Anna Anka

Altså, hon är ju inte helt 100. Samtidigt som man tycker hon är dum i huvudet så kan man ju inte låta bli att skratta åt henne, hon är ju så rolig med allt hon säger. Tittar på henns program nu och hon pratar nu skit om Anna Skipper, om att hon blonderar håret mm, men hon säger några sekunder senare att hon oxå gör det..?? Nyss sa hon att brown is out och att hon hellre tappar håret än blir brunhårig, ha ha :) Aja, rolig kvinna de där!

Idag har de inte gått i många knop, har inte gjort så mycket, körde Jennifer till jobbet, gjorde nya snickers och nu har vi vart hos Urban och Aggie resten av kvällen. Kom precis hem. Skulle ha gått på Luftslottet som sprängdes men när vi skulle lämna Nellan hos Urban så var klockan så mycket att vi inte hann, vi var lite tidsoptimistiska, tråkigt! Ville verkligen gå på den! Och nu finns de ingen mer chans, har fullt med planer för veckan.

Måndag: Gå på stan och fixa lite saker. Jocke ska ut på ölkväll
tisdag: Lina kommer och ska sova över, mys! Glöggkväll med tjejerna!
onsdag: "julafton" med familjen Krook med allt vad de innebär...julmat, klappar, mys mm
torsdag: Julafton och vi drar till Ed.
fredag: Juldagen och mys med tjejerna där hemma.


Nu ska vi se den sista Falkfilmen, trots att jag störde ihjäl mig på den förra och de andra med i o för sig men måste ju se klart de nu så är de gjort. Men de är sjukt dåligt skådespeleri!

Hej hej!


Puss



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0