Tjolahopp!

Håller på och packar lite lätt, är ju bara några dagar kvar nu, på fredag får vi nog nyckeln och börjar lite smått, men skulle tro att vi kör flytten på söndag. På lördag ska vi ju hoppa fallskärm *nervös*. Men det känns som det kommer bli en ganska bra organiserad flytt och det känns skönt. Och att vi inte ska packa upp allt underlättar ju lite.

Igår va de babysim igen och denna gången följde Carro med oss. Nelly dök ett par gånger till, men hon ser lika skräckslagen och förvånad varje gång hon kommer upp över ytan, sötisen!

Carro och Nelly

 

Idag ska jag och Sofia ta en sväng till Ikea och kika lite, köpa lite flyttlådor kanske och sen blir det nog lunch där. Sen blir lite mer packa som gäller. Imorgon kommer brudarna från Ed, i alla fall Marika och Ingrid med några av barnen, ska bli jättekul att de kommer å hälsa på oss :) Så då blir det lite fika, stan och lite lekpark :)

 

Försökte ta kort på Nellys tänder efter önskemål, det var inte de lättaste men här syns de lite i alla fall ;) Nu ska jag gör mig iordning.

 

 


Kommentarer
Postat av: Henny

Hon är ett riktigt charmtroll ;)

2009-09-22 @ 09:47:52
URL: http://hennys.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0