Stockholm dag 2

Idag har vi vart på stan och kollat läget. Började med en fika i gamla stan och hade tänkt åka ut till Djurgårn och gå på skansen och grönan men valde att ta det imorgon...smart val av oss med tanke på väderprognosen för imorgon...skyfall!! Men men vi får se vad vi hittar på? Efter gamla stan gick vi förbi slottet och hamnade på högvakten med miljoner andra turister så det var ju omöjligt att se nått. Sen drog vi oss in till stan och kollade i affärer. Köpte INGENTING, de ni, det var nog första gången! Hittar nog nått imorgon så jag behöver nog inte oroa mig :) Nelly fick föresten en liten jättesöt rosa pyjamas med vita moln på, sött ska söt ha!

Nelly sitter just nu vaken med oss i soffan efter ett sovförsök. Hon har de senaste dagarna somnat för natten och sen vaknat efter en halvtimme och vart hysterisk typ men ändå sovande, typ mardrömsaktigt, och somnat igen bara man gått dit och gett henne nappen. Det har vart precis likadant i flera dagar, men idag vakna hon efter en stund igen så vi tog upp henne, men hon somnar nog snart igen, hon för trött för sig själv egentligen, hon  vet bara inte om det. Annars då i Nellys vardag och utveckling så har hon blivit stora tjejen. Hon sitter i sin tripp trapp stol, snurrar från rygg till mage som hon aldrig gjort nått annat, det började hon ju tidigt med men nu gör hon det ofta och snabbt går det. Hon får nu oxå tag i båda sina fötter och kan till och med stoppa in stortån i munnen (fräscht :))  Hon jollrar och låter och är för det mesta glad och skrattar hela tiden. Hon brukar charma de flesta :) Vår granne hemma är typ 85 år gammal och säger alltid att Nelly är det sötaste hon har sett, och häromdagen knackade hon på och lämnade en present till Nelly. Hon hade precis fått barnbarns barn men han va inte så söt.....men det va Nelly sa hon. Så söt den damen....det va i allafall en sån där Elsa Beskow Blomsterbarna servis i paketet....Tack Ingeborg!

Nu började det regna precis som det förutspåddes...skit....men vi får göra det bästa av situationen imorn. Förslag på vad man gör i Stockholm en regning dag tar jag gärna emot. Nu blir det film, vin och choklad.

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0