fredagsmys!

Nu har jag och Nelly badat och gjort oss fredagsfina, rakat benen och lekt med badankorna :) Ikväll kommer Lina och då blir de en kvällsfika med henne, Emma och Malin, och sen blir det mys med Jocke senare ikväll. Kändisdjungeln startar väl idag tror jag så det kanske blir det och en film eller nått samt lite godis såklart.

Idag har jag, Sofia och Sandra gått på en promenad till köpbarnvagn och köpt en vällingdoserare.  Nelly har ju inte börjat med välling än men tänkte börja på kvällen snart kanske. Men den doseraren är så bra om man ska bort eller ut. Vi tittade även på bilbarnstol, vad man ska ha. Det kändes som det bara fanns en att välja på, den där Be safe izi kids har väl vunnit alla tester och ska va den säkraste och så vidare och de andra verkade ju ha lite brister. Men den va ju inte billig, minst 3300 kr beroende på lite olika saker som klädsel mm. Mamma och pappa ska ju bidra lite så får väl var det slutar för oss.

Så här ser den ut i rosa



Efter det gick vi i allafall till Nöjesfabriken och åt lunchbuffe som alltid avslutas med mjukglass till efterätt. Ingen billig lunch men det är ju mycket att välja på, alltid en fiskrätt och en kött och en till och salladsbuffe och sen då mjukglass till efterätt, så där satt vi och gottade oss ett bra tag. Sen blev det in till stan och kikade en kortis och sen hem.

Nu ska vi slappa lite men Trevlig Helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0