Törstig eller!

Jag håller på att gå åt av törstighet....har konstant en flaska med vatten i handen och kan inte få nog, och det blir bara värre och värre! Hur ska det här sluta...? Dricker väl ca 10 st 33 cl flaskor med vatten, vilket är ca 3,3 liter!

Igår började jag ju med penecilinet och var ju jätteglad för att äntligen bli av med febern....men det slutade med att lillan inte tyckte om penecilinet och fick magknip till tusen och ville äta HELA tiden, det går ju inte, hon sov typ ingenting, tillslut öppnade vi en ersättningstetra och gav henne istället och då sov hon som en stock hela natten med ett avbrott för mat bara. Vi som hade ringt hit Jockes mamma för avlastning, det var ju första gången hon var sådan och med min hängighet så behövde jag sömn! Så Gunilla satt och vakade över henne medan jag å Jocke sov. Det var helt underbart att få ihophängande sömn, kan vara en bidragande faktor till att jag faktiskt mår bättre idag. Vågar inte ge henne mat från mig nu så jag får pumpa och slänga de här 7 dagarna som jag äter. De ringde från specialistmödravården igår oxå och sa att sänkan var rejält förhöjd så jag ska tillbaka imorn och kolla så att det inte blir värre....hoppas inte!

Idag har vi vart ute å åkt lite bil, kände att jag var tvungen att komma ut en sväng trots mitt mående, vi åkte förbi jobbet och visade upp vår lilla tjej, och imorn ska vi förbi Jockes jobb en sväng. Imorn ska vi även mäta och väga skruttan en snabbis, fick avstå föräldragruppen kände jag, det var ju bara introduktion med prat om förlossning, så bättre jag vilar och blir frisk!

Mina älsklingar  <3


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hoppas du blir bättre snart :)

2009-04-02 @ 15:23:34
URL: http://jkrook.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0