Bullar och bokföring

Har precis bakat bullar! Det var nog flera år sedan vi har gjort det...det är ju gott som bara den och skönt att ha nått i frysen, annat än bara mat. Sötsuget kommer ju ibland :)


                                                               

Annars har det inte hänt så mycket idag..bara slöat...men det ska man ju oxå göra ibland, även om det tar emot lite! Jag ringde till Mattias förut för att prata och säga grattis till födelsedagsbarnet men det var ju inte så lätt, fick inte så mycket gensvar :) Sen tog vi tag i Jockes bokföring...har ju avecklat företaget nu och har ju inte använt det så ofta detta året men det måste ju göras bokslut, momsrapporter och sånt där...Det var ju lite kvitton och sånt vi inte hade bokfört så det var ju lite å göra, men nu återstår bara bokslutet....skönt, sen är det ur världen! Men det har ju varit lärorikt...man vet ju lite mer till en annan gång om man skulle starta nått nån gång, det är bara det att det har vart lite jobbigt moment nu när han inte direkt har använt företaget, då har det bara blivit extrajobb! Tänk om man kunde bli lite rik och starta en inredningsbutik med massa unika, speciella, snygga, coola grejjer som inte alla andra butiker oxå har....??? Fan va kul det hade varit...men men....bara drömmar!


Ser just nu på en film på 5:an, a guy thing, såå pinsam och jobbig...allt går fel för han! Det blev föresten inget twilight igår...det var en så dålig inspelning så vi sket i den, såg på italian job istället som gick på tv:n, det är ju asbra så det gjorde ju inget. Tog även hem Changeling som vi tänkte se ikväll. Vill inte att denna dagen ska ta slut...vill va ledig lite till, är inte så sugen på att jobba imorn...är ledig på fredag nästa gång..långt dit! Sen jobbar jag hela helgen efter det oxå....Våra scheman har verkligen en pissvecka och en skön vecka.. ena veckan jobbar vi bara 4 dagar och nästa jobbar vi 6 dagar. Men bara 3 veckor kvar nu...:) Ska bli underbart när jag får va hemma och pyssla den sista tiden, då vet man att det inte är så långt kvar heller! Ne nu ska jag fortsätta se på filmen.

Go Kväll!

Kommentarer
Postat av: Josefine

Man kanske skulle komma och hälsa på er veckan.. ;D

2009-01-25 @ 21:12:08
Postat av: Marina

Ja det tycker jag :)

2009-01-26 @ 20:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0