Helgen!

Nu är denna helgen snart slut, skönt att ha en veckas ledigt kvar tilsammans! Denna helgen har varit kanon, härligt med lite fint väder. Vi hade Jockes pappas och fru:s hus denna helgen och det passade ju fint i det fina vädret eftersom de har en pool och det finns skugga till Nelly. Daniel, Robin, Johan och Maria kom dit oxå så vi sola, bada, grilla och drack lite vin, mycket trevligt!

Har glömt att säga att vi har tittat på ett hus som budgivningen börjar på imorgon och vi är jättespända inför den. Vi båda har fastnat för detta huset och hoppas verkligen att det blir vårt! Det pirrar lite i magen idag =) Uppdaterar er på hur det går om några dagar.

Idag har jag och Nelly fikat med Carita som va i stan på snabbvisit, så kul att se henne, det var verkligen evigheter sen. Hoppas hon börjar komma hit lite oftare nu! Efter fikan åkte vi ut till Jockes farmor i deras sommarstuga för de andra skulle plocka kantareller och de fick tag på endel. Så just nu sitter Jocke och rensar, kul för han att han fick nått att göra =) Själv ska jag bara slappa i soffan resten av kvällen!

Carita och Nelly



Nelly och kantarellerna








Robin och Nelly slappar





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0