Trettondagsafton!

Känns som att man borde göra nått kul idag?? De är ju helgdag och allt och imorgon är det röd dag och ledigt, gött! Men de va inte mycket som hände idag och Nellan är snorig. Vill inte att hon ska bli sjuk, men de värkar inte bättre. ELLER så är det den jädra tanden som spökar....hon har ju vart snorig när de andra tänderna kommit så de är lite svårt att veta. Hon är ju snorig i vilket fall som helst och det är inte kul för henne....hon ligger nu uppbäddad i vår säng, så de ska bli lätt att ge henne nappen som lättare åker ut när hon är snorig + att hon får lite närhet från oss och det gillar hon, måste ju skämma bort henne med lite mys när hon är krasslig. :) Och jag kan nog räkna på händerna antalet gånger hon sovit mellan oss så de är inget vi missbrukat direkt, sover bäst utan henne i sängen, och hon med vanligtvis så de finns ingen anledning då, men gånger som nu kan de va mysigt.

Idag blev det en sväng till Jockes farmor på fika, och sen va vi på Maxi och handlade lite gött och nu blir det snart dubbelavsnitt av paradise och choklad och chips, de är ju faktiskt som lördag idag :) Imorn har vi bestämt att vi ska ta våra täcken med oss ut i soffan när vi vaknat och ta en morgonfilm, mysigt! Får se vad de blir för nån film.

På torsdag kommer min lilla familj hit för lite shopping, trevligt! Och på lördag firar jag och älskling 6 år, vad ska vi hitta på då tro? Får fundera lite på de....hade ju tänkt att de kunde vara ett bra första tillfälle att lämna bort henne över natten, har ju inte gjort de förut och nån gång måste ju bli den första. Men om hon är snorig så är det ju inte så kul kanske. Vi får se hur de blir.

Nu tv time!


Nelly va söt igår när majskroken tog slut, då tog hon sina egna tår :) Snacka om gummikropp!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0