Lägenheten såld och Ed hela veckan!

Ja då var man i Ed då. Kom i tisdags morgon och ska va här tills på söndag antagligen. Vi passar huset och det är tomt hela nästa vecka oxå så vi åker nog en sväng nästa vecka oxå kanske. Pappa har ju båten i stora lee så vi hade tänkt oss ut med den, lite vattenskidor och sola kanske, om vädret tillåter..? Imorgon kommer Johan, Maria och Robin hit oxå för att joina oss och på lördag tänkte vi dra till Grebbestad och käka lite mat och strosa. Idag ska vi i alla fall till Smögen och hänga, hoppas vi får lite sol!

Lägenhetsförsäljningen är klar oxå, det var ett pensionnärpar som köpte den och det slutade på 1165 0000 kr så det var inte dåligt! :) Skönt att det är påskrivet och klart nu så det är bara att vänta på flytten som vi antagligen ska hyra in flytthjälp till. Har flyttat så mycket och det är sååå boring! Hoppas bara vi hittar ett hus snart så vi slipper att bo i lägenheten så länge!

Nu ska vi göra oss i ordning!

Lite bilder från Ed











Kommentarer
Postat av: Martina

va faan?? TÄNK om man kunde få såna pengar för lägenheter i ed! :) Grattis till miljonärerna då!

2009-07-16 @ 18:36:41
URL: http://larinaldo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Smart att skriva att dina föräldrars hus är tomt hela nästa vecka också och att ni KANSKE (!?) åker upp en sväng då. Varsegod tjuvar - ta för er!

2009-07-17 @ 11:32:50
Postat av: marina

Anonym: Jo, bara att vi är här + lillebror + katt + kattvakt i omgångar så varsegod tjuvar! :) Hade jag vetat att du tog så illa upp så hade jag skrivet att det står föräldrafritt i en vecka till, bättre?



Martina: Ha ha, det blev lite fel där ja! :)

2009-07-19 @ 00:40:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0