Bara mys..

....blir det ikväll. Har ju varit ledig idag och vi har vart ute och fixat lite grejjer till lillan: badbalja, badtermometer, bröstpump, liten "dingel" till vagnen, huvudkudde mm. Det var oxå i stort va vi va ute efter så nu är det inte så mycket kvar...bara sån där plastad frotte till sängen...det ska vi ordna på ikea imorn. Det som saknas för övrigt sen är sånt som vi inte hittar....typ nån mobil till sängen...finns ju bara tummen, mumintrollen och sånna där tråkiga och fula! Men man kanske inte måste ha en sån...? Tycker att det över lag finns dåligt med söta, rosa tjejsaker, det tycker vi inte om! Därför köpte vi såklart en rosa badbalja....vår lilla tjej kommer vara så tjejig.. ha ha :) Men ändå inte...hon kommer ha mycket blått, brunt å sånt där med, och Jocke kommer göra allt i sin makt för att grabba till henne om jag känner han rätt!

Håller just nu på att tvätta lite...har för första gången tvättat lite bebiskläder....det kändes ju helt stört! Såååå små så de nästan inte hängde kvar på linan i torkrummet! Känns så mysigt att pilla med sånt där :) Men man längtar ju desto mer man grejjar med sånna saker.

Snart ska vi laga lite go mat och se på twilight, har ju hört att den ska vara så bra, får se om jag oxå tycker det! Sen blir det ett litet bad oxå....finns ju inget skönare....men det börjar bli lite trångt för oss båda ( eller oss tre) men det funkar än :)

Imorgon fyller Hannah (min brorsdotter) 1 år! Hon är så go...hade väldigt gärna vart hos dom imorgon men de bor ju i Bergen (Norge) och det är en bit bort. Mamma å pappa flög dit i torsdags och kommer nog hem på måndag igen tror jag. Hade vart så kul att se deras nya hus oxå, men det får bli en annan gång tyvärr!

Nu blir det lite matlagning!

*MYS*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0