Söndag!

Och jag ska jobba! Äter just nu min dagliga dos gröt och lyssnar på Jockes snarkningar från sovrummet! Så fort han har druckit alkohol så är han kungen av snarkningar! =) Vi var hos Johan och Maria igår, Robin och Daniel och 2 kompisar till Maria va oxå där, det dracks såklart lite, och vi satt och tjötade, det var trevligt! Det blir endel skrattattacker i deras sällskap, det är kul! =)

Som sagt, idag ska man jobba igen då...igår var det ju ingen som förstog att vi hade ändrat öppettider till 16 iaf...konstigt när det står 17 på huset och på ingången! Kanske ska ändra det när man ändrar öppettider!? Får nog skriva en stor lapp idag...igår kom man ju inte iväg förrän halv 5 och då var det fortfarande en inne, men Carina tog det så jag drog. Inte kundens fel men man stör sig ju lite när man skulle slutat 16. Får hoppas det blir bättre idag, både på kunder och stängning...igår va det trögt...alla bara kollade och ingen behövde nån hjälp.

Ikväll blir det nog bara mys framför tv:n med en bra film...Jocke har laddat hem nån, komme inte ihåg va den heter. Ska bli skönt att bara slappa!

Nu bär det av mot jobbet!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0