En helt vanlig kväll med Erik Saade!

Hade en rolig kväll med tjejerna igår! Det började med att det var RIX FM Festival i stan som vi planerade att dra till stan och kika på. Cissi och Alfons va i stan oxå och det blev att vi satte oss på Scores uteservering och käkade mat och sneglade på festivalen. Nelly var hemma med Jocke och Johan passade Alfons så det blev girls night out lite spontant ;)

Så vi satt där och tjötade ganska länge, jättemysigt! Cissi drog hem och vi drog vidare på Tempel för lite dans innan vi skulle dra hem, och det gjorde vi ju rätt i! Där inne var nämligen alla artisterna från RIX FM, och Malin freakade loss och skulle absolut ta kort på dem, ha ha, det blev så pinsamt men men det fick hon (och vi) bjuda på!

 



Och för er som inte vet vem det är så är det Erik Saade från Melodifestivalen, typ 18 år , riktigt lammkött ;) Man kände sig som en gammal kärring när man stod brevid för det där kortet men va fan, nu fick Malin som hon ville i allafall! Hon fastnade även på ett eget med Erik Grönwall:

 




Men det var riktigt bra musik och vi dansade för fullt, riktigt bra kväll faktiskt! Och bäst av allt, min låt kom, we no speak americano! Där var min kväll räddad!

 

Idag blev det lite kvaltitetstid med Nelly, har saknat henne så mycket det sista. Ser henne inte överdrivet mycket nu när man jobbar och särskilt inte om man drar på galej efter jobbet heller :(

Nu blir det fredagsmys!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0