Sen sist...

..så har det blivit jäkligt kallt ute! Det är inte hälsosamt så kallt det är. Men det är mysigt också, man får en anledning till att bara sitta inne och mysa!

..Lina var här i helgen så det blev lite tjejkalas med tjejerna på lördagen. Riktigt trevlig och rolig kväll! Vi tjötade om allt mellan himmel och jord medan några glas vin slank ner och sen var det dags för lite shakande på Blue moon. Skitlyckad kväll! :)

...adventspyntat lite smått. Är ju inte riktigt så julig av mig men lite adventsstakar och stjärnor har kommit upp för mysfaktorns skull :) Och dessa snygga bokstäver från EM.




Nellan har fått sin nya säng, kunde inte vänta, för den är så fin. Och så mysigt att kunna ligga brevid henne och läsa böcker och mysa. MEN jag vet inte än om det funkar så bra. Hon har vart uppe och vandrat flera nätter nu och häromdagen var hon uppe och skulle läsa bok vid 4 på natten. Inte så lägligt kanske? Antagligen så har hon väl vaknat om nätterna förr i den gamla sängen men insett att hon inte kommer nån vart och lagt sig igen, så nu tar hon väl tillfället i akt. En natt hörde jag henne gnällla så jag gick mot hennes rum och mötte en yrande liten Nelly precis innanför dörren i hennes rum i mörkret. Ja ja, vi får se hur det fortsätter.






Igår hade vi surpriseafterwork på jobbet eftersom Carina fyller 50 imorgon så hade vi fixat lite käk från oliven och lite vin och så lurade vi henne rejält så när hon var på väg hem fick Åsa med henne upp i fikarummet en snabbis och då stod vi där i mörkret med uppdukat bord och alla var samlade. Riktigt lyckad kväll, och så kul att se henne SÅ förvånad. Och så fick hon sin present, Fransk nagelförlängning, som hon velat testa så länge och så hade vi fixat en tid till henne idag vis 10, så hon var så glad. :) Och på fredag har hon bjudit in alla nära och kära på sin 50 årsfest så då drar hela jobbet dit, ska bli skoj!


Idag har det vart jobb, jobb, jobb, men en snabbis till Bergvik blev det på lunchen. Fixade lite grejjer till Nellans julkalender. Den första är öppnad och var en Play doh-lera, hon brydde sig sådär men leran va ju kul så det var väl ok. Lite överdrivet att göra en kalender i år egentligen men jag har mest köpt saker hon behöver, som strumpor, strumbyxor, fina vantar, pixiböcker och sånt. Annars kunde det ju ha kvittat, hon fattar ju inte riktigt det där med en om dagen och bryr sig inte ens om att det hänger paket där :) Jag har även införskaffat Nellan Jul och nyårsblåsa.



Kommentarer
Postat av: Anonym

vanligt att de går upp mycket i början när de små får stor säng. Både tidigare om morgonen , mitt i natten eller vid läggetid. Blir väl bättre allt efter som tiden går ska du se. :)

2010-12-02 @ 10:36:52
Postat av: marina

Ja det blir väl det :)

2010-12-04 @ 14:01:13
URL: http://meandmyroom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0