Veckan..

....har gått fort. Redan fredag imorn, långfredag oxå! Vi har inte gjort så mycket i veckan, känns som jag har spenderat väldigt mycket tid på provtagningen på sjukhuset samt specialistmödravården. Var där senast idag men nu sa de att jag kunde äta klart mitt pencilin och sen sluta för värdena blir bättre och bättre, vilket känns skönt! Så sista dagen är imorgon, sen kanske allt går tillbaka till det normala. Har ju börjat ge henne bröstmjölk igen och hon reagerar ju på det men det får gå så länge de är såpass lindringt som det är, är ju bara högst 2 dagar kvar sen borde de inte finnas nått pencilin i mjölken.

I tisdags kom ju våren till stan, helt underbart! Jag och Carita tog med oss lillskruttan och promenerade in till stan, köpte en iste och satte oss ute i solen, så varmt och skönt, dags för alla uteserveringar att komma fram nu. De få som var framme var ju proppfulla! Sen träffade vi på Cissi och Alfons som var i stan på besök, bestämde en promenad igår, onsdag, men vädret igår var ju inte det bästa så det blev fika hemma i Carros lägenhet istället (utan Carro som jobbade, men kom senare).

Idag är det skärstorsdag och vi ska på påskmat hos Jockes Farmor, gott att slippa laga mat idag, har lite idetorka på maträtter just nu. Får rappa på om jag ska hinna göra nått vettigt innan hon vaknar!

Bye Bye!

Ps. Hon har antagligen fått ett namn nu oxå, Nelly!


     

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0