The secret...

Ha ha, har ju förstorat den här hemligheten lite, men det är väl alla bloggares rätt att göra sina läsare nyfikna. Men nu är det klart i alla fall:

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/448416

Vi ska altså sälja våran lägenhet har vi bestämt oss för, och köpa hus. Vi har dock inte hittat nått hus än men vi har en hyres i viken att flytta in i så länge, så kan vi leta hus i lugn och ro. Vi trivs ju kanon här egentligen, men bestämde nämligen detta nu för att bostadsmarknaden är så bra nu och folk bjuder ju hej vilt när räntorna är så låga. Så med den vinsten vi förväntas få så kan vi betala av resten på bilen och sen lägga handpenning på huset. Det ligger en likadan lägenhet som vi har ute på hemnet men som inte är i ordning, för 1,2 miljoner, så våra förhoppningar är stora på att våran borde säljas för ganska mycket den med eftersom våran ändå har helkaklat badrum och hyfsat nytt kök som den andra inte har! Ska bli spännande att se hur det går =) Visningarna börjar den 15:e juni. Skulle ingen vara intresserad så är ju ingen skada skedd, det kostar oss ju inget i så fall.

Igår va vi ju ute och käkade på Pitchers med Malin & Magnus, Madde & Magnus, Cissi & Carro och Johan. Det var mycket trevligt, god mat och gott med vin! Så skönt att bara få va, äta i lugn och ro och det bästa av allt, vinet!! Nelly var ju hos sin farmor och när vi kom dit sov hon och hade gjort ett tag. Vi satte henne i bilstolen och åkte hem och la henne i sängen och hon fortsatte sova...helt otroligt, trodde ju att hon skulle vakna å vilja ha mat men det gjorde hon inte, så jag och Jocke tog ett varmt bad, helt underbart, det var första badet vi gjorde tillsammans sen Nelly föddes och fler lär det bli.

Va föresten och vägde lillskruttan idag, 4810 g, så denna gången hade hon gått upp mycket. Hon har ju krypit i snigelfart  vikten innan och brukar gå upp ca 100 g i veckan men nu drog hon vill med 280 g. Hon är ju ingen tjockis direkt, men hon följer sin kurva säger dom så jag får väl lita på det, och hon verkar ju mulla till sig nu om hon fortsätter gå upp i den här takten. 'Men hon måste ju nästan bränna lite fett oxå så som hon håller på, vänder sig om, sparkar med benen och ska ju bara stå upp nu. Hon är helt omöjlig att hålla nu för tiden för hon ska bara sitta upp eller stå, inte ligga ner i knät. Trodde faktiskt att den där riktiga bebistiden skulle vara längre än den gjorde, altså då de tycker om att ligga i famnen på en, men icke! Men hon är såååå go nu så det gör ingenting =) Hon har redan lagt sig för natten så jag ska passa på och grejja lite sen slappa i soffan!

PUSS & KRAM

Så söööt! Vill bara käka upp henne :)



Jag, Carro och Johan på Pitchers



Kommentarer
Postat av: Marita

Vilken fin lgh ni har.. och den vill du/ni flytta ifrån??? jajaa.. hoppas ni får bra för den.

2009-06-05 @ 09:16:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0