Äntligen!

Nu har jag varit på specialistmödravården och kollat allt man kan kolla, både ultraljud, blodprov, han tittade på såret och kände på brösten. Det slutade med att jag fick pencilin mot min feber, men det var ingen jättetydlig infektion eftersom jag inte har ont i såret, inte ont när jag går mm. De proverna jag tog visade ju på nått men han menade att det är inte helt ovanligt efter en förlossning, så vi får väl se hur det går. Han sa att jag skulle vara bra till helgen annars ville de ha tillbaka mig, och det vill jag inte, har inte tid å vara hängig hela tiden, har ju en liten tjej att ta hand om! =( Hoppas Hoppas att pencilinet tar nu!

Annars i vårat lilla familjeliv, lillan har en dålig ovana, och så fort vi tar av henne blöjjan så kissar hon ner hela sig och den tröjan hon har på sig, det slår aldrig fel nu heller! =) Vi försöker finta henne och öppna blöjjan men han den liggandes beredd men då väntar hon tills vi tar bort den, smart liten tjej vettu! =) Och IDAG då tog hon priset, Jocke bytte på henne och skulle bara blöta några tvättservetter när hon nyser till och sprutar bajs typ 1,5 meter ut i badrummet, ha ha, tur för Jocke att han inte stog där =) Hon räddade dock den vita badrumsmattan som låg på mitten av golvet, duktig flicka!

Annars händer inte mycket idag,ska försöka göra minsta möjliga, bara försöka bli bättre bara så att man är frisk till helgen när vi ska åka till ed. Blir ju lite besökanden då och då vill man ju vara på topp! Ska ju träffa lille Alfons oxå, ska bli sååå kul att se han, han är ju redan 3 veckor gammal, tiden går fort! Längtar tills jag mår helt prima och kan gå ut och gå å sånt, de är ju sol ute idag, helt underbart ju, hoppas den är här för att stanna.

Föresten, vi var ju på BVC i fredag när lillan var exakt 1 vecka gammal, och hon hade redan växt 2,4 cm....helt stört ju...och sen hade gon gått upp från 3220 till 3300, ska dit igen på fredag och jag tror hon har gått upp massa mer nu, känns på henne! Ska bli spännande att se! Nu blir det lite tv tittande med min lilla tjej!

Bye Bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0