Nåt positivt i det tråkiga!

Fick tillbaka massa pengar på skatten, wihoo =) Hade inte trott att jag skulle få betala ioförsig, men nån gång kommer ja väl få bakslag, det har inte hänt än men! Skönt med lite extra pengar till sommaren! Annars är det som vanligt här, fryser och svettas om vart annat, men förmiddagarna känner jag mig bra...lite mysko...eftermiddagar, kvällar och nätter är det som värst. Men nu tar jag tabletter kontinuerligt så att jag ska känna minsta möjliga. Vi ska åka till specialistmödravården sen och kolla upp snittet, nånting är det ju som händer, 3 feberdagen idag! Det konstiga är att mjölken har stannat till lite i ena bröstet, men jag har inte ont och känner inga knölar...kan det vara mölkstockning ändå, eller är det bara att mjölken påverkas av att jag har feber...? Nån expert som läser? =)

Idag har lillan, (kanske Filippa, måste känna lite på det) fått bada, efter att hon kissat på sig själv. Annars har vi inte gjort så mycket. Vi väntar nu på att Jocke ska komma hem, sen så blir det käk, sen tv och mys resten av kvällen!

Hej Hej!

Kommentarer
Postat av: Karin Jonsson

Drick lättöl om du känner att mjölken sinar, flera i mammagruppen tyckte det funkade utmärkt. Jag fick oxå rådet på BVC men det var ju lite för sent då..

Kraam

2009-03-31 @ 17:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0