran fotände. Men vi drog oss till 9 i alla fall så det var skönt! Fick ju paket innan Jocke gick till jobbet och jag blev jätteglad :) Det blev detta:

The Deep Ceremony - en ceremoni som stimulerar alla sinnen
(60 minuter)
En omsorgsfull applicering av en renande cleansing oil för hårbotten som följs av hårbottensmassage och schamponering med noga utvalt shampo. Shu Uemuras unika depsea treatment och oil absolu appliceras och masseras in genom en hårfibermassage. Ceremonin avslutas med en övre kroppsmassage.

Avslutas med föning.



Längtar ihjäl mig tills jag ska göra detta! Nu väntar jag på Carro och Malin som ska komma hit och fika i solen. Sen ska jag och Malin vara här och sola hela dagen och bara gotta oss! Sen ikväll ska nog jag och Jocke ut och käka, myyyys!

Hade en kanonkväll med tjejerna igår föresten. Vi hade spakväll på Malins balkong, gjorde pedikyr, åt tacos och jättegod efterrätt och satt och tjötade, och fick paket, jättemysigt!


 

 

 


A True Lovestory Never Ends!

 

Väggord i Nellys rum



RSS 2.0