Oj oj oj!

Vad mycket jag har att göra! Denna veckan har flugit förbi förbi utan att jag kunnat tänka efter. Jobbet är totalt kaos nu med alla omstruktureringar, men man får trösta sig med att det blir bra när det är klart. Ska förklara en annan dag, orkar verkligen inte dra det nu.

Nu är det i allafall helg och det känns såååå skönt! Har nog aldrig gillat helgen så mycket som idag! Här hemma är det fullt pyssel på gång, städande, julskinkan är i ugnen, Jocke lagar middag, Nelly ser på Pingu och jag bloggar :) Sen är det idolfinalen och efter det blir det nog att stensomna till en film.

Imorn får vi finbesök av mamma, pappa och farmor som ska va här tills på söndag, ska bli trevligt! Det blir lite julklappshandlande, mys och sånt. Det är redan 3:e advent på söndag, mysigt att ha familjen här på adventsfrukost.

Var föresten på vårt första föräldramöte på dagis, och det var kul! Kul att få höra vad hon gör om dagarna och allt sånt. Hur de uppfattar henne osv, svårt att veta hur hon beter sig på dagis eftersom vi inte är där, men det var så bra så. De sa att hon var ett lättsamt barn, glad, bryr sig om sina kompisar, tröstar om det behövs!? :) Men som sagt en liten retsticka, men det visste vi ju. Hon är riktigt bra på psykologiskt retande, tar en sak från någon och sedan viftar den framför näsan på den personen. Fult som bara den, men men, hon är ju bara barnet. Sen så tyckte de att hon var väldigt duktig på att prata för sin ålder, hon kan ju som sagt säga vad alla barnen heter, och på morgon när de har morgonstund så brukar de ha ett kort på en person och sedan säga ledtrådar så att de ska gissa vem som är på kortet, tex den har en storebror som heter Nils, och då brukar Nelly som är minst kunna det där, och de sa de var helt sjukt att hon har koll på all människor i hennes närvaro. Men det är ju också mest namn och sånt som är henns specialitet har vi märkt. Hon vill gärna rabbla namn på folk. Hon har även börjat sjunga, men det är väldigt svårt att förstå vad hon sjunger, blinka lilla stjärna kan jag höra antydningen till tillsammans med hennes gester så förstår man :) Ja ja, nu blev det en liten Nelly update, det var ju ett tag sen.

Nu är kocken klar med middan. Trevlig helg!

Min lilla palestina






Nelly ser på tv på bordet på pottan!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0